Szia! Lőrincz Olivér vagyok, a Plandurance szakmai vezetője.

Testnevelő tanári és mesteredzői (UCI) végzettséggel rendelkező edző vagyok, több mint 25 év állóképességi sportokban szerzett edzői tapasztalattal. Hosszútávfutók felkészülését már 15 éve irányítom. Tanítványaim 7 alkalommal győztek a Spartathlonon és Magyarországon pillanatnyilag az egyetlen futóedző vagyok, akinek sportolója felnőtt Világbajnoki címmel büszkélkedhet (Nagy Katalin, 2015).

Amellett, hogy a világ legjobb ultrafutóival dolgozhatom együtt, örülök, hogy a szárnyaikat még épp bontogató futóknak is segítségére lehetek.

Az utóbbi harminc év állóképességi sportokban megszerzett tapasztalatom és tudásom örömmel adom át az arra fogékony sportolóknak.

Ezeket a tipikus hibákat kerüld el az edzés folyamán

Ez az edzésterv szimpatikus, jó lesz.

A neten lehet találni sablonos edzésterveket, de ezek a tervek általában csak arra jók, hogy kilométereket gyűjts. Szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel több tízezer felesleges lépést teszel a lábadba (mert a sablonok nem a testedben rejlő lehetőségekre alapoznak). Mi személyes tanítvány-futóedző kapcsolatot, és egyénileg kialakított terhelést kínálunk, nem általános terveket.

Vajon ez a tempó/táv jónak számít?

Az normális, ha időről-időre kérdések merülnek fel benned, pl. a teljesítményeddel, a technikáddal vagy a sporthoz használt kiegészítőkkel kapcsolatban. A bizonytalanságod természetes dolog. Ideális esetben ezekre válaszokat kapsz egy hozzáértő, támogató közösségben. Ebben is segítünk.

Mihez képest lassú vagy gyors futás?

Nagyon sokszor tapasztalom, hogy a sablontervek az intenzitás meghatározását letudják a „lassú” és a „gyors” futás megjelöléssel. Na de mihez képest gyors, intenzív, lassú, vagy könnyű egy futás? Látható, ez így nem pontos, ezért könnyű alul-, vagy épp túlterhelni a sportolót. A fejlődés egyik garanciája, mikor a szervezetedre és aktuális edzettségedre kialakított intenzitástartományokban futsz, mint ahogy nálunk.

A héten nincs kedvem elindulni.

Mindenkivel előfordul néha, hogy semmi kedve felvenni a futócipőt, de legyünk őszinték: csak akkor lesz sikeres a felkészülésed, ha minden betervezett edzést végigtolsz. Folyamatosan motiváltnak lenni persze baromi nehéz, éppen ezért arról is hétről hétre gondoskodunk, hogy megmaradjon benned a lendület.

AN8A2144a.jpg

A legfontosabb szabály: az edzést igazítjuk az életedhez

És nem neked kell az életedet az edzések köré szervezned. Mert te döntöd el, hogy

Nincs szigorú időbeosztás

Nehéz úgy mindent beleadni az edzésbe, hogy azt érzed az edződön, haladna, mert utánad még sok dolga van. És azért sem kell kapkodnod, mert a többiek rád várnak – mint pár csoportos órán.

Nincs öltözőpara

Nem kell amiatt szoronganod, mit gondolnak a külsődről a többiek, amikor átöltözöl. És neked sem kell a kisportolt csajokat vagy pasikat nézned (akkor is, ha nem akarod).

Nincs órára rohanás

Nincs idegeskedés amiatt, hogy dugóban ülsz vagy túlóráznod kell és látod, hogy elkésel a csoportos óráról vagy a személyi edzésről (ráadásul pénzt sem veszítesz).

Két garanciát is vállalunk!

Sticker-gari-red.png

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első hónapban eldöntheted, hogy valóban úgy alakulnak a dolgok, ahogyan elképzelted. Ha az első 30 napod után úgy tapasztalod, hogy a közös munka mégsem neked való, akkor mindenfajta kötelezettség nélkül megteheted. Azt viszont megköszönjük, ha őszintén elmondod nekünk, mi az oka annak, hogy így döntöttél.

Fejlődési-Gari-Plandurance.png

100% fejlődési garancia

Több ezer emberrel együtt tudjuk, hogy a módszer működik, ezért bátran vállaljuk, hogy ha az induláshoz képest a program végére nem javul az edzettségi állapotod, akkor a következő felkészülési időszakban ingyen foglalkozunk veled.

3.jpg

Így lehetsz #plandurenszer!

