Eldöntötted, hogy változtatsz és egészségesebben szeretnél étkezni?

Töltsd ki kalkulátorunkat és tedd meg az első lépést dietetikusunk által összeállított, rád szabott receptfüzettel [INGYENES]!

Energiaszükséglet-kalkulátor:


Hány órát töltesz a napodból...

Mit találsz a receptfüzetben?

Megmutatom milyen tápanyagarányokra van szükséged

Mindezt ízletes, könnyen elkészíthető receptekbe ágyazva

Egyheti étrendnek megfelelő fogásokkal (20 recept)

Ki vagyok és miért bízz bennem?

Szia, Tengel Judit vagyok, okleveles dietetikus

A Semmelweis Egyetemen végeztem dietetika szakon most már hét éve és ez idő alatt, több ezer ügyféllel végzett sikeres életmódváltás után az lett a küldetésem, hogy megmutassam, milyen igaz a „mindent lehet, csak mértékkel” mondás.

A Plandurance dietetikusaként kivezetlek a fogyókúrák és az egészséges táplálkozás útvesztőjéből és megmutassam a valóban helyes irányt a táplálkozásodban!

Hogyan készítem el a receptfüzeted?

Mintha eljönnél hozzám egy konzultációra

Ha jártál már dietetikusnál konzultáción vagy, ha most fontolgatod először a komolyabb tanácsadást és kutakodsz a piacon, akkor tudod, hogy egy hetes étrend 20-25 000 Ft környékén mozog és a recepteket sem feltétlen kapod meg.

Miért adom ingyen?

Mert szeretnék neked segíteni, hogy olyan gyakorlati útmutatót kapj már az induláshoz, ami egyrészt rád szabott, másrészt a helyes úton tart. Természetesen, ha mélyebb figyelemre van szükséged, a többi programomban arra is lehetőséged van, de, ha egyelőre csak szeretnél javítani az étkezési szokásaidon ez a receptfüzet egy fantasztikus eszköz hozzá.

Kezdd el az új életmódod még ma