Loading...
Induló konzultáció2019-09-05T12:34:07+02:00

Induló konzultáció

Tegyél magadnak és a testednek egy szívességet, soha ne készülj olyan edzővel, vagy edzéstervvel, ahol a munka elején nem kérdezik meg, hogy ki vagy, mik a céljaid, mennyi szabadidőd, de legfőképp, hogy milyen egészségügyi múltad van. Ha ilyen “edzésterv” alapján készülsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy amit te csinálsz, az MVE. Más Valaki Edzésterve.

Nálunk ilyen nem fordulhat elő. A közös munka elején egy telefonos konzultáció keretében megismerünk, átbeszéljük a céljaidat, kiinduló állapotodat, egészségügyi anamnézisedet. Az edződ innen már kifejezetten a te életedre és a te testedre alakított edzésvezetéssel kísér a céljaid elérése felé.

A jelentkezésem után időpontot kellett foglalnom az első konzultációra. Amikor csörgött a telefon, egy nagyon kedves női hang mutatkozott be Nagy Mariann edző személyében és számomra meglepő módon kérdéseket tett fel, annak ellenére, hogy az adatlapot kitöltöttem. Megbeszéltük, hogy milyen egészségügyi problémával küzdök, az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös munkához szükséges összhangot.
Balogh Györgyi
1:1 Edzésvezetés
Egyéni intenzitásprofil