A nulladik lépést már megtetted a változás útján, mert ezt az oldalt böngészed.
Az előfizetés után mutatjuk az ösvényt, mert kézen fogunk és terelgetünk, merre menj tovább.

office-625893_1920_kesz.jpg

1. Kiválasztod az edződet.

Ha bizonytalan vagy, nem tudod név, kép és bemutatkozó alapján eldönteni, kivel szeretnél együtt dolgozni, akkor segítünk dönteni. Ehhez mindössze egy gyorsteszt (3 perc) kitöltésére lesz szükség, amivel felmérjük, honnan indulsz a futásban és mivel fogunk tudni lendületben tartani – majd ez alapján ajánlunk számodra edzőt.

2. Beszélsz az edződdel.

Sort kerítünk az első edzői konzultációra, ahol megebszéljük, hogy mi a célod, heti hány alkalommal és milyen időközönként tudsz edzeni. Nem muszáj személyesen találkozni, online-ok vagyunk. (Egyébként így tartjuk a kapcsolatot több külföldön élő magyar csapattagunkkal. Van sportolónk Angliában, Írországban, sőt a tengerentúlon, az USA-ban és Kínában is.)

3. Lefutod a tesztfutást.

A számodra legideálisabb terhelés meghatározása érdekében, fel kell mérjük a pillanatnyi állapotodat egy tesztfutás segítségével. Így tudjuk meghatározni a szervezetedre jellemző, egyéni intenzitásprofilt, ami az edzésterveink egyik fontos alapját fogják képezni! (Amennyiben még teljesen kezdő vagy és még nem tudsz 30 percet folyamatosan futni, úgy neked más módszert alkalmazunk az egyéni jellemzőid meghatározására.)

4. Megtervezzük az edzéseidet.

A konzultációnk, majd a tesztfutás kiértékelése után pedig összeállítjuk az életritmusodhoz igazodó edzéstervet, melynek végrehajtása számodra kényelmesen kivitelezhető.

5. Havonta beszélünk.

Monitorozzuk az edzéseidet, konzultálunk és szükség esetén újratervezünk. A személyre szabott edzésterv a mi fogalmotárunkban ezt jelenti. (És nem a random kitalált gyakorlatsorokat, vagy a hónapokra előre fixált edzéstervet.)

6. Négyszeres figyelem a kommentjeid alapján.

Az edzéseidet nemcsak feltöltöd, hanem rövid komment formájában visszajelzel, így az adataid mellett figyelembe vesszük a következő heti edzéseid megtervezésénél.

AN8A2224a.jpg

Akár új egyéni rekordot is dönthetsz

Mindegy, milyen szintről indulsz.

Saját edződ lesz nálunk, aki pontosan a te szervezeti és életparamétereid alapján tervezi meg az edzéseidet, hogy bárhonnan is indulsz, biztosan a jelenlegi teljesítményedhez képest fejlődni tudj.

Válaszolunk, amikor kérdezel.

Erre is 100%-os garanciát vállalunk. Egyrészt a konzultációk alatt kérdezhetsz az edződtől, másrészt megnyílik előtted a zárt Facebook-csoportunk is, ahol rengeteg érdekes kérdéssel és hasznos válaszokkal találkozol. Tudjuk, mennyire sokat jelent egy válasz egy futótárstól is, amikor elbizonytalanodsz. Ti mindig ott lesztek ezentúl egymásnak a Clubban!

Megvédünk magadtól.

Folyamatosan követjük az edzéseidet és ha azt látjuk, hogy valamit nem jól hajtasz végre, akkor azonnal jelezzük, újratervezünk. Tehát beavatkozunk, mielőtt túlhajtanád magad, vagy épp lustálkodnál és az egészet feladnád, mert azt látod, hogy nem haladsz előre.

Versenytaktikával állsz rajthoz.

Ha egy ideje már futsz, akkor tudod, hogy a sport, a fizikai mellett, mentális felkészülést is igényel. Éppen ezért gondoskodunk róla, hogy magabiztosan, a számodra optimális versenytervvel és céllal, illetve felkészültésggel indulj el, hogy a benned rejlő legjobb idővel képes leszel célba érni.

AN8A2601a.jpg

„Milyen immunerősítőt szedsz?” „Futok.”

Ez a kérdés tényleg elhangzott a zárt Facebook-csoportunkban, amire többen azt válaszolták, hogy az egész éves kinti futással az immunrendszerük is megedződött. Persze ez önmagában nem elég ahhoz, hogy valamennyi betegség messziről elkerüljön, ezért ellátunk fontos és hasznos tanácsokkal, hogy minden időben a legtöbbet hozhasd ki önmagadból.

