Segítek formába lendülni!

30 napos Formába Jövök Program!

Csatlakozz és tedd rendbe étrendet egyszer és mindenkorra.

Kielemezzük az étkezésed

Táplálkozási naplót kell vezetned, hogy kiderítsük, milyen étkezési szokásokat érdemes elhagynod és milyen irány lesz az, amit követned kell.

Személyesen konzultálunk

Pontosan el fogok magyarázni mindent számodra. Érteni fogod, hogy miért nem jó az, amit csinálsz. Előfordulhat, hogy kevesebbet eszel, mint amennyit a szervezeted igényelne és pont ez akadályozza a fogyásodat.

Meghívlak a közösségbe

Ez a csoport lesz az a fórum, ahol gyakorlatilag 0-24 kérdezhetsz. A csoport célja, hogy motivált maradj és érezd, nem vagy egyedül. Oszd meg a tapasztalataidat te is a többiekkel.

Így fogod elérni, hogy büszkén állj a tükör előtt

Nincs zsákbamacska. Ahogy a futásban, a siker javarészt rajtad is múlik, de mi minden szakmai segítséget biztosítunk.

Nem egy egysíkú szabályrendszert követő diétát kínálunk, hanem a te szervezetedhez igazítva állítjuk be az étkezésed. Elindítunk az úton, hogy tudatosan állítsd össze a saját, számodra megfelelő étrendet.

A cél nem a látszateredmény, hanem az, hogy megtanuld kontrollálni a táplálkozásod. Hosszú távon.

Szia, Judit vagyok, én fogom vezetni a programot

A Plandurance dietetikusaként azért indítottam ezt a programot, hogy kivezesselek a fogyókúrák útvesztőjéből és megmutassam a valóban helyes irányt a táplálkozásodban!

Az a küldetésem, hogy olyan közösséget hozzak létre, ahol egy cél lebeg a szemünk előtt, de személyre szabott eszközökkel valósítjuk meg. Mind ugyanoda tartunk, csak más útvonalon érkezünk.

A program során téged is felvértezlek olyan hasznos és érdekes tudással, melyek segítségével biztonságosan szervezheted étkezéseid és nem fogsz eltévedni a különböző alapanyagok és diétás tanácsok sűrűjében.

Valósítsuk meg a vágyad! Legyen szó fogyásról, testtömeg növelésről vagy az eddigi elért eredményeid/teljesítményed javításáról, melyet - a profi edzéstervedet kiegészítve – a megfelelő étrendi támogatással fokozni tudunk.

Együtt sikerülni fog!

Neked való a program, ha

nem a csodákat ígérő módszerekben, hanem a tudományban hiszel

Mi történik veled pontosan a 30 nap alatt?

Centiméterekben mérhető átalakulás

1. Bejelentkezel a programra és felvesszük az anamnézist

Amint bejelentkeztél a programra, kapsz egy kérdőívet és egy táplálkozási napló hozzáférést. A kérdőívben általános információkat kérünk be tőled, amelyben minden, a programhoz szükséges adatot elkérünk rólad. Ezt követően három teljes napig minden étkezésedet fel kell vezetned a naplóba. A célod sikeres elérése érdekében nagyon fontos, hogy precízen végezd és tényleg minden falatot feljegyezz, csak akkor tudok igazán hatékonyan segíteni.

A kérdőívedben és a naplódban szereplő információk alapján fogunk konzultálni.

A kérdőív kitöltése és a napló vezetése feltétele a részvételnek. Hiányában sajnos nem tudunk beengedni a csoportba.

2. Konzultációs időpontot foglalsz

Ha mindent kitöltöttél és felvételt nyersz a programba, akkor lesz egy induló személyes konzultációd velem. A körülbelül 60 perces beszélgetés során (melyet online tartunk) elemezzük az adataidat és a naplódat. Elmondom neked, hogy mi az, ami helytelen és milyen változtatásokra van szükség a célod eléréséhez.

Pontosan el fogok magyarázni mindent számodra. Érteni fogod, hogy miért nem jó az, amit csinálsz. Előfordulhat, hogy kevesebbet eszel, mint amennyit a szervezeted igényelne és pont ez akadályozza a fogyásodat. Vagy azt gondolnád, hogy gyümölcsből sosem elég, pedig annak fogyasztásában is érdemes minőségi és mennyiségi korlátokat tartani.

A konzultáció után írásos útmutató formájában is megkapod az átbeszélteket, így mindig ott lehet a kezed ügyében, ha elbizonytalanodnál.

most.png
most.png

3. Elkezded a gyakorlatban is alkalmazni a kapott útmutatást, naplózol

Napról napra egyre ügyesebben fogod kivitelezni a kapott anyagokat. Folytatod a napló vezetését, amit hetente elküldesz nekem. Ez idő alatt e-mailben bármikor fordulhatsz hozzám, ha kérdésed merül fel.

