Loading...
  • View Larger Image
Szerző: Moós Gergely

Öltözzetek lilába! – A Plandurance és a Bátor Tábor együttműködése

Prológ

Nem tudom, hogy nálatok hogy volt, de az én életem fenekestől fordult fel, mióta a kisfiam, Misi megszületett. Az egész kiscsávó még nem tud semmi érdekeset felmutatni (dehogynem!), mégis a nulláról a fontossági listám élére ugrott, beelőzve ezzel a közös fotó a Metallicával és a jussunk el egy Super Bowlra projektet. Misi tök király arc, jelenleg 6 hónapos és még soha életében nem volt beteg és aránylag el sem tudom képzelni, hogy milyen lesz, ha beteg lesz. Azt meg mondjuk már rohadtul nem tudom elképzelni, hogy min mennek keresztül a daganatos és krónikusan beteg gyerekek és családjaik. Szóval az van, hogy amikor ott ültem a Bátor Tábor irodájában és hegyeztük az alábbi megállapodást, akkor aránylag hamar, már a bemutatott Bátor Tábor videó tizenharmadik másodpercében belemondtam egy ilyet a tárgyaló csendjébe, hogy:
“— Izé, mi lenne ha mondjuk én is bedobnám a Misivel közös Balaton Szupermaratonomat a közösbe és megpróbálnék adományokat gyűjteni?”

Támogasd a gyerekek táboroztatását rajtam keresztül!

Így jutottunk el addig, hogy ha megkérdezed, akkor most már azt tudom mondani, hogy két lehetőség is van, hogy támogasd a Bátor Tábor munkáját. Az egyik, hogy szerintem tök nem para, ha még valamiért nem értél meg arra, hogy saját, különbejáratú élménykülönítményes kampányt indíts, akkor please katttints ide, és segíts az én kampányomon keresztül! Nem arról szól ez a poszt, hogy a saját kampányomat promózzam, de nyilván van olyan eset, hogy nem szeretnél még saját kampányt, mégis segíteni akarsz, akkor ez most egy remek lehetőség! Köszi, ha kattintasz!

Legyél Te is Élménykülönítmény tag és indíts saját gyűjtést!

A másik lehetőség, és itt jön be a képbe a Plandurance, hogy saját élménykülönítményes kampányt indítasz és Te is előre lépsz a fénybe és saját futásoddal is segítesz. Nem egy ördöngősség, annyi a feladatod, hogy az elmenykulonitmeny.hu alatt a jelentkezés menüpontra kattintasz, kitöltöd az adatokat, kiválasztod, hogy melyik futóversenyedet dobod be adománygyűjtő célként és már meg is vagy. A Bátor Tábor munkatársai felveszik veled a kontaktot, kapsz egy ilyen csilli-villi felületet, mint én és már indulhat is a mandula. Az én kampányomnál is látod, hogy tök jól néz ki az oldal, rajta minden fontos adat. Ki vagy, mire gyűjtesz, mi a kitűzött célod (ezeket megadhatod a jelentkezésnél). Tök tetszik, hogy a támogatóid tudnak kommentelni, de megvan az a lehetőség is, hogy valaki a háttérben maradjon és anonim támogasson.

A Plandurance hozzájárulása az adománygyűjtő futásodhoz – ingyen felkészítünk!

Mi azzal szeretnénk megköszönni önzetlen segítségedet, élménykülönítményes futásodat, hogy ha első félmaratonodra, vagy maratonodra készülsz, akkor téged az adománygyűjtő célversenyedre ingyenesen készítünk fel. Minden szolgáltatást, minden előfizetőknek járó konzultációt, egyéni zónabeállítást, rád szabott egyéni edzéstervet megkapsz, ami ahhoz kell, hogy felkészülten és magabiztosan fusd meg a versenyt. A programban való részvételi szándékod kérlek, jelezd az Élménykülönítményes kapcsolattartódnak!

Fussunk együtt, gyűjtsünk együtt, készüljünk együtt!