Loading...
Kerékpár – Egyéni edzésvezetés2019-09-13T13:57:35+02:00

Kerékpár edzésvezetés!

Edződ van?

MÉG NINCS, IDE NEKEM A PRÓBAHÓNAPOT!

Minden sikeres sportoló mögött áll egy jó edző. Legyél Plandurancer, legyél sikeres!

Hello! Varga Szabolcs vagyok, én leszek az edződ!

2013 óta kerékpározom, előtte úsztam illetve futottam is. Éves szinten 14-15 ezer km-t tekerek strukturált edzések alapján. Tavaly óta kerékpáros teljesítménymérő (wattmérő) segítségével készülök a versenyekre, mely teljesen új szemléletet adott számomra. Edzőm Szöllőssy István is nagy segítséget ad tudásom gyarapításában. Edzéstervek írásán kívül, jelenleg az Eger Városi Úszóklub fiatal triatlonistáinak kerékpáredzéseit vezetem.

Nagyon jól tudunk együttműködni, maximálisan figyelembe veszi a lehetőségeimet, az időbeosztást, terepviszonyokat, hogy mit szeretek és mit nem. Mindig odafigyel a visszajelzéseimre, érdeklődik, ha kell igazít az előírt terven. Néhány hónapos közös munka után egyértelműen látszott, hogy jó úton járunk. 
Rácz Szabolcs – amatőr kerékpárversenyző

Szabolccsal 2017 óta dolgozunk együtt. Az hogy ilyen rövid idő alatt ennyit fejlődött sokban köszönhető annak is, hogy a szorgalma nem csak az edzésekre, hanem az edzéselméleti hátérre is kiterjed. Folyamatosan tanult tőlem és a szakirodalomból is. A kezdeti edző-sportoló viszony szép lassan átalakult kollegiális kapcsolattá. És úgy látom elméletből is olyan gyorsan fejlődik, mint korábban a gyakorlatból.
Szöllőssy István – UCI kerékpáredző

2013 óta rendszeresen veszek részt amatőr kerékpáros versenyeken, ahol

 • több alkalommal szereztem korosztályos dobogós helyeket a Saxum KSC kerékpáros csapat tagjaként

 • kiemelten jó eredményemnek tartom a 2015-ban megrendezett Amatőr Időfutam OB-n szerzett második helyezésemet 

 • eddigi legnagyobb eredményemnek a 2019.évi Egyéni Időfutam Országos Bajnokságon elite (igazolt) kaategóriában elért 9.helyezésemet tartom    

 • illetve 2019-ben a Kínok Kínja kerékpárversenyen elért korosztályos második helyezésemre vagyok nagyon büszke

Tekerd ki magadból a maximumot!

 Edzések Lőrincz Olivér szakmai irányításával

Lőrincz Olivért sokan futóedzőként ismerik, de évekig volt a mountain bike sport olimpiai szakág edzője és szövetségi kapitánya. Segített megszerezni a sportág első hazai olimpiai kvótáját, ezzel egy időben pedig ő maga az MTB sport maraton és 24 órás szakágában versenyezett sikeresen. Egyéni tervezés keretében foglalkozott triatlonistákkal is. A kerékpár edzésvezetés Olivér szakmai irányításával történik!

Saját edzővel

Kapcsolatban leszünk. Hosszútávon. Írom és követem az edzéseidet, elemzem az eredményeidet, megtervezem és rád alakítom a célodhoz vezető edzésmunkát. Nagyon fontos, hogy jól ismerjem a személyes edzéseredményeidet, hogy partnerek legyünk a munkában. Éppen ezért beszélünk! Rendszeresen és sokat. Motivállak, dícsérlek, feedback-et adok, de, ha kell akkor ostorozlak, hajtalak. Csak te vagy és a célod! Az én célom a te sikered!

 Rád építve

Nincs két egyforma ember. Nincs két egyforma családi és munkahelyi háttér. Nincs két egyforma edzésterv sem. Számtalan tényező hat az aktuális fizikumunkra, amely sportteljesítményünkre is kihat. Edzésterveidet mindig a te életedre, testedre, céljaidra és lehetőségeidre építem fel! Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ahogy az életed, úgy az edzésterved is folyamatosan alakul. Nem írok edzéstervet, folyamatos és hosszútávú edzői kapcsolatot kínálok! 

A Prémium edzésvezetés folyamata:

1:1 személyes kerékpáredző

Nem edzéstervet írunk, sikeres sportoló-edző kapcsolatot építünk!

Sikerünk titka az együttműködés és a kommunikáció. Nem csak edzéstervet kapsz, hanem egy személyes edzőt is, akitől rendszeres visszajelzést kapsz, el tudod érni, tudsz kérdezni és együtt gondolkozni!

Bővebben

Induló konzultáció

Induláskor felhívlak és megbeszéljük, hogy honnan indulsz!

Megbeszéljük hol tartasz, milyen egészségügyi állapotban vagy, céljaid vannak, mennyi szabadidőd van. Innentől hosszú távú folyamatos kapcsolatban leszünk.

