Loading...
  • View Larger Image
Szerző: Szűcs Georgina

Edzéstervezés SZÉP kártyával: kérdések és válaszok

2019-11-07T14:03:31+02:00

Valószínűleg Magyarországon egyedülálló módon, a méltán csodálatos Plandurance egyéni edzésvezetésedet akár SZÉP kártyával is rendezheted! Nem tudom, Te hogy vagy vele, de pár éve, amikor még rendelkeztem SZÉP kártyával, akkor nekem volt egy olyan hülye érzésem, hogy ez nem is igazi pénz, ez amolyan bónusz, valami olyasmi, ami könnyen jött, könnyen megy. Valahogy kiszakadt a gazdálkodj okosanból és most itt van és elkölthetem. Általában annak rendje és módja szerint el is kótyavetyéltük valami aránylag közepes étteremben vagy szálláson.

Most viszont az van, hogy tessék szépen odaballagni a HR-es Magdikához, kihúzni magad és felemelt fejjel odamondani neki, hogy ALL-IN! Magdika majd kérdőn néz, de ne zavarjon meg, magabiztosan folytasd, hogy bizony mind az összes pénzed kéred szépen a szabadidőfülre rá, mert neked ez törvényileg jár (egy év alatt akárhányszor) és onnan, a szabadidőfülről fogsz a seggére verni edzéstervezésileg és planduranszosilag.

Szóval az van, hogy nem vagyunk finnyásak, egyaránt elfogadunk OTP, K&H és MKB kártyákat is, de az viszont tényleg aránylag nagyon fontos, hogy a tranzakció kizárólag szabadidő zsebből lehetséges.

Most pedig megpróbálom minden bizonytalanságodat eloszlatni. Nem szeretném, hogy kérdések maradjanak benned, ezért megkérdeztük a futóinkat, hogy mik azok a kérdések, amik felmerülnek a SZÉP kártyával kapcsolatban!

Már veletek készülök, tudok SZÉP kártyára váltani? Hogyan?

Jó hogy! Jelentkezz be az oldalon, majd válaszd ki a sportágat, és az oldal alján kattints az Előfizetek gombra. Ekkor felugrik a fizetési módot választó ablak, itt kattints a SZÉP kártyás fizetés gombra. A megjelenő oldalon töltsd ki a hiányzó adatokat. A sikeres fizetés után a meglévő előfizetésed automatikusan elmondjuk, a hátralévő napokat pedig jóváírjuk a SZÉP kártyás előfizetésedhez.

A hűségprogramban is lehet SZÉP kártyával fizetni?

Természetesen lehet! A hűségprogramba belépve is tudsz a fizetési módok között választani (automatikus bankkártya terhelés vagy SZÉP kártya)!

A SZÉP kártyáról is automatikusan vonjátok a pénzt?

Nem, ebben az esetben nem tudjuk automatikussá tenni a terhelést, így minden hónapban küldünk egy linket, amire kattintva ki fogod tudni egyenlíteni az előfizetésed havidíját.

Mi történik, ha szüneteltetnék, visszakapom a pénzt SZÉP kártyára?

Sajnos SZÉP kártyára nem tudunk visszautalni, ez esetben akkor tudsz szüneteltetni, ha a hűségprogramban is benne vagy. Ekkor a  következő fizetés határidejét meghosszabbítjuk a szüneteltetett napok számával.

Fizethetek egy családtagom szépkártyájával?

Igen, bárki kártyájával fizethetsz!

Fizethetem a havidíjat részben SZÉP kártyáról, részben Simplepay-jel?

Egyelőre még nem, de már dolgozunk a megoldáson!

Azt írtad tegnap a Plandurance Club csoportban, hogy indulásnál csak OTP és MKB kártya lesz elérhető, ez igaz?

Igen, sajnos a K&H Bank még mindig úgy érzi, hogy egy pár hetet piszmog a jóváhagyáson, amint túl vannak rajta jelezzük a PlanduranceClub csoportban!

Ui: A SZÉP kártyás folyamatról még egy videót is forgattunk neked, nézd meg most (Bence tesóm szakmát tévesztett, szerintem a médiában lenne a helye! )