Loading...
Edzésmonitorozás2019-09-02T10:59:53+02:00

Edzésmonitorozás

Minden edzésterv csak annyira tud hatékony lenni, mint amennyit végrehajtasz belőle! Ha az edzéseidet nem figyeli senki, akkor lanyhulhat a motivaciód, ha az edzés adatokat nem monitorozza senki, akkor annak a fejlődésed látja kárát.

Mi nem csak figyeljük, de elemezzük is az edzés adataidat, azokról a havi konzultáción visszajelzést adunk, illetve, ha szükségesnek látjuk, akkor az adatok alapján beavatkozunk! Többek között ezek azok a nüanszok, amik miatt az edzésvezetés lényegesen hatékonyabb, mintha csak egy előre megírt tucatedzéstervet követnél.

Az edzések monitorozására az iparági standardot jelentő, amerikai TrainingPeaks rendszert használjuk, amit számos triatlon és kerékpáros világklasszis mellett komplett Tour de France csapatok is használnak. A TrainingPeaks rendszerben történő kezdő lépéseket saját készítésű oktatóavideókkal segítjük.

Eddig mindig kimaradtak a nyarak, de most az edzői kontrollnak köszönhetően teljesítettem az edzéseket és ez hozzájárul az öszi versenyszezonom sikeréhez!
Varga Ivett

Nagyon jó érzés, hogy az edzőm váratlanul megkeresett abban az időszakban, amikor nem tudtam teljesíteni az edzéseket. Megkérdezte, hogy minden rendben van-e, felajánlotta, hogy modosítja az edzésterveket. Azt éreztem, hogy teljesen rám akarja alakítani az edzést!
Poór Andrea
Szezontervezés
Akár Watt alapú tervezés