Loading...
  • View Larger Image
Szerző: Moós Gergely

Boldog Plandurance napot!

Tegnap már egy csomót írtam arról, hogy miért csináljuk mi ezt az egészet, hogy mi a küldetésünk és hogy egyáltalán honnan indultunk.

Az első időszakban csak Olivérrel ketten alkottuk az edzői stábot, ma már 5 fős edzői stábbal dolgozunk. Nagy Mariann és Csatáry Kristóf mellett Maráz Zsuzsi, a Sparathlon regnáló királynője is nálunk dolgozik és ezt még mindig durva leírni. Olivér szakmailag teszi magasra a lécet az edzőkkel szemben, az informatikai hátterünkkel én vagyok maximalista, így összességében egy olyan szolgáltatás alakul, ami a TrainingPeaks-et használó profi amerikai istállók között is megállja a helyét. Fejlesztéseinket a TrainingPeaks központja is figyeli és támogatja, ami azt bizonyítja: világviszonylatban is az első között vagyunk.

Nagy utat tettünk meg

Ha velünk voltált az elmúlt időszakban, akkor láthattad te is, hogy nagy utat tettünk meg mi is, rengeteget tanultunk ebből az időszakból és sokat változ(t)unk.

Tavaly ilyenkor még minimális edzői kapcsolat mellett, saját magad választhattál fix 12-16-20 hetes felkészülési programokat, kizárólag a BSI által rendezett versenyekre. Ezzel szemben ma már a belépő, START csomagunkban is ott tartunk, hogy:

✔ a közös munka elején minden esetben felhívunk telefonon!
Lehet Olivér, Zsuzsi is, mindenki telefonál, számíthatsz rá, hogy egy edzőnk veszi fel veled a kapcsolatot
✔ ez a kapcsolatartás beépül a közös munkába, minden egyes makrociklus végén (12-16 hetente) az edződ felhív és egy új konzultáción beszélitek meg az elmúlt időszakot, majd határozzátok meg a következő 3-4 hónap várható programját
✔ robotok és űrlapok helyett, immár igazi edző-sportoló kapcsolatot építünk
✔ amelynek köszönhetően edzői segítséggel tudod meghatározni a futócélodat, megtervezni a szezonodat 
✔ van kontaktod, kapsz feedbacket, szakmai segítségért azonnal tudsz kihez fordulni.

Most, hogy így leírtam, fura egy kicsit, de tök jó érzés, hogy ma gyakorlatilag azt tudjuk nyújtani Start csomagban, mint tavaly ilyenkor a prémiumban! 

Az új prémium csomag is nagyon jól sikerült. Start csomagos futóink tömegesen tértek át (az árkülönbség ellenére) és elmondható, hogy imádjátok a havi telefonos kapcsolattartást, a szorosabb edzői felügyeletet, a visszajelzést, a közös gondolkozást Olivérrel, Zsuzsival, velem és a többi edző kollégával. Ez a csomag nekünk is a kedvencünk. Ez az, amit Olivérrel már kezdetben is akartunk, amiért szívesen kelünk fel és dolgozunk minden nap. Rendszeres havi kapcsolat és igazi edző sportoló viszony, ezért éri meg csinálni!

Őszinte leszek, én ennél jobb csomagot nem tudnék összeállítani. tök jó érzés, hogy elértünk eddig, hogy ezt a minőséget tudjuk nyújtani Prémium csomagban! 

PlanduranceClub

Az élet persze nem áll meg, van még egy rakat öltetünk, fejlesztésünk. A legújabb talán az, hogy pár hete megnyitottuk az eddig csak velünk futó sportolóknak fenntartott videós szakmai könyvtár hozzáférést, a 20 hetes PREHAB videósorozatot, a 2018-as évben letölthető szakmai anyagainkat is hozzáférhetővé tettük, de nem álltunk meg itt! A PlanduranceClub tagokat az eddgi zárt Facebook csoportunkba is meginvitáljuk, abba a csoportba, ahol Lőrincz Olivér, Maráz Zsuzsi, én és a többi edző is jelen vagyunk.

Őszinte leszek: ezt a klubtagságot úgy alakítottuk ki, hogy fizetős termék legyen, de pár hete hoztunk egy döntést,: ingyenes és az is marad!

Születésnapi ajánlat

Ahogy láttad, tök más lett a Start csomagunk, tök más lett a prémium csomagunk és biztosan tudod, hogy tavaly év végére elhozta azt a sokak által vágyott állapotot, hogy várólisták alakultak ki, mert időről-időre be kellett zárnunk a kapukat, hiszen nem volt kapacitásunk több futóval dolgozni.

Alapvetésünk, hogy a szakmai munkánk és a kapcsolattartás minősége nem szenvedhet csorbát!

Maráz Zsuzsi, a Spartathlon győztese, immár feladva eddigi 30 éves hivatását, a Plandurance edzői stábjájának főállású munkatársa lett. Nagy Mariann, aki januárban csatlakozott hozzánk szintén teljes munkaidős edzővé lépett elő, így egy kis időre újra tágra tudjuk nyitni a kapukat.

 

Születésnapi ajánlatunk tehát a következő (ilyen nem volt és nem is lesz jó ideig):

Ha a születésnapi hetünkön (PlanduranceWeek), azaz ezen a héten vasárnap éjfélig jelentkezel, akkor az első hónapra 1 forintért, azaz egy forintért tervezünk neked!

Nincs kisbetűs rész, nincs okoskodás, nincs kockázat!

Most tudsz tenni velünk egy próbát, kapsz tőlünk szülinapunkra egy ingyenes hónapot, bármikor lemondhatod. (Mi tudjuk, hogy nem fogod!)

IDE NEKEM AZ INGYENHÓNAPOT!

Nincs még vége!

Azok között, akik vasárnapig jelentkeznek, egy db 2 főre szóló edzőtábor részvételi lehetőséget is kisorsolunk!
Az edzőtábort március 29-31 között tartjuk Balatonfüreden, közös edzések, szakmai programok, szállás, teljes ellátás a csomagban.

FONTOS: Mivel az edzőtábor időpontja aránylag közel van, ezért kérlek, hogy az 1 forintos szülinapi előfizetési űrlapoon jelezd, hogy részt akarsz-e venni a sorsoláson és tényleg csak akkor pipáld ki, ha tényleg el tudsz jönni.

SZERETNÉK RÉSZT VENNI A SORSOLÁSON!