Segítek, hogy elkezd, megszeresd és tartósan az életed része legyen a futás!

Világéletemben sportoltam, de pár éve már a másik oldalon (is) állok és edzőként hódolok szenvedélyemnek, a futásnak.

Örökmozgó energiabomba

Én voltam az a fajta kisgyerek, aki az oviban minden játékára megesküdve kialkudta az óvónéninél, hogy csendben lesz, csak alvás helyett inkább hagy babrálja azokat. Folyamatos volt a mozgásigényem, szüleim mindent bevetettek, hogy lekössék az energiáimat. Volt kitől örökölnöm, mert családunkban természetes a sport szeretet. Édesapám asztalitenisz-versenyző a mai napig, nagymamám pedig testnevelő tanárként dolgozott. Én többféle sportágban kipróbáltam magam, jártam ritmikus sportgimnasztikára, vettem részt atlétikai versenyeken, végül tíz évesen rám talált a szerelem és a kosárlabda lett a választottam. Az edzésekkel a futás a mindennapjaim része lett.

A hiányérzet

Tizenkét év utána hagytam abban a kosarazást és a mozgásban is szünet következett. Lelkileg is éreztem az űrt, fizikailag pedig 20kg pluszban öltött testet rajtam. Tudtam, hogy ezen a lejtőn vissza kell fordulnom és újra formába lendülni. Ki mást hívhattam volna segítségül, mint régi jó ismerősömet, a futást. Versenyekre neveztem, hogy ébren tartsam a motivációm és újra rendszeresen mozogtam. A plusz kilók apadtak, a futással pedig újraépült, sőt átalakult a kapcsolatom! Többé nem eszköz volt, többé nem nyűg. Minden edzés végén már alig vártam a következőt.

.

Fellángolás vagy szerelem?

A fordulópontot 2018. hozta el, amikor már biztos voltam benne, hogy nem fellángolásról, hanem tartós szerelemről van szó. Érezni kezdtem, hogy nekem ezzel több dolgom van, mint pusztán hobbiból edzeni. 2018-ban a páros UTT versenyt (111km távot) barátnőmmel edző nélkül, de valamennyi tudatossággal felkészülve sikeresen teljesítettük (visszagondolva merész vállalkozás volt és még egyszer edző nélkül nem tenném). Emlékszem a közös hajnali edzésekre, a vasárnapi hosszú futásokra. Én találtam ki, hogyan építsük fel az edzéseinket és elmondhatatlanul élveztem. Következő évben egy másik barátnőmet felkészítettem a 10km-es versenyére. Még tudatosabb akartam lenni, magába szippantott a tanulás, mit-miért csinálunk, hogyan lehet még jobban. A hobbiból munka lett és megtaláltam a hivatásom, amit igazi szenvedélyből végzek minden nap. Annyira gyönyörű és komplex tudomány az edzéstervezés, megannyi apró szeletből tevődik össze, egy véget nem érő tanulás. És én imádom!

Hobbiból hivatás, futóból edző

Folytatva a családi hagyományt, én is a sportban találtam meg hivatásom, amire nagymamám még nálam is büszkébb (neki könnybe lábadt a szeme, amikor megtudta, hogy unokájából futóedző lett). Edzőnek lenni nem önmagunkról szól, nem arról, hogy milyen pengék vagyunk. Edzőnek lenni háttérszerep, ami a személyiségemhez is remekül passzol. A sportolók eredménye, sőt, szélesebben szemlélve a sportolók öröme a prioritás nálam. Az edző-tanítvány kapcsolat számomra olyan, mint egy Formula–1-es pilóta és csapata közötti viszony. Bizalmi kötelék, amelyet erősíthet az edző szakmai hozzáértése, hogy a tanítvány a felkészülés során minden kérdésben fenntartás nélkül hagyatkozhat edzője tanácsaira. Mert lehet valaki akármilyen jó sofőr, szüksége van egy navigátorra, egy csapatra, aki kihozza belőle a legjobbat! Azt vallom, minden tanítvány megtalálhatja a személyiségéhez leginkább passzoló edzőt. "Taníts meg a kis lépések művészetére!" (Antoine de Saint-Exupéry: Fohász, részlet) Ezzel a mondattal tudnám összefoglalni az edzői filozófiám. A legfőbb célom az, hogy futás szeretetét kialakítva (és megtartva) segítsem majd a sportolók céljainak megvalósítását úgy, hogy az egész utazást is értékeljék és élvezzék.

