Legyél Te is Insider!

A Plandurance Insider olyan örökké ingyenes tagság, amivel hozzáférsz a tagoknak készült zárt tartalmakhoz és további extrákhoz:

Mit jelent pontosan mindez?

Mutatom bővebben, hogy Insiderként mire számíthatsz:

Kiemelt szakmai cikk, minden hónapban

Minden hónapban írunk egy olyan szakmai cikket, mely kizárólag Insider tagjaink számára publikus. Cikkeink mindig a legfrissebb edzéselméleti kutatásokon alapulnak. Insider tagjaink számára olyan tartalmakkal is készülünk, melyek átfogóan, részletesen kibontják a témákat, akár egy tanulmány.

Insider Magazin

Cikkek, videók, hírek, a Plandurance háza táján minden nap történik valami. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy olvasóink, sportolóink mindig naprakészek legyenek az újdonságokkal kapcsolatban, legyen szó friss cikkről, egy új videóról vagy ajánlatról. Minden hétfőn levelet küldünk, amelyben sorra vesszük a legfrissebb tudnivalókat.

Szakmai mini e-bookok

Időről-időre a sportolóinkat leginkább foglalkoztató témákról készítünk egy mini e-bookot, amelyben átfogóan válaszolunk az adott tárgykör kapcsán felmerülő bizonytalanságokra, kérdésekre.

Négy részes edzéselméleti kurzus

Amint Insider tag leszel elindul számodra egy négy részes minikurzus e-mailben. Ezekben a levelekben közérthetően azokat az edzéselméleti alapokat foglaljuk össze számodra, melyekből megtanulod mi történik pontosan a testeddel a futóedzések során, és hogyan tudod biztosítani a folyamatos fejlődésed.

Egyedi, exkluzív ajánlatok

Számos szolgáltatásunk Insider tagjainknak ingyenesen vagy kedvezményesen érhető el és ez a lista folyamatosan bővül. Továbbá, mivel hónapok óta teltházzal dolgozunk, ha edzőinknél üresedés van, előnyben részesítjük azokat a jelentkezőket, akik Insider tagsággal is rendelkeznek. Mi minden sportolónkkal hosszú távra tervezünk, így azok a jelentkezők előnyt élveznek, akiken érezzük, látjuk az energiabefektetést már az idő alatt is, míg a bekerülésre várakoznak.

Máté Monday videók

A Plandurance Instagram oldalán minden hétfőn megjelenik Simon Máté öt perces videója, melyben olyan egyszerű, otthon végezhető erősítő gyakorlatokat mutat, melyek segítségével alaposan átmozgathatod a tested és támogathatod állóképességed. A futóedzések kötelező kiegészítője. Insider tagként egy csokorban eléred az összes eddig megjelent videót, természetesen hétről-hétre kiegészítve a legfrissebb anyaggal.

Lépj be az Insiderek világába

Útmutatók, videók, kalkulátorok, folyamatosan gyarapodó szakmai anyagok:

© 2020 Plandurance Kft. 1183 Budapest, Alpár u. 11.