Loading...
Futás edzésterv2020-03-26T18:16:53+02:00

Futás egyéni edzésvezetés!

Edződ van?

MÉG NINCS, IDE NEKEM AZ ELŐFIZETÉST!

Fusd ki magadból a maximumot!

Itt az ideje, hogy elkezd helyesen, a te szervezeted igényeihez igazítva végezni a futást, hogy élvezetes és eredményes legyen!

Nem edzéstervet írunk neked, hanem lesz egy edződ!

 Edzések Lőrincz Olivér szakmai irányításával

Lőrincz Olivér, a Plandurance szakmai vezetője. Testnevelő tanári és mesteredzői (UCI) végzettséggel rendelkező edző, több mint 20 év állóképességi sportokban szerzett edzői tapasztalattal. Hosszútávfutók felkészülését 12 éve irányítja. Magyarországon pillanatnyilag az egyetlen futóedző, akinek tanítványa felnőtt Világbajnoki címmel büszkélkedhet. (Nagy Katalin, 2015) Itthon elsők között vezette be az egyéni intenzitástartományok használatával az online edzésvezetést.

Rendszeres kapcsolattartással

Kapcsolatban leszünk. Hosszútávon. Írom és követem az edzéseidet, elemzem az eredményeidet, megtervezem és rád alakítom a célodhoz vezető edzésmunkát. Nagyon fontos, hogy jól ismerjem a személyes edzéseredményeidet, hogy partnerek legyünk a munkában. Éppen ezért beszélünk! Rendszeresen és sokat. Motivállak, dícsérlek, feedback-et adok, de, ha kell akkor ostorozlak, hajtalak. Csak te vagy és a célod! Az én célom a te sikered!

 A Te egyéni szervezetedre építve

Nincs két egyforma ember. Nincs két egyforma családi és munkahelyi háttér. Nincs két egyforma edzésterv sem. Számtalan tényező hat az aktuális fizikumunkra, amely sportteljesítményünkre is kihat. Edzésterveidet mindig a te életedre, testedre, céljaidra és lehetőségeidre építem fel! Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ahogy az életed, úgy az edzésterved is folyamatosan alakul. Nem írok edzéstervet, folyamatos és hosszútávú edzői kapcsolatot kínálok! 

Mi vár rád az indulásnál?

A Plandurance egy online edzésműhely, ahol egyéni terhelészónáid (és a személyes céljaid) meghatározását követően kezdjük el a közös munkát. Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, figyeljük a haladásod és úgy formáljuk, igazítjuk a programod, hogy fejlődésed folyamatos legyen!

Bármelyik előfizetési csomagban garantált számodra:

1:1 személyes futóedző

Nem edzéstervet írunk, sikeres sportoló-edző kapcsolatot építünk!

Sikerünk titka az együttműködés és a kommunikáció. Nem csak edzéstervet kapsz, hanem egy személyes edzőt is, akitől rendszeres visszajelzést kapsz, el tudod érni, tudsz kérdezni és együtt gondolkozni!

Bővebben

Induló konzultáció

Induláskor felhívunk és megbeszéljük, hogy honnan indulsz!

Megbeszéljük hol tartasz, milyen egészségügyi állapotban vagy, milyen céljaid vannak, mennyi szabadidőd van. Innentől hosszú távú folyamatos kapcsolatban leszünk.

Bővebben

Egyéni intenzitásprofil

Meghatározása alapvető fontosságú a fejlődésed szempontjából!

A közös munka elején a konzultációt követően kiírunk egy tesztedzést, amellyel felmérjük intenzitási zónáidat.

Bővebben

Szezontervezés

Minden sportágban kiemelkedően fontos a periodizáció, a formaidőzítés.

Az egész éves tervezés, a célok alapján felépített periodizáció, a szakmailag meghatározott edzőversenyek fontos mérföldkövei lehetnek a sikerhez vezető útnak.

Bővebben

Edzésmonitorozás

Az edzéseidet az iparág vezető szoftverében, a TrainingPeaksben naplózzuk.

Világos instrukciók, követhető edzéstervek és az állóképességi sportokban egyeduralkodó edző-sportoló kommunikációt segítő applikáció!

