Légy türelmes, kitartó és álmaid biztosan valóra válnak!

Örök pozitív, mindig a lehetőséget látom, sosem a problémát, ezért könnyen ébren tartom a sportolóim motivációját.

Gyerekkor

Gyulán születtem, így igazi alföldi futó vagyok. Szerencsés vagyok, van egy ikertestvérem, Réka. Sportos családban nevelkedtünk, így hamar fontos szerepet játszott a mi életünkben is a mozgás. Négy éves voltam, amikor apukám először elvitt az uszodába, itt kezdődött a pályafutásom. Oktatás, edzések, majd versenyzés. Ez 6 éven keresztül tartott. Alsó tagozat második osztályos voltam, amikor életem első futóversenyén is megmérettetem magam. Nem volt egy varázslatos kezdet, ugyanis az első 15 méteren fellöktek és az egész mezőny áttiport rajtam. Nem vagyok az a feladós fajta, felálltam és teljesítettem a távot. Az úszással párhuzamosan elkezdtem futó edzésekre járni és egy nagyon összetartó közösség tagja lettem. Azt hiszem ennek hatására kerültem a tanári, majd az edzői pályára.

Egyetem, triatlon és az edzői pálya kezdete

Érettségi után Eger felé vettem az irányt, ahol az Eszterházy Károly Főiskola testnevelő-edző szakára jelentkeztem. Két év után átjelentkeztem a Testnevelés és Közösségi művelődés tanári szakra és itt szereztem meg diplomámat. 2014-ben megismerkedtem a triatlon sporttal. 2015 nyarán a Balatonnál vízi mentőként dolgoztam, majd egy évvel később már az USA-ban voltam úszómester. Az egyetem mellett a Dr Bátorfi Agria Ktk triatlon versenyzője majd 2 évre rá utánpótlás edzője lettem ahol 7 – 13 éves gyerekeknek kerékpáros és futó edzéseket tartottam. Mindig a közösség harmóniája állt az edzések középpontjában. Azóta az egyesület kivált a Bátorfi teamből és Az Eger Városi Úszóklub Triatlon szakosztályában folytattam munkásságomat. Az egyetem utolsó évében az Egri Kemény Ferenc Általános és Sportiskolában gyakornokként kezdetem el dolgozni. Szerencsére az edzői tevékenység nyújtotta határozottsággal, magabiztossággal nem kellett küzdenem az iskolában. Diploma után új kihívásokat kerestem és arra gondoltam, hogy mi lenne, ha elkezdenék felnőttekkel is foglalkozni. Ekkor kerestem meg a Plandurance-t. 2020 decemberében ott hagytam szeretett klubomat és a katedrát. Haza költöztem Gyulára, ahol fő állású edzőként tevékenykedem.

Az edzői filozófiám

Számomra nem a versenyeredmények a legfontosabbak. Az a lényeg, hogy a tanítvány élvezze, szeresse azt, amit csinál. Úgy gondolom, ha valaki számára egy adott sport a szenvedélyévé válik, akkor az eredmények is meg fognak mutatkozni egy idő után. Szeretem, ha sportolóim az előírt edzéseket elvégzik, de megértem, ha külső tényezők miatt ez meghiúsul.  Úgy gondolom, hogy a sokukkal megvan a kölcsönös bizalom és a visszajelzéseik alapján szeretnek velem dolgozni. Főleg azért, mert nem csak az elvégzett edzéseikre koncentrálok, hanem figyelembe veszem a magánéletüket, hangulatukat.  Ha valamelyikőjük megméretteti magát egy versenyen, "kötelező" az élménybeszámoló, akkor is , ha sikerült elérni vagy akár felülmúlni a kitűzött célt és akkor is, ha nem éppen az lett a végeredmény, amit szeretett volna. Csak a szémok alapján nem tudom felmérni, hogy érezte magát közben, hogy élte meg az egészet.

Elolvasom a teljes sztorit

Hogy miben vagyok különleges?

Pedagógus, sportoló és edző vagyok egy személyben, aki több sportágban és több korosztállyal is dolgozott már. Oktatói szemléletmódom és a sportban szerzett személyes tapasztalatok, sikerek és kudarcok, mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy edzőként empatikus, ugyanakkor, amikor szükséges “szigorú” legyek.

