Loading...
Edzésterv kezdő futónak – lépj egy szintet!2019-07-03T13:06:31+01:00

Béres Alexandra és a Plandurance bemutatja:

Életmódváltás futással!

Elindulsz velünk? 

Mutasd a módszert!
JELENTKEZEM PRÓBAHÓNAPRA!*

Biztosan érezted már, hogy egy ideje helyesen táplálkozol, sportolgatsz is, de jó lenne elkezdeni rendszeresen futni végre! No, meg persze sokan vannak olyanok is, akik a futást a mindennapjaik részévé tették már, mégsem olyan mértékben, ütemben történik a változás, ahogy szeretnék, esetleg stagnálni kezdett egy ponton a folyamat. 

Itt az ideje, hogy elkezd helyesen, a te szervezeted igényeihez igazítva végezni a futást, hogy élvezetes és eredményes legyen!

Moós Gergő, a kezdő futók szakértője lesz az edződ, ismerd meg történetét

Az irodai munka, a mozgásmentes élet meghozta hatását. Még 30 éves sem voltam, de már úgy éreztem, hogy elment a vonat.  Az élet másképp hozta. Fél éven belül három férfi családtagom halt meg szív-érrendszeri problémák miatt. Mindhárman bőven 60 év alatt. Arra gondoltam, hogy 124 kiló vagyok, alig 30 éves. Túl vagyok a felén? Az első edzésemen még 50 métert sem tudtam futni, de nem adtam fel! Elmentem másnap és harmadnap is.

Sokszor gondoltam arra, milyen jó lenne, ha valaki, aki már végigment ezen az úton, motiválna és segítene az életmódváltásomban. Ez a gondolat inspirált arra, hogy  visszaüljek az iskolapadba és futóedzővé váljak.

Képzeld el…

 • magad 1 év múlva, ahogy 15 kilóval könnyebben sétálsz az utcán

 • a családod és barátaid elismerő pillantásait

 • ahogy egy futóversenyen boldogan érsz célba…

Ők is velünk kezdték!

Mik az első lépések, ha elkezdesz velünk futni?

A Plandurance egy előfizetéses rendszerrel működő, online futóműhely, ahol egyéni terhelészónáid (és a személyes céljaid) meghatározását követően edző kollégáimmal közösen írjuk és vezetjük edzésterveidet.

Folyamatosan figyelem a haladásodat és úgy alakítom az edzésprogramodat, hogy a fejlődésed folyamatos legyen.

Elrajtolunk a PlanduranceStart csomaggal:

 • Induláskor felmérem, hogy ki vagy és hol tartasz a futásban

 • Lézerpontosan meghatározom az intenzitási zónáidat

 • Megbeszéljük, hogy hány edzés fér bele az életedbe (és még egy csomó dolgot)

 • A zónáid és az edzésre szánt időd ismeretében kialakítom neked az egyedi, rádszabott edzéstervedet

 • Az edzéseidet az iparág vezető szoftverében, a TrainingPeaks-ben követem majd

 • Ha vannak/lesznek (nem muszáj) versenycéljaid, a kiválasztott távra stratégiát írok

 • Nem hagylak magadra! Edzéseidet felügyelem, nem hagylak lazsálni!

BELEVÁGOK!

“Gergő példája sok embernek adhat erőt, ha neki sikerült, akkor sokaknak sikerülhet.”

Sebestyén Balázs

“Gergely az elmúlt 5 évben többet tett az ország egészségéért, mint az egészségügyi kormányzat.” 

Fülöp Zoli

“130 kiló volt és a futóversenyeken már csak a hátát látom.”

Vadon Jani

“Gratulálok! És mindenkinek: fel a székről és irány futni!”

Dávid Kornél
IGEN, ELKEZDEM!

Mennyibe kerül az előfizetés?

Mi a Plandurance csapatával legszívesebben kötelezővé tennénk az egyéni edzéstervezést futóknak, de tudjuk, hogy nem mindenki engedheti meg magának, ezért hoztuk létre ezt a rendszert. Célunk, hogy a lehető legtöbb ember álljon fel a fotelből és húzzon futócipőt.

