Étrendtanácsadás

Változtatnál, de nem tudod pontosan hogyan? A sablon tanácsokat már mind kipróbáltad, de tartósan nem vezettek eredményre? Jól jönne egy tartalmas beszélgetés egy szakemberrel, aki segít összeilleszteni a kirakós darabjait?

Valósítsuk meg a vágyad! Legyen szó fogyásról, testtömeg növelésről vagy az eddigi elért eredményeid/teljesítményed javításáról. Megfelelő étrenddel hatékonyan támogathatod ezeket a céljaidat.

Rengeteg tudással, tanáccsal felvértezlek. Pontosan tudni fogod, mi az, amin formálnod kell ahhoz, hogy elinduljon a változás, amit szeretnél.

diet3.jpg

Mi történik a konzultáción?

Miután bejelentkeztél, küldök számodra egy részletes kérdőívet, melyből átfogó képet kapok az aktuális állapotodról. Küldök neked egy két napos táplálkozási naplót is, melynek segítségével betekintek az általános étkezési szokásaidba. Megadom számodra a hozzáférést ahhoz a felülethez, ahol le tudod foglalni az időpontodat. Fontos, hogy a konzultációt megelőzően már visszaküld nekem a kitöltött kérdőíved és a táplálkozási naplódat.

Az anamnézisedből megismert információk alapján alaposan átbeszélünk mindent az étkezési szokásaidról. Célzott kérdésekkel ások mélyére a mostani szabályrendszerednek (vagy épp annak hiányának), hogy kézzelfogható, gyakorlati útmutatást adjak neked a te szükségleteidhez.

A konzultációt követően tisztában leszel azzal, hogy neked mit szabad és mit nem. Minden precízen tisztázunk, a te szervezetedhez és célodhoz igazítva, neked csak a gyakolrati megvalósítást kell elkezdened.

Hogyan tudsz bejelentkezni?

Ha VIP csomagos plandurenszer vagy, akkor 10 % kedvezménnyel veheted igénybe a tanácsadást!

Jelentkezz be a felhasználóneveddel és jelszavaddal és már látod is a rád vonatkozó díjat:

Étrend tanácsadás

Az egyéni tanácsadás ára:

14.990 Ft