Loading...
  • View Larger Image
Szerző: Moós Gergely

Indul az őszi szezon! Mi is szintet léptünk!

2019-11-07T14:12:35+01:00
Fuuuuh annyi minden van, hogy azt sem tudom, hol kezdjem.
Gondolkoztam azon, hogy egyszerre posztoljuk-e a ki azt a csomó dolgot, amiben sikerült az őszi szezonban előre lépnünk, de aztán inkább arra gondoltam, hogy sok lenne egyszerre, ezért úgy döntöttem, hogy szépen sorjában, lassan vezetlek be az újdonságokba és nem egy vödör vízként zúdítom rád! Ezen a héten egy sor posztot pattintunk majd ide az oldalra, amiben bemutatjuk, min dolgoztunk az uborkaszezonban.

Miből áll a mi szintlépésünk?

Két évvel ezelőtt Olivérrel ketten alapítottuk ezt a céget, tudásunkat összegyúrva kezdtünk foglalkozni azokkal, akik el akartak indulni, vagy segítségünket kérték a futóedzéseikkel kapcsolatban. Híre ment a dolognak, egyre többen és többen szavaztak bizalmat nekünk! Eközben persze kaptunk hideget, meleget: “túl marketingesek lettünk”, “ti is csak eladni akartok már”, de mi ennek ellenére éjt-nappallá téve dolgoztunk, hogy segítsünk a futóknak ledönteni az eddigi korlátaikat.
Azóta persze már többen vagyunk, a kemény munkának érik a gyümölcse! A TrainingPeaks-szel folyatatott beszélgetések során derült ki számunkra, hogy Európában nincs hasonló méretű istálló, Amerikában és Ausztráliában van csak néhány hozzánk hasonló edzői csapat! Két év alatt a világ élvonalába kerültünk és ha meg kellene mondanom, hogy ez hogyan sikerült, akkor azt mondanám, hogy a folyamatos útkeresés, a sportolóink visszajelzései alapján történő folyamatos finomítás és a folyamatos fejlődésre, minőségi edző-sportoló kapcsolatra való törekvés az, ami meghatároz bennünket. Most is ezért írok. Ismét változtattunk, finomítottunk egy csomó dolgon, ezekről szeretnék neked a következő napokban beszélni.

Mutatom azt a 7 dolgot amiről írok még a héten:

  1. Új edző és új sportág a Plandurance kínálatában: kerékpár
  2. Új sportág a Plandurance kínálatában: triatlon
  3. Új fizetési mód: SZÉP kártya (igen, végre megvagyunk, mindhárom bankkal: MKB, OTP, K&H)*
  4. Új értékvállalás: Nem csak edzéstervet írunk, minőségi és eredményes edző-sportoló kapcsolatot építünk!
  5. Új csomagárak, hatalmas kedvezmények Plandurance Hűségprogramban!
  6. Új ajánlat cégek részére: flottakedvezmények munkahelyi csapatok részére
  7. A hetedik újdonság: meglepetés! 🙂
Szóval holnap jövök az új edzőnk, Varga Szabolcs bemutatásával. Ha Te is bringázol, vagy triatlonozol, vagy van olyan ismerősőd, aki bringázik, vagy triatlonozik, akkor szólj neki!

Indul az új tanév, indul a beiratkozás!