Jól tudom, mennyi akadályt gördíthet az élet valaki elé, akinek céljai vannak a sportban – legyen szó versenyeredményekről vagy egészségmegőrzésről – de másra is fókuszálnia kell: tanulás, család, munka. Egy-egy terheltebb időszakban csökkenhet a motiváció, ami hamar az edzések kihagyásához vezet. Ilyenkor van szükség arra, hogy ne csak az edzéstervezéssel igazodjak a sportoló állapotához, hanem mentálisan is segítsek neki visszatalálni a céljaihoz, ami miatt fut.

Edzőként a legnagyobb célom, hogy sportolóim még sok év után is beszéljenek rólam, és közös élményeinkről!

 

Még néhány tény a tanulmányaimról,
tapasztalataimról, sikereimről és rólam (kattints a pöttyökre)

Utam során már rengeteg embert állítottam fel a kanapéról, olvasd el hogy érzik magukat

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

1. Beszélünk, megismerkedünk

A közös munkánk első lépése a "welcome hívás" az első edzői konzultáció, ahol megbeszéljük a kiinduló állapotodat. Mi a célod, heti hány alkalommal és milyen időközönként tudsz edzeni, milyen munkahelyi, családi limitációid vannak.

2. Lefutod a tesztfutást

A számodra legideálisabb terhelés meghatározása érdekében az első edzés az edzésnaplódban egy tesztfutás lesz. Ennek segítségével tudom meghatározni a szervezetedre jellemző, egyéni intenzitásprofilodat, ami az edzésterveid alapját fogják képezni! (Ne ijedj meg: ha még teljesen kezdő futó vagy, akkor neked más módszert alkalmazunk az egyéni jellemzőid meghatározására.)

3. Megtervezem az edzéseidet

A konzultációnk, majd a tesztfutás kiértékelése után összeállítom az életritmusodhoz igazodó edzéstervet, melynek végrehajtása számodra kényelmesen kivitelezhető.

4. Havonta feedback-et kapsz

Monitorozzuk az edzéseidet, konzultálunk és szükség esetén újratervezünk. A személyre szabott edzéstervet a havi konzultáció teszi teljessé. Ezeken a konzultációkon visszajelzést adok az elvégzett munkáról, de készülj nyugodtan kérdésekkel is!

Annyira Hiszek abban, amit csinálok, hogy két garanciát is vállalok neked!

Fejlődési-Gari-Plandurance.png

100% fejlődési garancia

Több ezer emberrel együtt tudjuk, hogy a módszer működik, ezért bátran vállalom, hogy ha az első három hónapod elteltével úgy érzed, nem fejlődtél (és az edzéseid legalább 80%-t a kiírás szerint teljesítetted), akkor a következő három hónapodban ingyen viszlek tovább.

Sticker-gari-red.png

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az első hónapban eldöntheted, hogy valóban úgy alakulnak-e a dolgok, ahogyan elképzelted. Ha az első 30 napod után úgy véled, szeretnéd inkább lemondani, akkor mindenfajta kötelezettség nélkül megteheted. Azt viszont megköszönjük, ha őszintén elmondod nekünk, mi az oka annak, hogy így döntöttél.

Plandurenszerként SZUPER BÓNUSZOKKAt is kapsz!

#BÓNUSZ 1:
Insider tagság, azaz belépő a szakmai könyvtárunkba
[SZAKMAI VIDEÓTÁR]

Cikkek, videók, hírek, a Plandurance háza táján minden nap történik valami. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy olvasóinkkal és sportolóinkkal megosszuk tudásunkat, ezért hétről hétre rövidebb-hosszabb videókkal, szakmai anyagokkal csillapítjuk az arra fogékony futók tudásszomját. Mindezeket pedig az Insider Központban publikáljuk, ahol kedvedre csemegézhetsz belőlük. Természetesen mindig értesítünk is, amikor bővül a repertoár, így mindig naprakész leszel.