Bővebben

Egyéni intenzitásprofil

Meghatározása alapvető fontosságú a fejlődésed szempontjából!

Back leírás

Bővebben

Szezontervezés

A kerékpár sportban fontos a periodizáció és a formaidőzítés.

Az egész éves tervezés, a célok alapján felépített periodizáció, a szakmailag meghatározott edzőversenyek fontos mérföldkövei lehetnek a sikerhez vezető útnak.

Bővebben

Edzésmonitorozás

Az edzéseidet az iparág vezető szoftverében, a TrainingPeaksben naplózzuk.

Világos instrukciók, követhető edzéstervek és az állóképességi sportokban egyeduralkodó edző-sportoló kommunikációt segítő applikáció!

Bővebben

Akár Watt alapú tervezés

A kerékpárversenyzők körében már régóta ismeretes a watt alapú teljesítményelemzés

A wattmérő a tényleges erőt méri, magát a teljesítményt. Manapság többféle típusú és márkájú erőmérő beszerezhető és építhető kerékpárunkba.

Bővebben

Havi feedback

Minden áldott hónapban felhívlak és visszajelzést adok az edzéseidről.

Havonta beszélünk, feedbacket adok a fejlődésedről, és megbeszéljük a várható családi és munkahelyi programjaidat, hogy úgy tudjak neked tervezni, hogy az illeszkedjen az életedhez!

Bővebben

Versenystratégia

Minden sportolóm minden előre rögzített versenyére versenystratégiát kap.

A versenystratégia az edzéseken megszokott instrukciókat tartalmazza, nincs más teendőd az optimális teljesítéshez csak követned kell a kiírt taktikát!

Bővebben

A VIP csomagban pedig tovább turbózzuk:

Kommentelj!

Heti edzésvezetés a kommentjeid alapján is!

Kérem, hogy kommenteld az edzéseidet. Hétvégenként az edzésadatok és a kommentjeidet egyaránt figyelembevéve vezetem az edzéseidet!

Bővebben

Frekventált kapcsolattartás

Kiemelt edző-sportoló viszony, heti tervezés

Hetente figyelem a kommentjeidet és akár hetente beszélhetünk is, de ha mégis közbejön valami: semmi gond! Csak szólj és újratervezek!

Bővebben

TrainingPeaks Prémium

$19.95 értékű TrainingPeaks prémium előfizetés

VIP csomagban nem csak nélunk leszel VIP, de a TrainingPeaks Prémium tagságára is a vendégünk vagy! Mit tud a TP premium? Katt a linkre:

Bővebben

Van itt még valami: plandurancerként egy különleges BÓNUSZ és egy egyedi GARANCIA is jár neked!

Zárt klubtagság

⇒ 20 hetes PREHAB videósorozat a sérülések elkerülése érdekében 

⇒ Zárt facebook csoport és zártkörű események, csak klubtagok részére

⇒ 18 órányi szakmai videó, 480.000 karakternyi szakmai poszt és még mindig van mit írnunk

Fejlődési garancia

Hiszünk abban amit csinálunk! Eredmények, hozzád hasonló sportolókkal végzett munka ezernyi tapasztalata van a garancia mögött! Ha a program végén nem vagy jobb edzettségi állapotban, mint a program elején, ha a program végén teljesített tesztfutás alkalmával nem látszik a fejlődés, akkor a következő felkészülési programra a vendégünk vagy.

Milyen csomagok közül választhatsz?

Havi
6 hónap hűségprogramban
Havidíj 12 havi hűségprogramban

PlandurancePremium előfizetés

119901349014990Ft

havonta

 • Induló konzultáció
 • Rád épített edzésterv
 • Akár Watt-alapú edzéstervezés
 • TrainingPeaks edzésmonitorozás
 • Egyéni intenzitásprofil meghatározása
 • Szezontervezés
 • Havi konzultációk száma: havi egyszer
 • Havi újratervezés: havi egyszer
 • Edzések monitorozása: havonta
 • Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
 • Versenystratégia az edzőversenyeidre is

PlanduranceVIP előfizetés

199902249024990Ft

havonta

ElőfizetekElőfizetekElőfizetek
 • Induló konzultáció
 • Rád épített edzésterv
 • Akár Watt-alapú edzéstervezés
 • TrainingPeaks edzésmonitorozás
 • Egyéni intenzitásprofil meghatározása
 • Szezontervezés
 • Havi konzultációk száma: akár hetente
 • Havi újratervezés: akár hetente
 • Edzések monitorozása: hetente
 • Ügyfélszolgálati válaszidő: 24 óra
 • Versenystratégia az edzőversenyeidre is
 • $19.95 értékű TrainingPeaks prémium előfizetés
 • Heti tervezés az edzéskommentek figyelembevételével

Nézd meg ezeket a pontokat, ha esetleg még kérdéses maradt számodra valami:

Az edzéstervnek csak úgy van értelme, ha illeszkedik az életedhez! Ezért a közös munka mindig egy beszélgetéssel kezdődik. Ezen a konzultáción felmérjük a céljaidat és a lehetőségeidet és ezeket figyelembe véve tervezünk.

