Loading...
 • View Larger Image
Szerző: Moós Gergely

Miért nem lehet bejutni hozzánk, miért vannak várólisták?

Miért kapcsoltuk le az előfizetési oldalakat?

Igen, már hosszú hetek óta nincs arra mód, hogy hozzánk jelentkezz futónak, de hogyan történhetett ez meg, és miért döntöttünk így?

Sok ügyfélszolgálati levelet kapunk a témakörben és bár a velünk készülő futókat rendszeresen tájékoztatjuk a zárt facebook csoportban, talán itt az ideje, hogy ezeken a hasábokon is leírjuk, hogy miért nem tudsz jelenleg hozzánk bekerülni.

Számok – siker amit nektek köszönhetünk!

Az idei futószezon vége felé haladunk és visszanézve a számokat, nem lazsáltunk:

 • több mint 17.000 edzéshetet tettünk be futóink TrainingPeaks naptárába
 • edzésterveink alapján futóink több mint 845.000 kilométert futottak
 • ami a legfontosabb: a minden edzésciklus után kiküldött elégedettségi kérdőív adatai alapján futóink 84%-a 9-es vagy 10-es pontszámot adott a közös munkára!

A futásban a fejlődés a kulcs! Rengeteg tökfelesleges edzésórát tudsz eltölteni, ha rossz edzésterv alapján készülsz. Ezért a mi munkánkat mindig a futóink sikereiben mérjük. A SPAR maratonon elkövetett számok az alábbiak:

 • futóink 86%-a jobb eredményt ért el, mint eddig valaha
 • sportolóink átlagosan 22 percet tudtak faragni a maratoni idejükből, de voltak 50 perc feletti rekorddöntések is
 • nem volt feladás, minden futónk, aki rajthoz állt, célba is ért

OK, de lehet-e ennél is jobb?

Szóval, akár hátra is dőlhetnénk. De nem ezt tesszük!

Folyamatosan figyeljük , hogy mire van igényetek és folyamatosan változtatunk, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk, hogy Ti is egyre jobbak és jobbak tudjatok velünk lenni. A következő szezontól olyan változásokat vezettünk be, amik gyökeresen változtatják meg a működésünket!

Láttuk, hogy vannak dolgok, amiket még a leglelkesebb futóink sem szeretnek. Nem szeretik a túl sok adminisztrációt, nem szeretnek egy-egy edzésciklus után új edzéstervet, versenytervet választani, nem szeretik a havi visszajelzést jelentő PDF kimutatást. Jobban szeretnének egy élő, hús-vér edzővel beszélni, hogy mi legyen a következő cél, mik voltak az elmúlt időszak tapasztalatai és milyen edzőversenyek, egyéb családi, vagy munkahelyi programok várhatóak a következő időszakban.

Az új Prémium csomag

Mi is gondolkoztunk és kitaláltunk egy új Prémium csomagot, ahol a tudásunk és a törődésünk legjavát tudjuk nektek adni.

Képzeljetek el egy olyan edző-sportoló viszonyt, ahol:

 • AZ EDZŐD MINDEN ÁLDOTT HÓNAPBAN FELHÍV ÉS FEEDBACK-et ad!
 • a jelentkezéskor felhívunk, megtudjuk, hogy ki vagy és hol tartasz a futásban
 • felmérjük, hogy mik a céljaid: fogyás, versenyek?
 • nem kell versenyfelkészítőt választanod, az edzővel megbeszéled, hogy mik a céljaid, de nem feltétlen kell, hogy versenycéljaid legyenek
 • megkérdezzük, hány napot és milyen napokon tudsz futni
 • lézerpontosan meghatározzuk az intenzitási zónáidat, igen, marad a tesztfutás, de azt az edzővel megbeszéled, hogy mikor tudod lefutni és nem kell adminisztrálnod, az edződ úgyis megtalálja majd a naptáradban
 • kialakítjuk neked az egyedi, rád szabott edzéstervedet
 • az edzéseidet továbbra is az iparág vezető szoftverében, a TrainingPeaks-ben naplózzuk
 • ha versenycéllal futsz (most már nem muszáj), akkor a célversenyedre stratégiát írunk
 • edzéseidet felügyeljük, nem hagyunk lazsálni (jelezd az edződnek, ha nem szeretnéd, ezt is meg tudjuk beszélni)
 • veled közösen megtervezzük az egész éves futószezonodat, a főversenyeket és edzőversenyeket is
 • az edzőversenyeidre is formába hozunk és versenytaktikát írunk
 • integráljuk az edzésterveidbe Simon Máté kolléga erősítő és mobilizációs programját is

Ezen a konzultáción tudjátok átbeszélni a következő 30 nap programját, nincs több kérdőív, nincs több űrlap. Ha a célversenyed lezajlott, az edzővel megbeszélitek a következő főversenyt és megy minden tovább a maga útján. Nincs több edzésterv választás! Most már nem 12-16 hétre tervezünk veled, akár az egész év programját meg tudjuk beszélni!

Hatalmas túljelentkezés

Van persze egy hátránya ennek a csomagnak: nagyon sok jelentkező van rá, de nem tudunk korlátlan számú emberrel ilyen minőségben foglalkozni.

Ezért úgy döntöttünk, hogy egyelőre bezárjuk az ajtókat és ezt a csomagot csak jelenlegi alap előfizetőinknek ajánljuk fel, akik között a hónap elején meghirdettük ezt a csomagot és pár óra alatt be is telt az Olivér által meghatározott keretszám.

Az előfizetés azóta sem elérhető, kell idő, hogy a meglévő futóinkat rá tudjuk tenni erre az új pályára, de szeretnénk pár héten belül újra megnyitni a jelentkezési lehetőséget!

Várólista

Teljesen érthető, hogy hatalmas az igény erre az edző-sportoló kapcsolatra, de most még kérünk egy kis türelmet. Mivel mindenkivel egyénileg konzultálunk a közös munka elején, ezért csak kisebb csoportokban tudunk új futókat felvenni, és nem szeretnénk, ha itt is azon múlna, hogy ki kaphat megfelelő minőségű edzői munkát, hogy mennyire volt szerencsés, mennyire gyorsan tudott kattintani egy előre meghatározott nevezési oldalon. Mi azt választottuk, hogy létrehozunk egy várólistát, amire folyamatosan be tudnak kerülni a futók és amint kapacitásunk engedi, szép sorban beillesztjük őket a közös munkába. A legjobb módja tehát, hogy bekerülj hozzánk az az, hogy jelentkezel a sportolói várólistánkra! Hamarosan jelentkezni fogunk!

Fotó: Lőrincz Olivér átveszi azt a SIM kártyát, aminek segítségével 30 naponta fel tudja venni veletek a kapcsolatot! Az elmúlt hetekben Olivér több mint 5 órát konzultált a vele készülő prémium csomagos futókkal.