#BÓNUSZ 2:
PREHAB sorozat [VIDEÓKURZUS]

A futás egy remek sport, imádjuk. Imádjuk, mert könnyen beépíthető a mindennapjainkba, imádjuk, mert azonnal érezzük a fejlődést, imádjuk mert éndiőt ad, imádjuk, mert kivisz minket a természetbe. A futás okozta ismétlödő, ciklikus terhelésből azért érdemes néha kimozdulni és itt kap szerepet Simon Máté 21 részből álló videókurzusa, amelyből ellesheted a futók számára legfontosabb erősítő és mobilizációs gyakorlatokat. Építsd be ezeket a mindennapjaidba, ezek a rövid gyakorlatok akár pihenőnapokon is nagy szolgálatot tudnak tenni

#BÓNUSZ 3:
Egyéni intenzitási zónáid és alkalmazási javaslatuk [MINI E-BOOK]

Kialakítjuk számodra az optimális intenzitási profilodat és egy részletes útmutatót is kapsz ezekről. Mi az edzéstervezésben nem használunk zónákat, de ez a dokumentum segíthet abban, hogy megértsd, hogy mit miért csinálunk.

és partnereinknél kedvezményesen szerezheted be felszerelésed

Plandurance sportolóként egyedi kedvezménnyel vásárolhatsz partnereinknél sportfelszereléseket, kiegészítőket. 

Amióta futok, nem volt rendszer az edzéseimben. Nehezen mentem ki futni, pedig szeretem. Egyszerűen nem tudtam, hogy, hogyan csináljam jól. Aztán jött egy lehetőség, hogy kipróbáljam a Plandurance edzéstervezését. Végre tudtam, mit csináljak! Azonnal tudtam, hogy ezentúl csak igy akarok futni! Kaptam is egy nagyon szimpatikus edzőt, Balászt. Változatos és a céljaimnak 100%-ban megfelelő edzéseket tervez nekem. Úgy fejlődöm, mintha kényszer lenne! Balázs nem csak szakértő, hanem maga is a futás szerelmese és így kerek a profizmus.

Kiss Balázs

Balázsban ,egy nyitott, figyelmes, közvetlen embert ismertem meg. Minden edzésszakaszt közösen megbeszélünk, verseny, illetve felmérés előtt rendszeresen kérés nélkül felhív, velem izgul az eredményekért. A felmerülő kérdéseimet jól meg tudjuk beszélni, jobb edzőm nem is lehetne!

Sáfár István

Amióta futok, nem volt rendszer az edzéseimben. Nehezen mentem ki futni, pedig szeretem. Egyszerűen nem tudtam, hogy, hogyan csináljam jól. Aztán jött egy lehetőség, hogy kipróbáljam a Plandurance edzéstervezését. Végre tudtam, mit csináljak! Azonnal tudtam, hogy ezentúl csak igy akarok futni! Kaptam is egy nagyon szimpatikus edzőt, Balászt. Változatos és a céljaimnak 100%-ban megfelelő edzéseket tervez nekem. Úgy fejlődöm, mintha kényszer lenne! Balázs nem csak szakértő, hanem maga is a futás szerelmese és így kerek a profizmus.

Kiss Balázs

Balázsban ,egy nyitott, figyelmes, közvetlen embert ismertem meg. Minden edzésszakaszt közösen megbeszélünk, verseny, illetve felmérés előtt rendszeresen kérés nélkül felhív, velem izgul az eredményekért. A felmerülő kérdéseimet jól meg tudjuk beszélni, jobb edzőm nem is lehetne!

Sáfár István

válassz csomagot

Havidíj 12 havi hűségprogramban

19.990Ft/hónap
Szakértő edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: akár heti 1 alkalom
Újratervezés : akár heti 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Havidíj

24.990Ft/hónap
Szakértő edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: akár heti 1 alkalom
Újratervezés : akár heti 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram

Havidíj 12 havi hűségprogramban

Az első két hónapban
7.490*
14.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 14.990 Ft
Gyakornok edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: havi 1 alkalom
Újratervezés : havi 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram
*A csomag az első 6 hónapban vehető igénybe, a 7. hónaptól automatikusan a Maximalistatléta csomag ára lép életbe