Bővebben

Akár Watt alapú tervezés

Egy új, kényelmesen viselhető szenzorral, a Stryddal, a futáshoz is elérhetővé vált a módszer.

A pulzust sok tényező befolyásolja, ahogy a tempódat is a tényleges teljesítménytől függetlenül. A STRYD a tényleges teljesítményt méri!

Bővebben

Havi feedback

Minden áldott hónapban felhívunk és visszajelzést adunk az edzéseidről.

Havonta beszélünk, feedbacket adunk a fejlődésedről, és megbeszéljük a várható családi és munkahelyi programjaidat, hogy úgy tudjunk neked tervezni, hogy az illeszkedjen az életedhez!

Bővebben

Versenystratégia

Minden sportolónk minden előre rögzített versenyére versenystratégiát kap.

A versenystratégia az edzéseken megszokott instrukciókat tartalmazza, nincs más teendőd az optimális teljesítéshez csak követned kell a kiírt taktikát!

Bővebben

A VIP csomagban pedig tovább turbózzuk:

Szabad edzőválasztás

Kiválaszthatod kivel szeretnél együtt dolgozni.
A beiratkozás pillanatában megjelölheted melyik edzőnkkel szeretnél indulni. Természetesen a későbbiekben ez módosítható, előfordult már olyan, hogy két edzőnk döntött úgy, hogy egy sportoló egyéni adottságai miatt a másik tudja jobban fejleszteni.

Bővebben

Kommentelj!

Heti edzésvezetés a kommentjeid alapján is!

Kérjük, hogy kommenteld az edzéseidet. Hétvégenként az edzésadatok és a kommentjeidet egyaránt figyelembevéve vezetjük az edzéseidet!

Bővebben

Frekventált kapcsolattartás

Kiemelt edző-sportoló viszony, heti tervezés
Hetente figyeljük a kommentjeidet és akár hetente beszélhetünk is, de ha mégis közbejön valami: semmi gond! Csak szólj és újratervezünk!

Bővebben

Van itt még valami: plandurancerként két különleges bónusz is jár neked!

Zárt klubtagság

⇒Egy közösség, ami veled ünnepli a sikereidet , ahol az edzők is folyamatosan jelen vannak

⇒ Zárt facebook csoport és zártkörű események, csak klubtagok részére

⇒ 18 órányi szakmai videó, 480.000 karakternyi szakmai poszt és még mindig van mit írnunk

Fejlődési garancia

Hiszünk abban, amit csinálunk! Eredmények, hozzád hasonló sportolókkal végzett munka ezernyi tapasztalata van a garancia mögött! Ha a program végén nem vagy jobb edzettségi állapotban, mint a program elején, ha a program végén teljesített tesztfutás alkalmával nem látszik a fejlődés, akkor a következő felkészülési programra a vendégünk vagy!

Milyen csomagok közül választhatsz?

Havi
Havidíj 6 havi hűségprogramban
Havidíj 12 havi hűségprogramban

PlandurancePremium előfizetés

149901799019990Ft

havonta

 • Induló konzultáció
 • Rád épített edzésterv
 • Akár Watt-alapú edzéstervezés
 • TrainingPeaks edzésmonitorozás
 • Egyéni intenzitásprofil meghatározása
 • Szezontervezés
 • Konzultációk száma: havi egyszer
 • Újratervezés: havi egyszer
 • Edzések monitorozása: havonta
 • Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
 • Versenystratégia az edzőversenyeidre is

PlanduranceVIP előfizetés

199902249024990Ft

havonta

Ingyenes próbahónapIngyenes próbahónapIngyenes próbahónap
 • Induló konzultáció
 • Rád épített edzésterv
 • Akár Watt-alapú edzéstervezés
 • TrainingPeaks edzésmonitorozás
 • Egyéni intenzitásprofil meghatározása
 • Szezontervezés
 • Konzultációk száma: akár hetente
 • Újratervezés: akár hetente
 • Edzések monitorozása: hetente
 • Ügyfélszolgálati válaszidő: 24 óra
 • Versenystratégia az edzőversenyeidre is
 • Dinamikus tervezés az edzéskommentek figyelembevételével

Nézd meg ezeket a pontokat, ha esetleg még kérdéses maradt számodra valami:

Az edzéstervnek csak úgy van értelme, ha illeszkedik az életedhez! Ezért a közös munka mindig egy beszélgetéssel kezdődik. Ezen a konzultáción felmérjük a céljaidat és a lehetőségeidet és ezeket figyelembe véve tervezünk.