Olyan csomagot kínálunk, ahol bár nincs meg az egyéni edzésvezetés 1:1 sportoló-edző viszonya, de rád épül, a te szervezeti adottságaidat és céljaidat veszi figyelembe. Felkészülési terveink szakmailag garantálják a fejlődést, de emelett pénzügyileg is kiszámítható, így egy remek kompromisszumot tudunk nyújtani.

A PlanduranceStart előfizetés értéke 6990 Ft/hó, de Neked most

az első hónapod INGYENES*

(*technikai okok miatt 100 Ft-ot  kénytelenek vagyunk levonni, boccs)

Eldöntöttem, csatlakozom

Fontos tudnod! Az előfizetés automatikus rendszerben működik, de ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor lemondhatod.

Van itt még valami: előfizetőként egy különleges BÓNUSZ is jár neked

Itt mindent megtalálsz, amit tudni akarsz a futásról, de nem merted megkérdezni!

Belépsz a belső körbe

 • 20 hetes PREHAB videósorozat a sérülések elkerülése érdekében

 • Zárt facebook csoport, csak klubtagok részére

 • Zártkörű események csak klubtagok részére

Hozzáférsz minden tudásanyaghoz

 • 18 órányi szakmai videó

 • 480.000 karakternyi szakmai poszt és még mindig van mit írnunk

 • Exkluzív tartalmak csak klubtagoknak 

Ilyen is csak nálunk van: 100%-os fejlődésgarancia

Hiszünk abban amit csinálunk! Eredmények, hozzád hasonló sportolókkal végzett munka ezernyi tapasztalata van a garancia mögött! 

Annyira hiszünk a munkánkban és az edzésterveinkben, hogy:

 átvállaljuk tőled a kockázatot.

Ha a program végén nem vagy jobb edzettségi állapotban, mint a program elején, ha a program végén teljesített tesztfutás alkalmával nem látszik a fejlődés, akkor a következő felkészülési programra a vendégünk vagy. Sőt! Ha így alakulna (nem fog), akkor prémium csomagban viszünk tovább (akár az első versenyedre).

IGEN, KEZDJÜK EL!

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával a termék árát!
3. KÉSZ VAGY, küldjük a tagsági belépési adataidat levélben!

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az űrlap kitöltése után az OTP bankkártyás felületére irányít a rendszer. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a Plandurance nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A NAGYOK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért az OTP SimplePay felel. Nem csak mi választottuk a SimplePay-t, hanem más hazai webes kereskedők is, mint az Allianz, a jegymester.hu a szallas.hu  vagy a TicketPro.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@plandurance.hu e-mail címre és 48 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A Plandurance elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

1. Az „Előfizetés” gombra kattintva átkerülsz a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával elindítod a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérünk, hogy ellenőrizd az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a SimplePay felület visszairányít hozzánk, a Plandurance oldalára.

 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
 2. Mi alapvetően futóedzők vagyunk, a nevünket adjuk a Plandurance-hez, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megfelelni egy edző-sportoló viszonyban? Hogyan ajánlanának a futóink minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben? Sehogy.
 3. A fizetési szolgáltatónk az OTP tulajdonában lévő SimplePay. Olyan cégek használják a SimplePay-t, mint az Allianz, az Unicef, a TicketPro, a szallas.hu  és még rengeteg már hazai webes szolgálató. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért, amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! A csodálatos szamlazz.hu-nak köszönhetően előfizetésed megvásárlása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankartyafront

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A SimplePay felületen HH/ÉÉ formátumban írd be kérlek (pl.: 11/20)
bankartyaback
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Partnereink

Az oldalt a Plandurance.hu kiadója, a Doktor Webáruház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. készítette.
2360 Gyál, Károlyi Mihály utca 101. info@plandurance.hu
Adatvédelmi nyilatkozat