Elolvasom a teljes sztorit

Hogy miben vagyok különleges?

“Egy lány vagyok csupán a sok közül”. Lehet én is voltam már olyan helyzetben, mint amilyenben Te éppen vagy. Tudom milyen érzés ha mindenki leelőz a futópályán. Tudom milyen elkeserítő, ha nem úgy sikerült egy félmaraton, mint ahogy elképzelted. Küzdeni a motivációval, egy rendszer kialakításával. Tudom mi zajlik egy leendő terepfutó fejében, milyen félelmeket szükséges legyőzni ahhoz, hogy megtapasztald az erdőben futás szépségét. 

Véleményem szerint minden sportoló más, különböző háttérrel, célokkal, lehetőségekkel. Lehetsz bátortalan kezdő vagy rutinos futó, hiszem, hogy minden esetben hozzátehet a sportolóhoz egy edző. Edzőnek lenni nem önmagunkról szól, nem arról, hogy milyen pengék vagyunk. Edzőnek lenni háttérszerep, ami a személyiségemhez is remekül passzol. A sportolók eredménye, sőt, szélesebben szemlélve a sportolók öröme a prioritás nálam. Annyira gyönyörű és komplex tudomány az edzéstervezés, megannyi apró szeletből tevődik össze, egy véget nem érő tanulás.

A legfőbb célom az, hogy futás szeretetét kialakítva (vagy megtartva) segítsem majd a céljaid megvalósítását.

Még néhány tény a tanulmányaimról, tapasztalataimról, sikereimről és rólam (kattints a pöttyökre)

rendszeresen írok cikkeket, melyekből tanulhatsz és szakmailag is megismersz

9 tipp, hogy fejben is erős legyél a futáshoz

Mi teszi sikeressé az élsportolókat? Kiből lehet élsportoló? Milyen különbség fakadhat egy amatőr és egy élsportoló között? Mi, hobbifutók tanulhatunk-e tőlük valamit? Érdemes-e egyáltalán tanulmányoznunk őket?
Elolvasom

Ismerd meg, miért ez a kedvenc futótempónk

Ugyan a Plandurance-nél mi az edzővel készülő sportolókkal nem zónázunk, a terveikben nem zónák szerint kapják a feladatokat, ennél finomabban hangoljuk az edzéseiket, mégis fontos téma és terület a kettes zónában történő fejlesztő folyamatok megértése, ezért hoztam most el nektek ezt a témát.
Elolvasom

Legyen az edzés az ünnepek alatt is igazi kikapcsolódás!

A karácsonyi vásárlások és tennivalók zűrzavara, rokonokhoz való utazások, továbbá önmagában a nyugodtabb ünnepi hangulat vágya mind csökkentheti motivációnkat az edzések elvégzésére. Egyesek számára a testmozgás az ünnepi szezon alapvető része, másoknak azonban már a gondolatától is megemelkedik a nyugalmi pulzusértékük.
Elolvasom

UTAM SORÁN MÁR RENGETEG EMBERnek segítettem elérni a céljaikat, OLVASD EL HOGY ÉRZIK MAGUKAT

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

2. Beszélünk, megismerkedünk

A közös munkánk első lépése a "welcome hívás" az első edzői konzultáció, ahol megbeszéljük a kiinduló állapotodat. Mi a célod, heti hány alkalommal és milyen időközönként tudsz edzeni, milyen munkahelyi, családi limitációid vannak.

3. Lefutod a tesztfutást

A számodra legideálisabb terhelés meghatározása érdekében az első edzés az edzésnaplódban egy tesztfutás lesz. Ennek segítségével tudom meghatározni a szervezetedre jellemző, egyéni intenzitásprofilodat, ami az edzésterveid alapját fogják képezni! (Ne ijedj meg: ha még teljesen kezdő futó vagy, akkor neked más módszert alkalmazunk az egyéni jellemzőid meghatározására.)

4. Megtervezem az edzéseidet

A konzultációnk, majd a tesztfutás kiértékelése után összeállítom az életritmusodhoz igazodó edzéstervet, melynek végrehajtása számodra kényelmesen kivitelezhető.

