Szeretnéd a legjobb formádat hozni

100%-ban rád szabott étrenddel?

Csak 3.990 Ft/hó

*Ha VIP csomagos plandurenszer vagy, akkor 2.990 Ft a havidíjad.

Mi vár rád pontosan?

Rád szabott receptfüzet

Egy kérdőív kitöltése után egyheti étrendhez elegendő receptet tartalmazó füzetet kapsz, melyet okleveles dietetikusunk állít össze számodra.

Exkluzív receptgyűjtemény

Korlátlan hozzáférést kapsz Judit (dietetikusunk) védett, folyamatosan bővülő recepttárához, melyben további fogásokat találsz a te tápanyag szükségletedhez.

Formába Jövök közösség

Ez a csoport lesz az a fórum, ahol gyakorlatilag 0-24 kérdezhetsz, megoszthatod a tapasztalataidat, segítséget kérhetsz, akár Judittól is. Ő a csoport szakértő vezetője.

Mintha dietetikushoz mennél

Szia, Judit vagyok, én fogom vezetni a programot!

A Semmelweis Egyetemen végeztem dietetika szakon most már hét éve és ez idő alatt, több ezer ügyféllel végzett sikeres életmódváltás után az lett a küldetésem, hogy megmutassam, milyen igaz a „mindent lehet, csak mértékkel” mondás.

A Plandurance dietetikusaként azért indítottam ezt a programot, hogy kivezesselek a fogyókúrák útvesztőjéből és megmutassam a valóban helyes irányt a táplálkozásodban!

Célom, hogy olyan közösséget hozzak létre, ahol egy cél lebeg a szemünk előtt, de személyre szabott eszközökkel valósítjuk meg.

Nem csak szakmailag kerülsz biztonságba, de spórolsz is!

Ha jártál már dietetikusnál konzultáción vagy ha most fontolgatod először a komolyabb tanácsadást és kutakodsz a piacon, akkor tudod, hogy egyhetes étrend 20-25.000 Ft környékén mozog.

Pontosan azt a szolgáltatást kapod, mintha bejelentkeznél hozzám egy személyes konzultációra. A kérdőívben azokat a kérdéseket találod, ami alapján pontosan meg tudom határozni, milyen étrendre van szükséged és egy egész hétre elegendő menüsort küldök neked receptekkel együtt.

Én azt szeretném, ha te elérhető áron kapnál megbízható, szakmai segítséget.

14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Ha az első 2 hét után úgy látod, hogy nem azt kapod, amire a beiratkozásnál számítottál, akkor kiszállhatsz a programból. Tehát a bejelentkezésedtől számítva 14 napon belüli pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Kezdd el már ma!

A Formába Jövök programmal kínlódás és kötöttségek nélkül vághatsz bele az életmódváltásba...

Csak 3.990 Ft/hó

*Ha VIP csomagos plandurenszer vagy, akkor 2.990 Ft a havidíjad.

© 2020 Plandurance Kft. 1183 Budapest, Alpár u. 11.