No meg, ott lesz a Facebook csoport - ahova csak ti, a programban résztvevők kaptok belépést - hogy instant válaszokat, ötleteket kapj. Természetesen én is tag leszek, folyamatosan segítelek titeket.

Azért örülök, ha aktívan megosztod a kételyeidet és sikereidet, mert egyrészt ezzel bátorítod a többieket is, hogy ők is így tegyenek, ami azért jó, mert ellenőrzött körülmények között vagytok. Nem lesznek tévhitek, félreinformálások, mert tisztába teszünk mindent, ami kicsit is problémás. Másrészt egymás kreativitását tápláljátok és ki tudja, akár egy új szuper receptet alkottok együtt.

4. A 30 nap leteltével ismét konzultálunk

Egy hónap hamar elszalad, ugyanakkor rengeteg változást hoz az életedbe. Rengeteg olyan tudásanyagot fogsz kapni, amivel magabiztosan haladsz a célod felé és erre a centi és a mérleg fog bizonyítékkal szolgálni.

A program végén ismét bejelentkezel hozzám egy konzultációra, ahol átbeszéljük a tapasztalataidat és az eredményeidet. Megtervezzük a folytatást. Megbeszéljük, mit és hogyan kell tovább csinálnod.

"124 kiló voltam, amikor futni kezdtem és egy ideig elég is volt. Aztán megtorpantam.

Amikor futni (vagy inkább gyalogolni) kezdtem, még nem nagyon figyeltem arra, hogy mit, mennyit és mikor eszem. Az első pár hónapban a futás/gyaloglás is elég volt ahhoz, hogy meginduljanak a kilók lefelé és hülye lettem volna magamat egy másik fronton is harcra kényszeríteni.

Lubickoltam a kezdeti sikerélményekben és továbbra is ettem a sajtos-sonkás-majonézes melegszendvicseket az irodában és hagytam magam odacsábítani az egész épületet szakszerűen belengő palacsintaillattal a büfébe szinte minden délután.

Aztán persze néhány hónap után felütköztem a platóra, hiába gyorsultam a futásban és voltam hétről hétre fittebb, lelassult a fogyásom üteme és szépen lassan rá kellett magam venni, hogy átgondoljam az étrendemet is. Sok mindent kipróbáltam, fellángolások, rövid sikerélmények, de tartós eredmények nélkül.

Most ott tartok, hogy eszem bármit, de tudatosan választok, vagy legalábbis törekszem rá. Megvan a saját rendszerem, a saját étrendi elveim."

Moós Gergely, futóedző, a Plandurance alapítója

Tarts velem és legyél tagja az első olyan életmódváltó közösségnek, ahol a saját szabályaid kialakítása a cél!

Tarts velem és legyél tagja az első olyan életmódváltó közösségnek, ahol a saját szabályaid kialakítása a cél!

Mennyibe kerül a Formába Jövök Program?

Ha jártál már dietetikusnál konzultáción vagy ha most fontolgatod először a komolyabb tanácsadást és kutakodsz a piacon, akkor tudod, hogy a körülbelül egy órás konzultációk átlagosan 18.000 Ft környékén mozognak. Ha elolvastad a fentebb leírtakat, akkor láttad, hogy a 30 nap során kettő személyes konzultációd is lesz és a csoportban szinte napi kapcsolatban leszünk.

Én azt szeretném, ha te elérhető áron kapnál megbízható, szakmai segítséget

Szeretném, ha nem éreznéd kockázatosnak a vállalást. Ha az első 2 hét után úgy látod, hogy nem azt kapod, amire a beiratkozásnál számítottál, akkor kiszállhatsz a programból. Tehát a bejelentkezésedtől számítva 14 napon belül pénzvisszafizetési garanciát vállalunk és nem kell végigcsinálnod az egy hónapot.

zoldgarancia.png

Ha szeretnél értesülni a következő induló Formába Jövök! programról, regisztrálj a Plandurance Insider központba és értesíteni fogunk:

Ha VIP csomagos plandurenszer vagy, akkor ráadásul 10 % kedvezménnyel teheted.

Hamarosan indulunk!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Formába Jövök! program

A 30 napos Formába Jövök! program ára
39.990 Ft

Formába Jövök! program

A 30 napos Formába Jövök! program ára
34.990 Ft

Formába Jövök! program

A 30 napos Formába Jövök! program ára
39.990 Ft

Formába Jövök! program

A 30 napos Formába Jövök! program ára
39.990 Ft

© 2020 Plandurance Kft. 1183 Budapest, Alpár u. 11.