5. Havonta feedback-et kapsz

Monitorozzuk az edzéseidet, konzultálunk és szükség esetén újratervezünk. A személyre szabott edzéstervet a havi konzultáció teszi teljessé. Ezeken a konzultációkon visszajelzést adok az elvégzett munkáról, de készülj nyugodtan kérdésekkel is!

Annyira Hiszek abban, amit csinálok, hogy két garanciát is vállalok neked!

Fejlődési-Gari-Plandurance.png

100% fejlődési garancia

Több ezer emberrel együtt tudjuk, hogy a módszer működik, ezért bátran vállalom, hogy ha az első három hónapod elteltével úgy érzed, nem fejlődtél (és az edzéseid legalább 80%-t a kiírás szerint teljesítetted), akkor a következő három hónapodban ingyen viszlek tovább.

Sticker-gari-red.png

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első hónapban eldöntheted, hogy valóban úgy alakulnak-e a dolgok, ahogyan elképzelted. Ha az első 30 napod után úgy véled, szeretnéd inkább lemondani, akkor mindenfajta kötelezettség nélkül megteheted. Azt viszont megköszönjük, ha őszintén elmondod nekünk, mi az oka annak, hogy így döntöttél.

Plandurenszerként SZUPER BÓNUSZOKKAt is kapsz!

#BÓNUSZ 1:
Insider tagság, azaz belépő a szakmai könyvtárunkba
[SZAKMAI VIDEÓTÁR]

Cikkek, videók, hírek, a Plandurance háza táján minden nap történik valami. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy olvasóinkkal és sportolóinkkal megosszuk tudásunkat, ezért hétről hétre rövidebb-hosszabb videókkal, szakmai anyagokkal csillapítjuk az arra fogékony futók tudásszomját. Mindezeket pedig az Insider Központban publikáljuk, ahol kedvedre csemegézhetsz belőlük. Természetesen mindig értesítünk is, amikor bővül a repertoár, így mindig naprakész leszel.

#BÓNUSZ 2:
PREHAB sorozat [VIDEÓKURZUS]

A futás egy remek sport, imádjuk. Imádjuk, mert könnyen beépíthető a mindennapjainkba, imádjuk, mert azonnal érezzük a fejlődést, imádjuk mert éndiőt ad, imádjuk, mert kivisz minket a természetbe. A futás okozta ismétlödő, ciklikus terhelésből azért érdemes néha kimozdulni és itt kap szerepet Simon Máté 21 részből álló videókurzusa, amelyből ellesheted a futók számára legfontosabb erősítő és mobilizációs gyakorlatokat. Építsd be ezeket a mindennapjaidba, ezek a rövid gyakorlatok akár pihenőnapokon is nagy szolgálatot tudnak tenni

#BÓNUSZ 3:
Egyéni intenzitási zónáid és alkalmazási javaslatuk [MINI E-BOOK]

Kialakítjuk számodra az optimális intenzitási profilodat és egy részletes útmutatót is kapsz ezekről. Mi az edzéstervezésben nem használunk zónákat, de ez a dokumentum segíthet abban, hogy megértsd, hogy mit miért csinálunk.

partnereinknél kedvezményesen szerezheted be felszerelésed

Plandurance sportolóként egyedi kedvezménnyel vásárolhatsz partnereinknél sportfelszereléseket, kiegészítőket. 

Első lépésként sikerült rávennie a heti háromszori futásra, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy FUTNI JÓ! Nagyon köszönöm!  

Jakubik István

Csak pozitívan tudok nyilatkozni a munkájáról, pontos, precíz, türelmes,ha kell szigorú. Három hónapja dolgozom vele, azóta látványos fejlődést értünk el együtt, pedig velem nem egyszerű.

Berente Csaba

Első lépésként sikerült rávennie a heti háromszori futásra, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy FUTNI JÓ! Nagyon köszönöm!  

Jakubik István

Csak pozitívan tudok nyilatkozni a munkájáról, pontos, precíz, türelmes,ha kell szigorú. Három hónapja dolgozom vele, azóta látványos fejlődést értünk el együtt, pedig velem nem egyszerű.

Berente Csaba

Nagyon változatosnak találom az edzések felépítését, ami külön motivációt ad ahhoz, hogy elinduljak. Úgy érzem, sokat fejlődtem, amióta Zsuzzsal együtt dolgozunk, és ez a 2 óra alatti félmaraton eredményemen is meglátszik.