Dehogy! Felmérjük, hogy hol tartasz a triatlonban és optimális edzésterheléssel segítünk elérni a céljaidat akár kezdő vagy, akár a dobogóra hajtasz!

Nem feltétlenül. A közös munkához már elég egy okostelefon és egy bluetooth rendszerű pulzuspánt is. A pulzusadatok elegendőek a kerékpáros tervezéshez is. Természestesen, ha rendelkezel teljesítménymérővel, akkor watt alapon is tudjuk az edzéseidet vezetni, akár futásról, akár a kerékpározásról legyen szó!

A rövid válasz: igen! Mindig örülünk, ha sportolóinkkal személyesen tudunk találkozni, de ez nem szükséges feltétele a közös munkának. A konzultáció telefonon,  skype-on vagy viberen is történhet, az edzéseket pedig a TrainingPeaks applikációban/weboldalon tervezzük. Edzőink az edzésadataidat és teljesítményedet tudják elemezni, bárhol is történt az az edzés a világban!

A kerékpáron kívül mindenképpen szükséged van egy GPS-es kerékpáros computerre, amivel az edzést fel tudod tölteni a Training Peaks felületre. Ezen kívül szükség van egy pulzusmérő pántra, illetve egy pedálfordulat mérőre, melyet a computerhez tudsz csatlakoztatni.

Nem tragédia, azonban törekedj arra, hogy a kiírt pulzusmaximumot minél kevesebbszer lépd át. Emelkedőn válts kisebb fokozatra, próbálj lassítani és levinni a pulzust a megadott küszöb alá. Hosszú távú befektetés, de megéri!

Ilyen esetben akkor jársz el helyesen, ha nem változtatsz a kiírt intenzitáson, hanem rövidebb időtartamban edzel. Ha résztávos edzésről van szó, akkor a résztávokat végezd el, és az állóképességi részen rövidíts.

A hűségprogram keretében te azt vállalod, hogy 6 vagy 12 hónapig velünk készűlsz és mi ezért 10/20% kedvezményt biztosítunk neked a havidíjakból a hűség teljes időszaka alatt!

A hűségprogramot azoknak a futóknak alakítottuk ki, akik évek óta velünk készülnek, de nincs akadálya, hogy már az első naptól a hűségprogramot válaszd!

Annak érdekében, hogy tudd, hogy mire vállalkozol és milyen velünk a közös munka, az egy éves időszak előtt egy ingyenes próbahónapot biztosítunk számodra. Ha a próbahónap alatt úgy érzed, hogy ez nem neked való, akkor díjmentesen felmondhatod a megállapodást. Nincs akadékoskodás, nincs kérdés.

A hűségprogram alatt 12 hónapos hűségnél összesen 4 heti, míg 6 hónapos hűségnél összesen 2 heti szüneteltetési lehetőséged van. Indoklás nélkül kivehetsz négy hét szabadságot az edzésterveink alól, nem kell feltétlen orvosi indoknak lennie, lehet olyan családi, vagy munkahelyi elfoglaltságod is, ami miatt egy-egy hétre szüneteltetést kérsz. A szüneteltetett hetek természetesen kitolják a hűségidőt, de ebben az időszakban – ha nem egészségügyi indokkal szünteltetsz – szintentartó edzésprogrammal segítünk.

Semmi gond! Éppen ezért a hűségidőszak előtt egy ingyenes próbahónappal tudsz minket tesztelni és kérlek, csak akkor élj a hűségprogram által kínált lehetőséggel, ha úgy érzed, hogy a következő 6 vagy 12 hónapban velünk szeretnél készülni!

Az egy éves időszak alatt 4×1 hét szünteltetési lehetőséged is van (a fél éves időszak alatt 2×1 hét), hiszen az élet nem áll meg, jöhet egy betegség, sérülés, nyaralás, ami miatt egy-egy hét kimarad. Ez sem gond.

A hűségidőn belül felmondási díj ellenében tudod felmondani a közös munkát. A felmondási díj az adott edzésvezetési csomagod kéthavi díja.

Nem feltétlenül. Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor a fizetés és számlázás automatikus történik, az adott csomag havidíját az OTP Simple automatikusan havi rendszerességel megterheli a bankkártyádról. Ezen felül lehetőséged van SZÉP kártyával is fizetni, amikor is az adott havidíjat nem automatikusan vonjuk le, hanem minden hónapban küldünk egy levelet, aminek segítségével ki tudod egyenlíteni az aktuális havidíjat.

Partnereink

Az oldalt a Plandurance.hu kiadója, a Doktor Webáruház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. készítette.
2360 Gyál, Károlyi Mihály utca 101. info@plandurance.hu
Adatvédelmi nyilatkozat