Loading...
Egyéni edzésvezetés 2018-12-18T10:14:24+01:00

Egyéni edzésvezetés és 1:1 kapcsolat edzőinkkel

Akadémia edzésterveinket egyéni fiziológiai adottságaidra alakítjuk, illetve prémium előfizetés esetén  az életed ritmusára, versenynaptáradra szabjuk, de nincs lehetőség hétről-hétre reflektálni az edzésadataidra, kommentjeidre. Egyéni edzéstervezés során személyes és folyamatos kapcsolatban leszel az edződdel és edzésterveid hétről-hétre íródnak, azaz folyamatosan reagálnak a teljesített edzéseidnél megadott kommentjeidre és edzésadataidra.  Az egyéni edző-sportoló viszony folyamatos kommunikációból, odafigyelésből és a lehető legoptimálisabb fejlődési íved eléréséről szól. Számodra kialakított periodizációs terv, megalkuvásmentes szakmai munka, és a VIP csomag választása esetén Lőrincz Olivér szakmai vezetése.

Edzéstervek gyaloglástól az ultráig
Edzéstervek gyaloglástól az ultráig

Bárhol is tartasz a futásban, nálunk megtalálod a neked való edzéstervet! Más edzéstervet kap egy kezdő futó, egy haladó futó, de az edzéstervet meghatározza az is, hogy heti hány alkalmat tudsz a futásra szánni. Az optimális fejlődésed érdekében a közös munka első napjaiban felvesszük veled a kapcsolatot és egy kérdőíves állapotfelmérés illetve egy tesztfutás segítségével alakítjuk ki a teljesen egyénre szabott terhelészónáidat, és azt is hogy melyik edzésprogramunk számodra a legmegfelelőbb!

Bezárás

Saját zónás versenyelkészítő programok
Saját zónás edzéstervek és specifikus versenyfelkészítő programok

Edzésterveink saját zónásak, a te testedre vannak hangolva. A tesztfutás alapján edzőink meghatározzák a tempó- és pulzus alapú intenzitási zónáidat, illetve azt, hogy az általad kiválasztott edzésprogram melyik szintjén fejlődsz a legoptimálisabban. A zónáid meghatározása után minden edzés instrukcióban a saját zónáiddal fogsz találkozni.

Bezárás

Lézerpontos zónameghatározás
Lézerpontos zónameghatározás

Az sem baj, ha nem rendelkezel pulzusmérő órával, elég egy telefonos sportapplikáció, amivel a tempódat tudod mérni. Ebben az esetben tempóalapú edzésterveket írunk neked. Futós wattmérővel rendelkezel? Nem gond, akkor edzéstervedet teljesítménymérőre kialakítva küldjük. Akár tempó, akár pulzus, akár teljesítmény zónákat határozunk meg, a lényeg hogy a te szervezetedre optimalizálva fogod megkapni, neked fognak pontosan működni és eredményeket hozni!

Bezárás

TrainingPeaks edzésvezetés
TrainingPeaks edzésvezetés

Tour de France csapatok, elit triatlonosok, több tízezer állóképességi sportoló és a Fuss Te is Akadémia is a TrainingPeaks rendszert használja edzésvezetésre és a veled való kommunikációra. Minden edzésed a TrainingPeaks naptáradban fog megjelenni és itt tudod majd vezetni a teljesített edzéseket is. A TrainingPeaks mobilalkalmazással az edzésterved elérhető akár a mobilodon vagy tableteden is.

Bezárás

Automatikus edzésszinkron az óráddal
Automatikus edzésszinkron az óráddal

A TrainingPeaks a legnépszerűbb órákhoz és telefonos alkalmazásokhoz automatikusan kapcsolódik. Garmin, Polar, Suunto, TomTom órád fiókját összekapcsolhatod és edzőink azonnal látnak minden edzéseddel kapcsolatos adatot.

Bezárás

Edzésmonitorozás
Edzésmonitorozás

Edzéseidet folyamatosan monitorozzuk, látjuk, hogy milyen mértékben tartod be az instrukcióinkat és hajtod végre a kért feladatokat. Nem hagyunk magadra, figyelünk rád!

Bezárás

Versenystratégia
Versenystratégia

Edzésterveink és versenyfelkészítő programjaink mindig aegy adott távú versenyre készítenek fel. Az edzésterv természetesen csak úgy lehet teljes, ha építve a program alatt elvégzett munkára egy olyan versenystratégiát is adunk neked, aminek segítségével a versenyen is ki tudod hozni magadból a maximumot!