Márkus Petra

Magabiztos, lelkiismeretes és higgadt. Amikor bizonytalan vagyok, pár percen belül reálisan elmondja a tényeket és tudom, meg tudom csinálni. Tudom km választanak el egymástól, mégis érzem két vállal mögöttem áll. Számomra nagy öröm és biztonság, hogy ő az edzőm. Szeretnék sok-sok évig vele együtt dolgozni, sikereket elérni.

Illés Petra

Nagyon változatosnak találom az edzések felépítését, ami külön motivációt ad ahhoz, hogy elinduljak. Úgy érzem, sokat fejlődtem, amióta együtt dolgozunk, és ez a 2 óra alatti félmaraton eredményemen is meglátszik.

Márkus Petra

Magabiztos, lelkiismeretes és higgadt. Amikor bizonytalan vagyok, pár percen belül reálisan elmondja a tényeket és tudom, meg tudom csinálni. Tudom km választanak el egymástól, mégis érzem két vállal mögöttem áll. Számomra nagy öröm és biztonság, hogy ő az edzőm. Szeretnék sok-sok évig vele együtt dolgozni, sikereket elérni.

Illés Petra

válassz csomagot

Havidíj 12 havi hűségprogramban

19.990Ft/hónap
Szakértő edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: akár heti 1 alkalom
Újratervezés : akár heti 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Havidíj

24.990Ft/hónap
Szakértő edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: akár heti 1 alkalom
Újratervezés : akár heti 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Havidíj 12 havi hűségprogramban

Az első két hónapban
9.990
19.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 19.990 Ft
Szakértő edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: akár heti 1 alkalom
Újratervezés : akár heti 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Havidíj

Az első két hónapban
12.490
24.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 24.990 Ft
Szakértő edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: akár heti 1 alkalom
Újratervezés : akár heti 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Havidíj 12 havi hűségprogramban

Az első két hónapban
9.990
19.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 19.990 Ft
Szakértő edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: akár heti 1 alkalom
Újratervezés : akár heti 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Havidíj

Az első két hónapban
12.490
24.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 24.990 Ft
Szakértő edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: akár heti 1 alkalom
Újratervezés : akár heti 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Kérdésed van? Beszéljünk!

Ha az eddig olvasottak alapján még bizonytalan vagy és jól esne, ha beszélnénk személyesen, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációra. Mindent megbeszélünk, ami felmerült benned kérdésként. Ne aggódj ez a telefonhívás semmilyen elköteleződéssel nem jár, ez kifejezetten arra szolgál, hogy élő szóban tudjuk megbeszélni, amire nem találtál választ az oldalon. 

