Egyéni étrendtervezés

Ha jobban szereted az 1:1 kapcsolatot vagy egy konkrét versenyeredmény (esetleg valamilyen más esemény) miatt szeretnél az étrendeden változtatni, akkor javaslom számodra az egyéni tanácsadást.

A legmagasabb színvonalú együttműködés

A legmagasabb színvonalú együttműködés. Van, aki szereti, ha az étrendjét csak ő és a dietetikusa kezeli és van, aki pár héttel egy számára fontos esemény előtt szeretne valamilyen okból változtatni az étkezésén.

Azt tapasztalom legtöbb esetben ez akkor fordul elő, ha a cél, nem egyszerűen (vagy egyáltalán nem) a súlycsökkentés. Ha úgy érzed a te célod is specifikusabb, akkor jelentkezz be egyéni tanácsadásra.

Személyre szabott étrend

Igényeidhez igazodva megbeszéljük, hogy számodra milyen típusú étrend lenne megfelelő. Egy kötött szabályrendszer, amelyben konkrétan megszabom mikor, mit és mennyit ehetsz vagy egy lazább, a tápanyag mennyiséget meghatározó iránytű, választható alapanyagokkal, sok receptjavaslattal. Ha a Plandurance sportolója vagy, akkor az étkezéseidet az edzéstervedhez igazítjuk.

A program alatt nem kell morfondíroznod, hogy mit szabad és mit nem. Minden precízen meg lesz adva számodra, a te szervezetedhez és célodhoz igazítva.

Ha VIP csomagos plandurenszer vagy, akkor 10 % kedvezménnyel veheted igénybe az egyéni tervezést!

Jelentkezz be a felhasználóneveddel és jelszavaddal és már látod is a rád vonatkozó díjat:

Egyéni étrendtervezés

Az egyéni tanácsadás ára:
39.990 Ft

Az egyéni tanácsadás ára négy hónapos részletfizetéssel: 9.990 Ft /hó