Loading...
  • View Larger Image
Szerző: Moós Gergely

Lépj egy szintet! Béres Alexandra a házban!

2019-11-07T15:15:19+02:00

Bizonyára észrevettétek, hogy kicsit eltűntünk az utóbbi pár hétben. Eljött a nap, hogy leleplezhetjük teljes egészében min dolgoztunk nektek olyan nagyon és nem titkoljuk: majd kiugrunk a bőrünkből!

Olyan dolog veszi kezdetét ma, ami miatt megnyalod mind a tíz ujjad! Szó szerint. Ugyanis ma indul Béres Alexandrával közös programunk, a Lépj egy szintet! program! Olivér, Szandi és én azért álltunk össze, hogy egyszer és mindenkorra teljeskörűen leszámoljunk ellenségeiddel: a kilókkal és az idővel!

Az 1 hónapos program alatt a kezdő futóknak segítünk átlendülni az indulás nehézségein, a haladók pedig olyan kiegészítő mozgás- és táplálkozásformákról kapnak útmutatókat, amelyek gyorsítják a fejlődésüket.
Summa summarum elképesztő király tudásanyagot raktunk össze Szandival és Olivérrel! A piramis csúcsa, hogy már rendelhetőek a kifejezetten futóknak fejlesztett Plandurance menük!

Jaja, látom a kérdőjeleket az arcodon, de nem tettünk mást, csak feltettük a kérdést, hogy mivel tudnánk titeket még jobban hozzásegíteni, hogy edzéseitek könnyebben beilleszthetők legyenek a mindennapjaitokba. Arra jutottunk, hogy a főzés, az étrenddel kapcsolatos teendők rengeteg időtőket elviszi. Beszerezni a hozzávalókat, elkészíteni, akár több óra az ember napjából. Nem kell agyalnod ezentúl a változatos, futószintedhez illesztett étrendünkkel. Ami a legjobb, hogy Szandiék vevők voltak a javaslatainkra, így az étrend teljes egészében Lőrincz Olivér együttműködésével készült!

 

A Plandurance menüket itt találod!

 

 

Lépj egy szintet! Egy speciális ajánlat!

No, de ne csak együnk, hanem fussunk is egy kicsit! Arra gondoltunk, nem mi lennénk, ha nem tennénk egy igazán durva ajánlatot a Lépj egy szintet! szlogen mögé! A program egy hónapja alatt sorra jönnek azok a 16-20 hetes időszakok, amikor érdemes az őszi nagy célokra egy új szinten készülni! Hétfőtől indulunk egy 16 hetes időszakkal a Wizz Air Budapest Félmaraton felé, azaz most érdemes új alapokra helyezni az edzéstervezéseidet! 

Ebben a hónapban ingyenes* próbahónapot ajánlunk neked! Ez azt jelenti, hogy ingyenesen* tesztelhetsz minket, a velünk való közös munkát! (*Valójában technikai okok miatt 100 Ft-ot kénytelenek vagyunk levonni az ingyenes próbahónap alatt is a kártyádról, boccs)

Magyarán: ha most kezdesz velünk edzeni az első hónapban 100 forintért tudsz hozzánk bekerülni, a Start csomag 6.990 forintos havidíját csak a próbahónapodat követően fogjuk vonni!

IDE NEKEM AZ INGYENES PRÓBAHÓNAPOT!

 

Nincs vesztenivalód! Ha mégsem tetszik a közös munka, bármikor lemondhatod az előfizetésedet! (nem fogod!)

FONTOS: A Wizz Air felkészülésünk akkor optimális, ha hétfőn már indulni tudunk, ezért vasárnapig jelentkezz!