Loading...
  • View Larger Image
Szerző: Moós Gergely

Holnap zárjuk a kapukat, de miért is?

Sokszor felmerült már ez a kérdés, ezért arra gondoltam, hogy posztban mesélem el és kicsit betekintünk a kulisszák mögé, hogyan is működik a Plandurance.

Azt már bizonyára hallottad, hogy Maráz Zsuzsi immár edzőként dolgozik nálunk. Ami nem csak azért szuper dolog, mert egy regnáló futókirálynő van a csapatunkban, de azért is jól jött, mert belépésének köszönhetően az év végére kicsit emelni tudtunk a létszámlimitünkön. Fogtuk hát és kicsivel több mint egy hónapig a tányér szélére toltuk a várólistáinkat és tárt karokkal vártuk (és holnap éjfélig még várjuk) a Plandurance futók újabb generációját.

Mi indokolja a létszámlimitet?

Jelen pillanatban négyen vagyunk edzők. Maráz Zsuzsi, Lőrincz Olivér, Csatáry Kristóf és én. Sportolóink már nem csak egy edzéstervet választanak egy kattintással, hanem minden egyes sportolónkkal hosszú távra tervezünk, így minden futónk sérelmére elkövetett közös munkánk egy telefonos ismerkedéssel, célmeghatározással, egy edző-sportoló beszélgetéssel kezdődik (ezt a beszélgetést egy egyéni edzésterv kidolgozása, esetenként csapatszinten történő egyeztetése követ). Ezt bármennyire is imádjuk, időigényes feladat és így meghatároz számunkra egy létszámlimitet. Egyértelmű köztünk a megállapodás és ezt minden szinten követjük:

Egész egyszerűen nem adunk lejjebb a minőségből annak érdekében, hogy több futónk legyen.

Aki velünk van, akár PlanduranceStartot, akár Plandurance-Prémiumot is választott, ugyanezt a gondoskodást, figyelmet és egyedi kapcsolatot kapja.

Mikor nyitjuk újra a jelentkezést?

Egy időre most bezárunk és rendezzük a sorainkat. Megismerjük a futóinkat és hagyjuk, hogy ők is elinduljanak velünk a közös munkában és csőre töltött figyelemmel várjuk az első lépéseik során felmerült kérdéseiket. Ehhez kell pár hét, addig szeretnénk teljes figyelmünkkel rájuk koncentrálni.

Lesz hely még a Prémium csomagban is?

Prémium csomagban már nagyon kevés hely van, szinte biztos, hogy a jelenlegi csapattal a következő nyitásnál már csak Start csomagra lehet majd jelentkezni. Egész egyszerűen úgy látszik, hogy imádjátok a Prémium csomagot, azt, hogy az életetekre szabjuk az edzéstervet, azt, hogy hozzátok kapcsolunk egy kapcsolattartó edzőt, de leginkább azt, hogy vége van a személytelen levelezéseknek:

Minden hónapban telefonos feedbacket kapsz az edződtől, aminek keretében a kapcsolattartó edződ, Zsuzsi, Olivér, Kristóf vagy én, felhívunk és átbeszéljük veled az elmúlt egy hónap edzéseit, tapasztalatait és megbeszéljük a következő egy hónap várható programjait (család, munka, edzőversenyek). Ezek után a beszélgetések után újratervezzük az edzéseidet, de persze végig az első beszélgetés során felvázolt szezoncélok ismeretében.

Meddig lehet még jelentkezni?

Nem vagy még lekésve, de sietned kell! A Vivicittáig jövő hétfőtől még 12 hét van, ezért ezt még szerettük volna megvárni, de holnap (január 18. péntek) éjfélkor már mindenképp zárjuk a kapukat.

Hol lehet jelentkezni?

Prémium csomagra már nagyon kevés hely van, Zsuzsinál már betelt a létszám!

Olivérhez és Kristófhoz ezen az oldalon tudsz jelentkezni:

Szeretnék veletek edzeni!

Én inkább a kezdő, kerekebb futókat várom, így ha most indulsz a futásban, akkor ezen az oldalon keresztül tudsz csatlakozni:

Jelentkezem!

Ha már tapasztaltabb futó vagy és nincs szükséged a rendszeres edzői kapcsolattartásra, vagy csak simán a PlanduranceStart csomagban szeretnél készülni, akkor

Olivérhez és Kristófhoz a START csomagra itt tudsz jelentkezni:

Szeretnék veletek edzeni!

Hozzám START csomagra pedig itt:

Jelentkezem!

Siess! A határidő péntek éjfél, pörögnünk kell, hétfőtől már indul az edzés!