Egészségügyi nyilatkozat

Elfogadom, hogy a Plandurance bármely programját csak 18 éven felüliek vehetik igénybe, valamint igazolom, hogy elmúltam 18 éves.

Elfogadom, hogy a Plandurance sportolói felkészítő (tanácsadási) programban hobbisportolóként saját felelősségemre veszek részt és tisztában vagyok a sporttevékenységek, így különösen a futóedzések egészségügyi kockázataival. 

Nincs tudomásom olyan egészségügyi tényezőről, mint pl. szív- érrendszeri, mozgásszervi betegség, ami okán a sportolás (így különösen a futás) nem lenne számomra javallott, vagy ilyen esetben orvosommal konzultáltam és az ő jóváhagyásával sportolhatok (így különösen futhatok).

Megértettem, hogy ezen tájékoztatáson túl a Plandurance Edzettségfejlesztő Műhelyt működtető, hobbisport-tevékenységemhez tanácsadást nyújtó céget és szakembereket felelősség nem terheli, így amennyiben a fentiek figyelmen kívül hagyásával összefüggésben – vagy akár (mivel a sportolás / futás a sérülés ill. baleset veszélyétől soha nem lehet mentes) azok betartásával – engem kár ér, azt e cégtől nem követelem (ideértve a sérülés / baleset miatti esetleges elmaradt hasznomat is).

Megértettem, hogy a szükséges (sport)orvosi vizsgálat elvégeztetése hobbisportolóként (szabadidő-sportolóként) a saját felelősségem.