Tudsz megállás nélkül 30 percet futni?

...amíg nem, addig velünk INGYEN készülsz!

Miért válaszd a Gömbvillám programot?

Korlátlan alkalommal újratölthető edzésterv

Sok évnyi, több ezer kezdő futóval szerzett tapasztalatunk alapján építettük fel azokat a terveket, melyek egészségesen és biztonságosan garantálják a fejlődésed! 

Facebook csoport

A Gömbvillám program tagjaként te is része leszel a kezdő futók egymást támogató közösségének. Annak a zárt facebook csoportnak, ahol a hozzád hasonló most induló futók és edzőink is jelen vannak.

Kezdő futóknak szóló videó sorozat

Tudom, hogy tele vagy kérdésekkel! Tudom, hogy mi jár a fejedben! Nem engedem el a kezed! Hetente fogok jelentkezni egy-egy videóval és bevezetlek a futás világába!

Egyéni, személyre szabott intenzitási zóna beállítás

Ahhoz, hogy optimálisan fejlődj és ne csak botorkáld a felesleges kilométereket szükséges meghatároznom a te szervezetedre jellemző intenzitási zónákat. 

Insider tagság

Gömbvillámként hozzáférsz ahhoz a tudástárhoz, ahol technikai, edzéselméleti és egyáltalán a futás világában felmerülő kérdésekről összeállított anyagaink vannak. Ez egy folyamatosan bővülő szakmai tudásbázis, ahová a sportolóinkban felmerülő kérdések alapján dolgozunk ki részletes, közérthető szakmai anyagokat.

Kövesd nyomon a fejlődésed!

A futás egy remek sport! Nincs még egy olyan sport, ahol ennyire gyorsan kapnál visszajelzést a fejlődésedről. Nagyon fontos motivációt jelent majd, hogy egyre jobb és jobb vagy! Ehhez mi a TrainingPeaks rendszert használjuk, itt tudod majd naplózni az edzéseidet és fülön csípni a fejlődésed egyértelmű jeleit! 

Moós Gergely vagyok, 10 éve Dagadt Köcsög néven írtam a történetemet. Mától te írd meg a sajátod!

2009. november

124 kiló vagyok, ülök a fotelben, térdemen a laptop, a tévé a háttérben megy, csak hallgatom. A távirányító kényelmesen a hasamon. Úgy ülök a fotelben, hogy ha 30-40 centi magasra feldobom a TV távirányítóját, akkor becsapódik, vet némi hullámot, aztán úgy marad, megáll a hasamon... Jó játék, hülye gyerekeknek. Szégyellem és utálom magam. Rólam nem készült fotó évek óta. Mindenkinek megtiltom, hogy fényképezzen, a családi fotókon takarom magam, a Facebookon a macskám fotója a profilképem. Lehet, hogy futnom kellene, de hát 10 métert sem tudnék, meg annyira unalmas, mindig is utáltam az edzéseken, de jó lenne megint valamire pénzt költeni, széthajtom magam a munkában, éreznem kell, hogy élek!

2009. december

Nevelőapám meghal. 54 évesen Szív. Testvére fél éve halt meg. 56 volt. Szív. 120kg felett vagyok. 31 évesen. 20-25 év van hátra? Kevesebb, mint amit eddig éltem? Dr. House a tévében: “Nincs kövér öregember”. Anyád! Apu (a nevelőapán) temetésén nem ismernek fel a ritkán látott ismerősök – focista kamaszként láttak utoljára, ezt a dagadt csávót nem ismerik. Amikor Anyu bemutat nekik, hogy “Ő a Gergő”, akkor is csak hitetlenkedve méregetnek, nem hisznek a szemüknek. Rettenetes érzés. Basszus. Változtatnom kell!