Ilyen érzés #plandurenszernek lenni

Tök jó edzések, tök jól vannak felépítve, nem halok bele, élvezem őket. Imádom az egészet úgy, ahogy van!

— Willy Károly

10 éve futogatok, de nem volt rendszer az edzéseimben. Pont jókor jött nekem a Plandurance, rájöttem, hogy ez nem véletlenül egy szakma. Azóta rendszer került az edzésekbe és már néhány hét után észrevettem a fejlődést.

— Besenyei Erzsébet

Utáltam futni, futópadon kínoztam magam. Kiköptem a tüdőmet, nem fejlődtem és előbb-utóbb mindig feladtam. Az első hetekben egy tesztfutás alapján meghatároztátok a rám jellemző adatokat és így az edzéseim könnyebbek, mégis hatékonyabbak lettek. Megszerettem a futást, beépültek az edzések az életembe, aminek a családom is örül és támogatnak. Az pedig külön öröm, hogy a Plandurance-menüvel együtt már több mint 5 kilót fogytam.

— Szombatfalvi Réka

Soha nem futottam még edzővel, de megérte elkezdeni veletek a közös munkát, mert az edzések sokkal változatosabbak, mint egy internetről letöltött terv és amikor azt érzem, hogy megszoktam a terhelést, mindig bekerül valami újdonság, amitől ismét kellemesen elfáradok.

— Radványi Anikó

Felkészültél, hogy csatlakozz a #plandurenszerek közé?

Akkor már csak pár kattintásra vagy attól, hogy megtedd az első lépéseket az új életedbe vezető úton.

Havidíj 12 havi hűségprogramban

Gömbvillám

0Ft/hónap
Ingyenes, újratölthető edzéstervek
Hozzéférés az Insider szakmai anyagokhoz
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés, 40 oldalas személyreszabott útmutatóval
30 perc futás garancia
Training Peaks kapcsolat
Gömbvillám zárt facebook csoport
Edzői felügyelet

Tanulóvezető

14.990Ft/hónap
Gyakornok edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: havi 1 alkalom
Újratervezés : havi 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Maximalistatléta

19.990Ft/hónap
Szakértő edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: akár heti 1 alkalom
Újratervezés : akár heti 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Dagadt Köcsög

29.990Ft/hónap
Edző: "Dagadt Köcsög" (Moós Gergely)
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Kommunikáció száma: korlátlan
Újratervezés : korlátlan
Ügyfélszolgálati válaszidő: 24 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Világbajnok

39.990Ft/hónap
Edző: Lőrincz Olivér
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Kommunikáció száma: korlátlan
Újratervezés : korlátlan
Ügyfélszolgálati válaszidő: 24 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Ezek a kérdések benned is felmerülhetnek

Igyekeztünk minden lényeges infót leírni az oldalon, de előfordulhat, hogy felmerült benned olyan kérdés, amire nem találtál választ. Éppen ezért ebben a blokkban összegyűjtöttük a gyakori kérdéseket, de ha így is bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, akkor írj nekünk az ugyfelszolgalat@plandurance.hu e-mail címre (igyekszünk 24 órán belül reagálni).

Mennyi időt vesz igénybe egy edzés?
Annyit, amennyi az életritmusodba belefér, és a céljaidhoz szükséges. Ezért kezdjük a közös munkát egy konzultációval, amikor arra is rákérdezünk, hogyan alakulnak a napjaid, milyen az időbeosztásod, munkád, stb?

Mindenképp szükséges okosórát vagy wattmérőt vennem?
Ha nem szeretnél beruházni, nem muszáj, mert egy okostelefon és egy bluetooth-rendszerű pulzuspánt is elég ahhoz, hogy nyomon kövessük az edzéseidet. Persze szuper, ha van teljesítménymérőd, de ezt a döntést (is) teljesen rád bízzuk.

Tudtok okosórát ajánlani?
Persze, sőt ha bizonytalan vagy a választásban, akkor kifejezetten javasoljuk, hogy kérd ki a véleményünket.

Nem gond, hogy vidéken vagy külföldön élek?
Egyáltalán nem. Örülünk, ha személyesen is tudunk veled találkozni, de a konzultáció minden gond nélkül működik telefonon, vagy online platformon (Zoom, Meet, Skype, Viber - amelyik neked szimpatikus).

Csak bankkártyával fizethetek?
Igen, jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudsz beiratkozni. A bankkártyás fizetésnél pedig nem lesz különösebb intéznivalód, mert az OTP Simple minden hónapban automatikusan levonja és kiszámlázza az előfizetésed díját.

© 2020 Plandurance Kft. 1183 Budapest, Alpár u. 11.

1. lépés
0%