ismerd meg a kollégáimat is

Lőrincz Olivér
Szia, Lőrincz Olivér vagyok, a Plandurance sportszakmai vezetője. Ultramaratoni távra specializálódott edzőként hosszútávfutók felkészülését irányítom és segítek állóképességük fejlesztésében. Jól ismerem azokat a felkészülési szakaszban elkövetett tipikus hibákat, melyeket a megfelelő szakértői háttér hiánya okoz. A sportolóimmal elért eredmények önmagukért beszélnek. A közös munka során belőled is kihozom, amire valóban képes vagy.
Tovább >
Moós Gergely
Szia, Gergő vagyok, a Plandurance társalapítója és futóedzője. Talán Dagadt Köcsögként hallottál rólam először. Azóta sokat változott az életem, hiszen sportolóból edző lettem. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, vagy ha még nem megy, akkor se keseredj el, hanem gyalogolj! A lényeg, hogy kezdj el mozogni és ne add fel! Hidd el, pontosan tudom, min mész keresztül.
Tovább >
Csatáry Kristóf
Szia, Kristóf vagyok, a Plandurance futóedzője. Szeretnélek segíteni abban, hogy olyan edzésterv alapján fuss, ami az egyéni fittségi állapotodnak megfelelő és jól beilleszthető az életedbe is. Tudom, hogy mindennap rengeteg területen kell teljesítened, ezért hétről hétre úgy építem fel az edzéseidet, hogy az idődbe is beleférjen és a fejlődésed is folyamatos legyen.
Tovább >
Nagy Mariann
Szia, Mariann vagyok, a Plandurance triatlon- és futóedzője. Tudom, hogy milyen érzés hosszú kihagyás után edzőcipőt húzni, szembesülni a korábbinál jóval gyengébb teljesítménnyel. Türelmesen, lassan fejlődni arra a szintre, ahol már voltam egyszer. Ez az én specialitásom, a saját tapasztalatom és tanulmányaim összessége, hogy felnőttként, visszatérőként elindulhass, fejlődj és elérhess olyan célokat, amelyekhez kitartó, folyamatos munka szükséges.
Tovább
Sipiczki Csaba
Szia, Csaba vagyok, a Plandurance futóedzője. A futás 30 éve az életem része. Korán magával ragadott a terep varázsa, így minden szépségét és viszontagságát megtapasztaltam. Pontosan tudom, mennyi energiát és munkát kell fektetni a folyamatos és optimális fejlődésbe. Edzőként a legkorszerűbb módszerekkel tudlak vezetni, hogy teljesítményben és eredményekben is elérhesd a kitűzött céljaidat. Te megmondod mit szeretnél, én mondom, hogy mindezt hogyan tudjuk elérni.
Tovább >
Varga Szabolcs
Szia, Szabolcs vagyok, a Plandurance kerékpár- és futóedzője. Ha munka mellett sportolsz, akkor különösen oda kell figyelned az edzéseid intenzitására és a mennyiségére, mert az idegrendszered is túlterhelődhet, ami miatt a fejlődésed megáll. Tehát, a futás nem fogja meghozni a várt eredményt. Első és legfontosabb feladatunk lesz, hogy feltérképezzük a te egyéni intenzitási zónáidat. Ennek ismeretében fogom szabályozni az edzéseid erősségét és mennyiségét. Mostantól biztos lehetsz benne, hogy jól csinálod és kitartásod meghozza az eredményt.
Tovább >
Kertész Balázs
Szia, Balázs vagyok, a Plandurance futóedzője. Nagyon fontosnak tartom, hogy élvezd azt, amit csinálsz. Ha a futás a szenvedélyeddé válik, akkor az eredmények is jönni fognak. Sportolóimnak minden konzultációnál megemlítem, ne a sikert, hanem az élvezetet vadásszák. Örülök és szeretem, ha minden edzést elvégzel, de megértem, ha külső tényezők miatt ez meghiúsul. Nemcsak az edzéseidre koncentrálok, hanem a magánéletedet is figyelembe veszem. Nekem az a legfontosabb, hogy megbízzunk egymásban és a futás fontos része legyen az életvitelednek.
Tovább >
Stokinger Zoltán
Szia, Stoki vagyok, a Plandurance futóedzője. Mint a legtöbb futó, talán te is, én is úgy kezdtem, hogy a futáshoz nem kell több, mint két láb. Minden sportágban, ha szakszerűen szeretnéd csinálni, szükséged van szakemberre. A közös munka során megtanulsz futni. Megtapasztalod te is, hogy a futás örömteli és élvezetes sport. Tudni fogod, hogyan csináld jól és szuper érzés lesz a felismerés, hogy mire is vagy képes valójában.
Tovább >
Losonc Timi
Tovább >
Előző
Következő

Ezek a kérdések benned is felmerülhetnek

Igyekeztünk minden lényeges infót leírni az oldalon, de előfordulhat, hogy neked olyan kérdésed van, amire nem találtál választ. Éppen ezért ebben a blokkban összegyűjtöttük a gyakori kérdéseket, de ha így is bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, akkor írj nekünk az ugyfelszolgalat@plandurance.hu e-mail címre (igyekszünk 24 órán belül reagálni).

Annyit, amennyi az életritmusodba belefér és passzol a céljaidhoz. Ezért kezdjük a közös munkát egy beszélgetéssel, amikor arra is rákérdezünk, hogyan alakulnak a napjaid.

Ha nem akarsz, nem muszáj, mert egy okostelefon és egy bluetooth-rendszerű pulzuspánt is elég ahhoz, hogy nyomon kövessük az edzéseidet. Persze szuper, ha van teljesítménymérőd, de ezt a döntést (is) teljesen rád bízzuk.

Persze, sőt, ha bizonytalan vagy a választásban, akkor kifejezetten javasoljuk, hogy kérd ki a véleményünket.

Igen! A mai sportórákkal és telefonos alkalmazásokkal mi úgy látunk rólad minden adatot, hogy nem kell, hogy egy városban, vagy akár egy földrészen legyünk! Vannak sportolóink Kínából, Japánból, Kanadából meg persze Európából szinte minden országból.

