Loading...
Előfizetés új sportolóknak2019-12-17T13:19:21+02:00
  • Előregisztráció
  • Fizetési mód választás
  • Fizetés
  • Köszönjük!

Plandurance előfizetések

Szuper, hogy itt vagy! Töltsd ki lent az űrlapot és már indulunk is!

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával a termék árát!
3. KÉSZ VAGY, küldjük a tagsági belépési adataidat levélben!

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az űrlap kitöltése után az OTP bankkártyás felületére irányít a rendszer. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a Plandurance nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

A NAGYOK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért az OTP SimplePay felel. Nem csak mi választottuk a SimplePay-t, hanem más hazai webes kereskedők is, mint az Allianz, a jegymester.hu a szallas.hu  vagy a TicketPro

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@plandurance.hu e-mail címre és 48 órán belül örömmel segítünk neked.

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A Plandurance elkötelezett híve az úttörő online marketing eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

1. Az „Előfizetés” gombra kattintva átkerülsz a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával elindítod a tranzakciót
2. A kártyaadatok megadását követően kérlünk, hogy ellenőrizd az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a SimplePay felület visszairányít hozzánk, a Plandurance oldalára.

  1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést látsz a számládon, csak jelzed a bankodnak és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyádra.
    Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlásod valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le tőled, mint amennyibe Te beleegyeztél, könnyedén közbe tudsz lépni.
  2. Mi alapvetően futóedzők vagyunk, a nevünket adjuk a Plandurance -hoz, így a hitelünk a legfontosabb. Az a legnagyobb érték számunkra, ha bíztok bennünk. Így hülyék lennénk eljátszani ezt a bizalmat, gondolj bele: utána hogyan tudnánk megfelelni egy edző-sportoló viszonyban? Hogyan ajánlanának a futóink minket, ha lenne egy pici gyanú is velünk szemben? Sehogy.
  3. A fizetési szolgáltatónk az OTP tulajdonában lévő SimplePay. Olyan cégek használják a SimplePay-t, mint az Allianz, az Unicef, a TicketPro, a szallas.hu  és még rengeteg már hazai webes szolgálató. Szerinted ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért, amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.

Természetesen! A csodálatos szamlazz.hu-nak köszönhetően előfizetésed megvásárlása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

bankartyafront

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A SimplePay felületen HH/ÉÉ formátumban írd be kérlek (pl.: 11/20)
bankartyaback
A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.