2010

Cipő megvan, óra megvan, téli futónadrág megvan. Csak el kellene kezdeni valahogy. Próbáljunk meg futni egy kerítésnyit. 50 méter. Nem megy. Basszus. Gyalogoljunk. Az megy. Az év második felére már "csak" 117kg vagyok, gyalogolok, kocogok, de nagyon nem rendszeres, sokszor kihagyom az edzést. Ez így nem lesz jó. Tárgyalásokra járok, napi 100 céges teendőm van, azokat lelkiismeretesen megcsinálom, szép is lenne, ha nem csinálnám meg. Jó lenne, ha a futást is ennyire komolyan tudnám venni… Basszus. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve beütemezem az edzéseket a céges naptáramba szánalmas, hogy ilyenhez kell folyamodnom, de működik!

Legyőztem!

Futok karácsonykor, futok szilveszterkor. Rengeteget dolgozok, de napi 12-14 óra munka után is lemegyek futni, a legtöbbször éjszaka. Én vagyok az egyetlen, aki fut ebben a városban, senki sincs az utcán, szemerkél a hó, a villany sem világít már ki az ablakokon, mindenki alszik. Én futok. Büszke vagyok magamra. Évek óta nem éreztem ilyet. Talán még soha. Aztán egyik este nagyon fáradt vagyok. 10 után érek haza, lefürdök és lefekszek aludni, pedig aznap futnom kellene. Fejem a kispárnán. Forgolódok. Basszus. Nem hagy nyugodni az új énem, kikelek az ágyból, átöltözök és elindulok futni. Nincsen kifogás. Semmi. Zéró tolerancia. Rá pár hétre bemondják a rádióban, hogy aznap lesz az év leghidegebb éjszakája, abban a másodpercben döntöm el, hogy aznap éjjel futni fogok, pedig nincs “edzésnap”, de ha ma elmegyek, akkor a lusta énem nem kerekedhet máskor sem felül, legyőztem!

Ha a Gömbvillám program már akkor létezett volna, amikor az első futólépéseimet megtettem, sokkal hamarabb értem volna el a célom.

Névtelen terv (1)

Utam során már rengeteg embert állítottam fel a kanapéról, olvasd el hogy érzik magukat:

Nincs vesztenivalód!

Amíg nem tudsz egyben 30 percet belegyaloglás nélkül futni, addig mi biztosítjuk számodra az INGYENES Gömbvillám csomagot!

Jelentkezési határidő: 2021. február 26. (péntek)

nap
óra
perc
másodperc

Töltsd ki az űrlapot most!

Ezek a kérdések benned is felmerülhetnek

Igyekeztünk minden lényeges infót leírni az oldalon, de előfordulhat, hogy felmerült benned olyan kérdés, amire nem találtál választ. Éppen ezért ebben a blokkban összegyűjtöttük a gyakori kérdéseket, de ha így is bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, akkor írj nekünk az ugyfelszolgalat@plandurance.hu e-mail címre (igyekszünk 24 órán belül reagálni).

Akkor kezdőként nincs is szükségem edzőre?
De igen! Viszont kezdetben, amíg gyalogolsz vagy nem tudsz egyenletes futó mozgást végezni fél órán keresztül, addig ezzel az edzéstervvel biztonságosan tudsz fejlődni. Persze ha már most szeretnél edzővel készülni, akkor várunk szeretettel!

Mindenképp szükséges okosórát vagy sportórát vennem?
Ha nem szeretnél beruházni, nem muszáj, mert egy okostelefon és egy bluetooth-rendszerű pulzuspánt is elég ahhoz, hogy mérd és a rendszerbe fel tudd tölteni az edzéseidet, de igen szükség van valamilyen pulzusmérő eszközre.

Meg kell adnom bankkártyaadatokat?
A Gömbvillám program teljesen ingyenes, semmilyen banki adatot nem kérünk tőled. Amíg nem tudsz 30 percet belegyaloglás nélkül futni, addig ez az ingyenes program mindig a rendelkezésedre áll!

Csak egyszer lehet jelentkezni a programra?
Nem! A programra annyiszor jelentkezel, ahányszor csak szeretnél. Egy idő után azonban, amikor már könnyedén lefutod az 5 km-t nem fogja a fejlődésedet szolgálni, így akkor érdemes lesz elgondolkodnod, hogy edzővel folytasd a közös munkát.

© 2020 Plandurance Kft. 1183 Budapest, Alpár u. 11.