Bezárás

Hozzád igazodunk
Hozzád igazodunk

Prémium előfizetésünkkel edzésterveinket nem csak a saját zónáidhoz, de az életedhez is hozzáigazítjuk! A közös munka elején felmérjük, hogy milyen napokon tudsz futni, milyen egyéb programjaid vannak, család, nyaralás, utazás. Semmi nem zavarhatja meg a hatákony felkészülésedet, mert az edzéstervedet ezek figyelembevételével csak neked készítjük!

Bezárás

Versenynaptáradra tervezünk
Versenynaptáradra tervezünk

A Prémium csomagban edzésterveink csak neked íródnak, így az sem probléma, ha az edzésterv 12-16 hete alatt más versenyeken is indulsz. A közös munka első napjaiban ezeket a versenyeket is jelezheted edződnek és ő nem csak, hogy az edzésterveket úgy alakítja, hogy a lehető legoptimálisabb legyen a fejlődésed szempontjából, de még versenytaktikával is segít.

Bezárás

Újratervezés havi 1 alkalommal
Újratervezés havi 1 alkalommal

Az élet nem áll meg, még akkor sem, ha futunk. Megtörténhet, hogy olyan családi, munka, vagy egyéb programod jön közbe, ami felborítja a terveket. Prémium előfizetés esetén havi egy alkalommal alakítjuk, újratervezzük a már betervezett hetedet is!

Bezárás

Havi visszajelzés
Havi visszajelzés

Edzésnaplód alapján visszajelzést küldünk számodra minden hónap végén. Nyomon követheted a fejlődésedet, fittséged alakulását, képet adunk arról is, hogy mennyire tartottad be az edzéstervünket, és ha hosszabb távon velünk készülsz, akkor olyan mutatókat is figyelemmel tudsz kísérni, amik a tempód fejlődését mutatják.

Bezárás

20% kedvezmény a Futómühely szolgálatásaiból
20% kedvezmény a Futómühely szolgálatásaiból

Klubtagként 20% kedvezménnyel veheted igénybe a Fuss Te is Akadémia szolgáltatásait, legyen az FMS felmérés, sportdietetikai, vagy gyógytornászunkkal történő konzultáció, vagy erősítő edzésterv Mátétól.

Bezárás

Induló konzultáció, közös célmeghatározás
Induló konzultáció, közös célmeghatározás

Személyes, vagy telefonos konzultáció arról, hogy hol tartasz a futásban. Felmérjük a jelenlegi fittségedet és közösen meghatározzuk a reális célokat.

Bezárás

Ingyenes konzultáció évente
Ingyenes konzultáció évente

Egyéni edzéstervezés során szükség van arra, hogy néha leüljünk és beszélgessünk. Csomagtól függően évi 2, illetve 4 alkalommal találkozunk személyesen és értékeljük a közös munkát.

Bezárás

4
4 alkalom
4
4 alkalom
A kitűzött célhoz vezető egyéni edzésterv
A kitűzött célhoz vezető egyéni edzésterv

A konzultáció során felmért és rögzített állapotodból kiindulva összeállítunk egy olyan periodizációs tervet, melynek segítségével elérheteted a közösen meghatározott célokat.

Bezárás

Személyes e-mail
Személyes e-mail

Egyéni edzéstervezés során 1:1 egyéni kapcsolatod lesz az edződdel. Bármilyen kérdésed van, nyugodt szívvel meg tudod keresni az edződet, aki maximum a csomagban vállalt válaszidővel reagálni fog a kérdéseidre.

Bezárás

3

Heti 3 e-mail 1 munkanapos válaszidővel

Korlátlan e-mail kommunikáció 1 munkanapos válaszidővel

$19,95 értékű TrainingPeaks Prémium előfizetés
$19,95 értékű TrainingPeaks Prémium előfizetés

A TrainingPeaks regisztráció után 7 napig mindenki Premium tag, de utána Basic taggá válik. Prémium és VIP egyéni edzéstervezésünkhöz Premium TrainingPeaks hozzáférés dukál. A két verzió közötti különbséget itt tudod megtekinteni. A legfontosabb a gördülékenyebb kommunikáció, hozzáférés a diagramokhoz és periodizációs tervekhez és még számos kényelmi funkció.

Bezárás

Egyéni edzésvezetés Lőrincz Olivér bevonásával
Egyéni edzésvezetés Lőrincz Olivér bevonásával és szakmai felügyeletével

VIP egyéni edzéstervezés esetén az induló konzultáción Gergő és Olivér is jelen van. A közös munka során az edződ Gergő lesz, de a szakmai munka fő vonalait Olivér építi fel és felügyeli. Olivér rajtad tartja a szemét és őt is bármikor megkeresheted az egyéni felkészüléseddel kapcsolatos kérdésekkel.

Bezárás

  24.990 Ft havonta
JELENTKEZEK
39.990 Ft havonta
JELENTKEZEK