Havidíj

Az első két hónapban
9.990*
19.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 19.990 Ft
Gyakornok edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: havi 1 alkalom
Újratervezés : havi 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram
*A csomag az első 6 hónapban vehető igénybe, a 7. hónaptól automatikusan a Maximalistatléta csomag ára lép életbe

Havidíj 12 havi hűségprogramban

Az első két hónapban
7.490*
14.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 14.990 Ft
Gyakornok edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: havi 1 alkalom
Újratervezés : havi 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram
*A csomag az első 6 hónapban vehető igénybe, a 7. hónaptól automatikusan a Maximalistatléta csomag ára lép életbe

Havidíj

Az első két hónapban
9.990*
19.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 19.990 Ft
Gyakornok edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: havi 1 alkalom
Újratervezés : havi 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram
*A csomag az első 6 hónapban vehető igénybe, a 7. hónaptól automatikusan a Maximalistatléta csomag ára lép életbe

Havidíj 12 havi hűségprogramban

Az első két hónapban
7.490*
14.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 14.990 Ft
Gyakornok edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: havi 1 alkalom
Újratervezés : havi 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram
*A csomag az első 6 hónapban vehető igénybe, a 7. hónaptól automatikusan a Maximalistatléta csomag ára lép életbe

Havidíj

Az első két hónapban
9.990*
19.990
*az előfizetési díj a két kedvezményes hónap után 19.990 Ft
Gyakornok edző
Plandurance Club zárt facebook csoport
Induló konzultáció
Egyéni terhelésintenzitás profil beállítása és nyomonkövetés
Személyre szabott, heti edzéstervezés
TrainingPeaks heti edzésmonitorozás
Konzultációk száma: havi 1 alkalom
Újratervezés : havi 1 alkalom
Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
Szezontervezés
VIP partnerprogram
*A csomag az első 6 hónapban vehető igénybe, a 7. hónaptól automatikusan a Maximalistatléta csomag ára lép életbe

Kérdésed van? Beszéljünk!

Ha az eddig olvasottak alapján még bizonytalan vagy és jól esne, ha beszélnénk személyesen, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációra. Mindent megbeszélünk, ami felmerült benned kérdésként. Ne aggódj ez a telefonhívás semmilyen elköteleződéssel nem jár, ez kifejezetten arra szolgál, hogy élő szóban tudjuk megbeszélni, amire nem találtál választ az oldalon. 