A TrainingPeaks edzésnaplózó alkalmazást használjuk, ez egy amerikai rendszer, alapvetően a legnagyobb és legelterjedtebb sportóra márkákkal biztosan van megoldott adatátviteli kapcsolata (Garmin, Polar, Suunto), de szinte minden egyéb okoskarkötő, okosóra felé megoldották a kapcsolatot. Ha bizonytalan vagy, akkor tájékozódj a TrainingPeaks kompatibilitási listáján, vagy írj az Ügyfélszolgálatunkra és kinyomozzuk neked! https://www.trainingpeaks.com/upload/

A hűségprogramban egy éves hűséget vállalsz, amiért mi 5.000 forint kedvezményt adunk neked a havidíjunkból! Csak akkor válaszd, ha már ismersz minket, ismered az edződet, mert ha a hűségprogram ideje alatt meggondolod magad, akkor két hónap edzéstervezési díj a felmondási díj.

Igen! A hűségprogram egy éves időszaka alatt bármikor tudsz indoklás nélkül 4 hetet szüneteltetni. Hűségprogram nélkül a betegséget igazoló dokumentummal és az edződdel folyamatosan kapcsolatot tartva szintén van mód az előfizetés szüneteltetésére.

Minden hónap elején egy elektronikus számlát (PDF) állítunk ki számodra, amit banki utalással tudsz rendezni. A sportolóink nagy része rendszeres utalást rögzített a banki rendszerében, neked is ezt javasoljuk!

Ha hó közben indulunk, akkor az első hónapra egy időarányos számlát állítunk ki részedre.

Mi szeretjük a sütiket, akkor is, ha azok követnek minket! :-)
A sütik biztosítják ugyanis a weboldalunk hatékony működését, és azt is, hogy a marketingünk korszerű legyen. De ez Neked is jó. Így tudunk például megvédeni attól, hogy ne zaklassunk felesleges reklámokkal.
Éppen ezért cookie-kat ("sütiket") és más követő megoldásokat használunk,  bizonyos adatokat átadunk külső partnereknek, például Facebooknak vagy a Google-nek, ha hozzájárulsz a [Mindet elfogadom] gombra kattintással.
Ha szeretnéd, Te magad is eldöntheted az Adatvédelmi beállítások linkre kattintva, mihez járulsz hozzá, és át tudod nézni a részleteket az Adatkezelési tájékoztatónkban. Későbbiekben is változtathatsz, a bal alsó sarokban található fogaskerékre kattintva.
Most pedig arra kérünk, járulj hozzá a sütik és követőkódok használatához a [Mindet elfogadom] gomb megnyomásával!

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Szeretnénk minél személyreszabottabb élményeket és szolgáltatásokat nyújtani a weboldalunkon és azon túl is. Ezért használunk un. sütiket és követőkódokat, és ezért adunk át bizonyos adatokat külső partnereknek. Ezeknek a funkcióknak egy része, amik a rendszer üzemeltetéséhez szükséges, azonnal elindul, egy másik részét viszont Te tudod szabályozni ezen a felületen az egyes kategóriákban, amelyeknél a nevekre kattintva meg tudod nézni a részleteket. További információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz. Arra kérünk, segítsd a munkánkat, és kattints az [ÖSSZES ENGEDÉLYEZÉSE] gombra!

A weboldal rendszerének működéséhez szükség van különböző beépülő modulokra és megoldásokra. Ezekhez tartozó sütiazonosítók találhatók itt.

wordpress_gdpr_allowed_services Szolgáltató: plandurance.hu Harmadik fél: - Célja: Cookie-banner hozzájárulásainak kezelése. Elavul: 6 hónap Típus: HTTP süti wordpress_gdpr_cookies_allowed Szolgáltató: plandurance.hu Harmadik fél: - Célja: Cookie-banner hozzájárulásainak kezelése. Elavul: 6 hónap Típus: HTTP süti wordpress_gdpr_cookies_declined Szolgáltató: plandurance.hu Harmadik fél: - Célja: Cookie-banner hozzájárulásainak kezelése. Elavul: 6 hónap Típus: HTTP süti

Összes tiltása
Összes engedélyezése

Kérdésed van? Segítek!

Add meg a számod és hamarosan hívlak!

1/3. lépés
0%
1/3. lépés
0%
1/3. lépés
0%