Loading...
Edzőink2019-10-10T15:15:16+01:00

Edzőink

Lőrincz Olivér
szakmai vezető
Plandurance

Testnevelő tanári és mesteredzői (UCI) végzettséggel rendelkező edző vagyok, több mint 20 év állóképességi sportokban szerzett edzői tapasztalattal. Hosszútávfutók felkészülését már 12 éve irányítom.

További infók

Moós Gergely
vezető edző, alapító
Plandurance

Moós Gergely vagyok. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, és ha nem tudsz még futni, ne keseredj el, hanem gyalogolj! Kezdj el mozogni és ne add fel! Pontosan tudom, hogy min mész keresztül.

További infók

Maráz Zsuzsanna
futóedző
Plandurance

Maráz Zsuzsanna ultrafutó, edző és a Hospice alapítvány jótékony futója vagyok. A futás a hobbim, a szenvedélyem és a tanítóm is. Missziónak tekintem a futás és ezzel az egészséges életmód népszerűsítését.

További infók

Nagy Mariann
futóedző
Plandurance

Férjemmel és négy gyermekemmel egy dél-alföldi kisvárosban élek. Azért lettem edző, mert elvem, hogy bárhol éljen is a világban egy sportoló, legyen bármilyen szinten, megérdemli, hogy a legmagasabb szintű tudással összeállított anyagokkal, minél hatékonyabban fejlődhessen.

További infók

Simon Máté
funkcionális edző
Plandurance

Simon Máté vagyok, a DKCoaching és a Plandurance funkcionális edzője, emellett a Megafitnessben dolgozom személyi edzőként, és csoportos óra oktatóként.

További infók

Csatáry Kristóf
futóedző
Plandurance

Csatáry Kristóf vagyok, a Plandurance futóedzője. Tavaly csatlakoztam a Plandurence-hez, miután a Testnevelés Egyetemen szereztem testnevelő-edző szakos diplomát.

További infók
Varga Szabolcs
kerékpáredző
Plandurance

Varga Szabolcs vagyok, főállásom mellett triatlon szakedző tanulmányaimat folytatom az Eszterházy Károly Egyetemen. 2013 óta kerékpározom, előtte úsztam illetve futottam is. Éves szinten 14-15 ezer km-t tekerek strukturált edzések alapján.

További infók