Dehogy! Felmérjük, hogy hol tartasz a triatlonban és optimális edzésterheléssel segítünk elérni a céljaidat akár kezdő vagy, akár a dobogóra hajtasz!

Nem feltétlenül. A közös munkához már elég egy okostelefon és egy bluetooth rendszerű pulzuspánt is. A pulzusadatok elegendőek a kerékpáros tervezéshez is. Természestesen, ha rendelkezel teljesítménymérővel, akkor watt alapon is tudjuk az edzéseidet vezetni, akár futásról, akár a kerékpározásról legyen szó!

A rövid válasz: igen! Mindig örülünk, ha sportolóinkkal személyesen tudunk találkozni, de ez nem szükséges feltétele a közös munkának. A konzultáció telefonon,  skype-on vagy viberen is történhet, az edzéseket pedig a TrainingPeaks applikációban/weboldalon tervezzük. Edzőink az edzésadataidat és teljesítményedet tudják elemezni, bárhol is történt az az edzés a világban!

A hűségprogram keretében te azt vállalod, hogy 6 vagy 12 hónapig velünk készűlsz és mi ezért 10/20% kedvezményt biztosítunk neked a havidíjakból a hűség teljes időszaka alatt!

A hűségprogramot azoknak a futóknak alakítottuk ki, akik évek óta velünk készülnek, de nincs akadálya, hogy már az első naptól a hűségprogramot válaszd!

Annak érdekében, hogy tudd, hogy mire vállalkozol és milyen velünk a közös munka, az egy éves időszak előtt egy ingyenes próbahónapot biztosítunk számodra. Ha a próbahónap alatt úgy érzed, hogy ez nem neked való, akkor díjmentesen felmondhatod a megállapodást. Nincs akadékoskodás, nincs kérdés.

A hűségprogram alatt 12 hónapos hűségnél összesen 4 heti, míg 6 hónapos hűségnél összesen 2 heti szüneteltetési lehetőséged van. Indoklás nélkül kivehetsz négy hét szabadságot az edzésterveink alól, nem kell feltétlen orvosi indoknak lennie, lehet olyan családi, vagy munkahelyi elfoglaltságod is, ami miatt egy-egy hétre szüneteltetést kérsz. A szüneteltetett hetek természetesen kitolják a hűségidőt, de ebben az időszakban – ha nem egészségügyi indokkal szünteltetsz – szintentartó edzésprogrammal segítünk.

Semmi gond! Éppen ezért a hűségidőszak előtt egy ingyenes próbahónappal tudsz minket tesztelni és kérlek, csak akkor élj a hűségprogram által kínált lehetőséggel, ha úgy érzed, hogy a következő 6 vagy 12 hónapban velünk szeretnél készülni!

Az egy éves időszak alatt 4×1 hét szünteltetési lehetőséged is van (a fél éves időszak alatt 2×1 hét), hiszen az élet nem áll meg, jöhet egy betegség, sérülés, nyaralás, ami miatt egy-egy hét kimarad. Ez sem gond.

A hűségidőn belül felmondási díj ellenében tudod felmondani a közös munkát. A felmondási díj az adott edzésvezetési csomagod kéthavi díja.

Nem feltétlenül. Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor a fizetés és számlázás automatikus történik, az adott csomag havidíját az OTP Simple automatikusan havi rendszerességel megterheli a bankkártyádról. Ezen felül lehetőséged van SZÉP kártyával is fizetni, amikor is az adott havidíjat nem automatikusan vonjuk le, hanem minden hónapban küldünk egy levelet, aminek segítségével ki tudod egyenlíteni az aktuális havidíjat.

Partnereink

Az oldalt a Plandurance.hu kiadója, a Doktor Webáruház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. készítette.
2360 Gyál, Károlyi Mihály utca 101. info@plandurance.hu
Adatvédelmi nyilatkozat