ismerd meg a kollégáimat is

Lőrincz Olivér
Szia, Lőrincz Olivér vagyok, a Plandurance sportszakmai vezetője. Ultramaratoni távra specializálódott edzőként hosszútávfutók felkészülését irányítom és segítek állóképességük fejlesztésében. Jól ismerem azokat a felkészülési szakaszban elkövetett tipikus hibákat, melyeket a megfelelő szakértői háttér hiánya okoz. A sportolóimmal elért eredmények önmagukért beszélnek. A közös munka során belőled is kihozom, amire valóban képes vagy.
Tovább >
Moós Gergely
Szia, Gergő vagyok, a Plandurance társalapítója és futóedzője. Talán Dagadt Köcsögként hallottál rólam először. Azóta sokat változott az életem, hiszen sportolóból edző lettem. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, vagy ha még nem megy, akkor se keseredj el, hanem gyalogolj! A lényeg, hogy kezdj el mozogni és ne add fel! Hidd el, pontosan tudom, min mész keresztül.
Tovább >
Csatáry Kristóf
Szia, Kristóf vagyok, a Plandurance futóedzője. Szeretnélek segíteni abban, hogy olyan edzésterv alapján fuss, ami az egyéni fittségi állapotodnak megfelelő és jól beilleszthető az életedbe is. Tudom, hogy mindennap rengeteg területen kell teljesítened, ezért hétről hétre úgy építem fel az edzéseidet, hogy az idődbe is beleférjen és a fejlődésed is folyamatos legyen.
Tovább >
Nagy Mariann
Szia, Mariann vagyok, a Plandurance triatlon- és futóedzője. Tudom, hogy milyen érzés hosszú kihagyás után edzőcipőt húzni, szembesülni a korábbinál jóval gyengébb teljesítménnyel. Türelmesen, lassan fejlődni arra a szintre, ahol már voltam egyszer. Ez az én specialitásom, a saját tapasztalatom és tanulmányaim összessége, hogy felnőttként, visszatérőként elindulhass, fejlődj és elérhess olyan célokat, amelyekhez kitartó, folyamatos munka szükséges.
Tovább
Sipiczki Csaba
Szia, Csaba vagyok, a Plandurance futóedzője. A futás 30 éve az életem része. Korán magával ragadott a terep varázsa, így minden szépségét és viszontagságát megtapasztaltam. Pontosan tudom, mennyi energiát és munkát kell fektetni a folyamatos és optimális fejlődésbe. Edzőként a legkorszerűbb módszerekkel tudlak vezetni, hogy teljesítményben és eredményekben is elérhesd a kitűzött céljaidat. Te megmondod mit szeretnél, én mondom, hogy mindezt hogyan tudjuk elérni.
Tovább >
Varga Szabolcs
Szia, Szabolcs vagyok, a Plandurance kerékpár- és futóedzője. Ha munka mellett sportolsz, akkor különösen oda kell figyelned az edzéseid intenzitására és a mennyiségére, mert az idegrendszered is túlterhelődhet, ami miatt a fejlődésed megáll. Tehát, a futás nem fogja meghozni a várt eredményt. Első és legfontosabb feladatunk lesz, hogy feltérképezzük a te egyéni intenzitási zónáidat. Ennek ismeretében fogom szabályozni az edzéseid erősségét és mennyiségét. Mostantól biztos lehetsz benne, hogy jól csinálod és kitartásod meghozza az eredményt.
Tovább >
Baranyi Zsuzsi
Szia, Zsuzsi vagyok, a Plandurance futóedzője. Megmutatom, hogyan lehet fokozatosan elindulni ezen a csodálatos, önismereti, önfejlesztő, energikus úton, amit futásnak hívunk. Közös erővel kihozzuk belőled a maximumot úgy, hogy közben élvezetes lesz az utazás. Számomra a fejlődésed és céljaid lesznek a legfontosabbak, neked nem lesz más dolgod, mint követned az edzésterved.
Tovább >
Stokinger Zoltán
Szia, Stoki vagyok, a Plandurance futóedzője. Mint a legtöbb futó, talán te is, én is úgy kezdtem, hogy a futáshoz nem kell több, mint két láb. Minden sportágban, ha szakszerűen szeretnéd csinálni, szükséged van szakemberre. A közös munka során megtanulsz futni. Megtapasztalod te is, hogy a futás örömteli és élvezetes sport. Tudni fogod, hogyan csináld jól és szuper érzés lesz a felismerés, hogy mire is vagy képes valójában.
Tovább >
Losonc Timi
Tovább >
Előző
Következő

Ezek a kérdések benned is felmerülhetnek

Igyekeztünk minden lényeges infót leírni az oldalon, de előfordulhat, hogy neked olyan kérdésed van, amire nem találtál választ. Éppen ezért ebben a blokkban összegyűjtöttük a gyakori kérdéseket, de ha így is bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, akkor írj nekünk az ugyfelszolgalat@plandurance.hu e-mail címre (igyekszünk 24 órán belül reagálni).

Annyit, amennyi az életritmusodba belefér és passzol a céljaidhoz. Ezért kezdjük a közös munkát egy beszélgetéssel, amikor arra is rákérdezünk, hogyan alakulnak a napjaid.

Ha nem akarsz, nem muszáj, mert egy okostelefon és egy bluetooth-rendszerű pulzuspánt is elég ahhoz, hogy nyomon kövessük az edzéseidet. Persze szuper, ha van teljesítménymérőd, de ezt a döntést (is) teljesen rád bízzuk.

Persze, sőt, ha bizonytalan vagy a választásban, akkor kifejezetten javasoljuk, hogy kérd ki a véleményünket.

Igen! A mai sportórákkal és telefonos alkalmazásokkal mi úgy látunk rólad minden adatot, hogy nem kell, hogy egy városban, vagy akár egy földrészen legyünk! Vannak sportolóink Kínából, Japánból, Kanadából meg persze Európából szinte minden országból.

