COVID-19

A koronavírus (COVID-19) okozta válság hatalmas terhet ró a sportolókra és a családjaikra egyaránt. Ebben a nehéz időszakban a magunk lehetőségeivel segíteni szeretnénk a sportolóknak, a következő ajánlattal: 

  • Ingyenes 12 hetes fenntartó edzésterveket biztosítunk
  • Plandurance #fittmaradok szakmai támogató Facebook csoportot indítunk
  • Ingyenesen elérhetővé tesszük a 11 hetes Prehab videósorozatunkat
  • Online élő ingyenes konzultációs lehetőség Lőrincz Olivérrel

Maradj energikus és edzett otthon is!

Ingyenes szinten tartó edzéstervek

Amennyiben készültél egy tavaszi futóversenyre, de az elmarad, vagy várhatóan el fog maradni, vagy ha olyan sportot űztél eddig, amit a mostani korlátozások ellehetetlenítenek, akkor fontos, hogy megpróbáld támogatni egészséged és amennyire lehet minimalizálni fittséged elvesztését. Ha home office-ban dolgozol a mostani helyzetben, de szeretnél egy kis időt szánni magadra is, akkor is érdemes elindulni velünk!

Plandurance #fittmaradok Facebook csoport

Létrehoztunk egy nyilvános Facebook csoportot kifejezetten azoknak a sportolóknak, akik most csatlakoznak hozzánk, de nem csak nekik! Ebben a bárki számára elérhető, nyílt, támogató csoportban edzőink is jelen vannak, akik segítenek a sportolással összefüggésben felmerülő kérdések szakmai megválaszolásában!

Ingyenes Prehab videócsomag hozzáférés

Minden jelentkező számára ingyenesen elérhetővé tesszük Simon Máté funkcionális edzőnk 11 hetes prehab videósorozatának összes felvételét. A videósorozat otthon végezhető, mobilizáló, minimál eszközigényes, nyújtó és sérülésmegelőző gyakorlatot tartalmaz. A programban résztvevő sportolók, a regisztrációt követően heti két alkalommal e-mailben kapnak hozzáférést az elérhető videókhoz.

Online live konzultációk Lőrincz Olivérrel

Olivér - a Plandurance szakmai vezetője - 7x Spartathlon győztes futóedző, aki az elsők között vezette be az egyéni intenzitástartományokra alapozó online edzésvezetést és ő az egyetlen edző itthon, akinek a tanítványa felnőtt világbajnoki címet nyert. Olivér a Plandurance #fittmaradok Facebook csoportban rendszeresen tart majd live bejelentkezéseket.

A jelentkezettek száma elérte a maximumot, így sajnos már nem tudjuk fogadni a regisztrációdat!

#maradj fitt, #maradj egészséges

Ezek a kérdések benned is felmerülhetnek

Igyekeztünk minden lényeges infót leírni az oldalon, de előfordulhat, hogy neked olyan kérdésed van, amire nem találtál választ. Éppen ezért ebben a blokkban összegyűjtöttük a gyakori kérdéseket, de ha így is bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, akkor írj nekünk az ugyfelszolgalat@plandurance.hu e-mail címre (igyekszünk 24 órán belül reagálni).

Mennyi időt vesz igénybe egy edzés?
Az attól függ milyen szinten vagy, 3,4 vagy 5 alkalomra számíts!

Muszáj okosórát vagy wattmérőt vennem?
Nem! Szinten tartó edzéseinket tempómérés alapján is tudod majd követni. A célunk az, hogy lehetőség szerint minél több embernek tudjunk segíteni!

Tudtok okosórát ajánlani?
Nincs most szükséged külön eszköz megvásárlására!

Nem gond, hogy vidéki vagyok?
Egyáltalán nem. Online terveket kapsz, minden további nélkül működik telefonon, skype-on vagy viberen is (amelyik neked szimpatikus).