A TrainingPeaks edzésnaplózó alkalmazást használjuk, ez egy amerikai rendszer, alapvetően a legnagyobb és legelterjedtebb sportóra márkákkal biztosan van megoldott adatátviteli kapcsolata (Garmin, Polar, Suunto), de szinte minden egyéb okoskarkötő, okosóra felé megoldották a kapcsolatot. Ha bizonytalan vagy, akkor tájékozódj a TrainingPeaks kompatibilitási listáján, vagy írj az Ügyfélszolgálatunkra és kinyomozzuk neked! https://www.trainingpeaks.com/upload/

A hűségprogramban egy éves hűséget vállalsz, amiért mi 5.000 forint kedvezményt adunk neked a havidíjunkból! Csak akkor válaszd, ha már ismersz minket, ismered az edződet, mert ha a hűségprogram ideje alatt meggondolod magad, akkor két hónap edzéstervezési díj a felmondási díj.

Igen! A hűségprogram egy éves időszaka alatt bármikor tudsz indoklás nélkül 4 hetet szüneteltetni. Hűségprogram nélkül a betegséget igazoló dokumentummal és az edződdel folyamatosan kapcsolatot tartva szintén van mód az előfizetés szüneteltetésére.

Minden hónap elején egy elektronikus számlát (PDF) állítunk ki számodra, amit banki utalással tudsz rendezni. A sportolóink nagy része rendszeres utalást rögzített a banki rendszerében, neked is ezt javasoljuk!

Ha hó közben indulunk, akkor az első hónapra egy időarányos számlát állítunk ki részedre.

Mi szeretjük a sütiket, akkor is, ha azok követnek minket! :-)
A sütik biztosítják ugyanis a weboldalunk hatékony működését, és azt is, hogy a marketingünk korszerű legyen. De ez Neked is jó. Így tudunk például megvédeni attól, hogy ne zaklassunk felesleges reklámokkal.
Éppen ezért cookie-kat ("sütiket") és más követő megoldásokat használunk,  bizonyos adatokat átadunk külső partnereknek, például Facebooknak vagy a Google-nek, ha hozzájárulsz a [Mindet elfogadom] gombra kattintással.
Ha szeretnéd, Te magad is eldöntheted az Adatvédelmi beállítások linkre kattintva, mihez járulsz hozzá, és át tudod nézni a részleteket az Adatkezelési tájékoztatónkban. Későbbiekben is változtathatsz, a bal alsó sarokban található fogaskerékre kattintva.
Most pedig arra kérünk, járulj hozzá a sütik és követőkódok használatához a [Mindet elfogadom] gomb megnyomásával!

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Szeretnénk minél személyreszabottabb élményeket és szolgáltatásokat nyújtani a weboldalunkon és azon túl is. Ezért használunk un. sütiket és követőkódokat, és ezért adunk át bizonyos adatokat külső partnereknek. Ezeknek a funkcióknak egy része, amik a rendszer üzemeltetéséhez szükséges, azonnal elindul, egy másik részét viszont Te tudod szabályozni ezen a felületen az egyes kategóriákban, amelyeknél a nevekre kattintva meg tudod nézni a részleteket. További információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz. Arra kérünk, segítsd a munkánkat, és kattints az [ÖSSZES ENGEDÉLYEZÉSE] gombra!

A weboldal rendszerének működéséhez szükség van különböző beépülő modulokra és megoldásokra. Ezekhez tartozó sütiazonosítók találhatók itt.

wordpress_gdpr_allowed_services Szolgáltató: plandurance.hu Harmadik fél: - Célja: Cookie-banner hozzájárulásainak kezelése. Elavul: 6 hónap Típus: HTTP süti wordpress_gdpr_cookies_allowed Szolgáltató: plandurance.hu Harmadik fél: - Célja: Cookie-banner hozzájárulásainak kezelése. Elavul: 6 hónap Típus: HTTP süti wordpress_gdpr_cookies_declined Szolgáltató: plandurance.hu Harmadik fél: - Célja: Cookie-banner hozzájárulásainak kezelése. Elavul: 6 hónap Típus: HTTP süti

Összes tiltása
Összes engedélyezése

Kérdésed van? Segítek!

Add meg a számod és hamarosan hívlak!

1/3. lépés
0%
1/3. lépés
0%
1/3. lépés
0%