Loading...
(1) Plandurance Club2019-10-17T15:30:37+01:00

Az ingyenes klub, ahol rendeztük neked minden tudás- és szakmai anyagunkat, de akár tőlünk is kérdezhetsz!

CSATLAKOZOM!

Lépj be a belső körbe!

 • 18 órányi szakmai videóanyag
  Edzőink által összeállított videós útmutatók, tananyagok. Gyakorlati tanácsok a helyes edzésekhez, bemelegítéshez, versenyzéshez, táplálkozáshoz, kiegészítőkhöz és sportfelszerelésekhez. 
 • Teljes hozzáférés 436.000 karakternyi szakmai cikkünkhöz (becsült olvasási idő: 12 ó. 40 p.)
  A Plandurance Edzettségfejlesztő Műhelyben több edző is dolgozik, akik területüknek megfelelően folyamatosan írnak azokban a témákban, amelyek éppen foglalkoztatnak titeket. Hétről-hétre szállítják a sportpiaci és versenyhíreket, tesztelik a legújabb kiegészítőket, megosztják edzői tapasztalataikat. 

 • Prehab videósorozat 20 héten keresztül
  Klubtagként 20 héten keresztül heti rendszerességgel megkapod Simon Máté funkcionális edzőnk prehab videósorozatát. Máté olyan gyakorlatokat mutat neked, amelyek segítenek a megfelelő erősítésben és bemelegítésben, alkalmazásukkal elkerülheted a sérüléseket. 

 • Zárt facebook csoport, ahol a Plandurance edzői is jelen vannak
  Megesett már veled, hogy jól jönne egy olyan sportolói fórum, ahol bátran felteheted a kérdésed? Gyakran nem tudjuk mi sem hogyan tovább, mi az, amit tapasztalunk és olyankor jól jön a szakmai és tapasztalati segítség. Ezentúl pár percen belül választ kaphatsz kérdésedre és a klubtagok szívesen segítenek a megoldásban. A tagokon kívül az edzők is jelen vannak, Lőrincz Olivér, Maráz Zsuzsi és Moós Gergő is készséggel válaszol kérdéseidre és megadják az irányt a megoldáshoz!

   

 • Plandurance hírek, újdonságok, ajánlatok
  Klubtagként izgalmas hírekkel és információkkal látunk el a futásról, kerékpározásról, triatlonról, új kütyükről, fontos eseményekről. Mivel a Plandurance alapját a szuper edzőink képezik, ezért a leveleket is mindig tőlük kapod majd. Ragaszkodunk ahhoz, hogy mindent amit kapsz,  garantáltan hasznos legyen számodra. 

CSATLAKOZOM MOST!

Moós “DK” Gergő

futóedző

Gergő vagyok. Kezdő és túlsúlyos futók edzője.  124 kilós informatikusként kezdtem futni, azaz gyalogolni, hiszen másfél év kellett az első belegyaloglás nélküli 5 kilométeremhez. Az első futóversenyem után blogolni kezdtem. Történetem több ezer embert állított fel a fotelből és inspirált a futásra.  2015 óta  futóedzőként segítem munkájukat.

Lőrincz Olivér

szakmai vezető

Olivér vagyok. Testnevelő tanári és mesteredzői (UCI) végzettséggel rendelkező edző vagyok, több mint 20 év állóképességi sportokban szerzett edzői tapasztalattal. Hosszútávfutók felkészülését már 12 éve irányítom. Pillanatnyilag az egyetlen futóedző vagyok hazánkban, akinek felnőtt versenyzője világbajnoki címet szerzett. (Nagy Katalin, 2015, 24 óra egyéni). Bízom benne, hogy segítségetekre leszek sportos céljaitok elérésében, eredményeitek javításában!

Hogyan tudsz csatlakozni a PlanduranceClubhoz?

A klubtagság ingyenes!

A csatlakozáshoz nincs is más dolgot, csak hogy a gombra kattintasz és már küldjük is a hozzáférést a védett szakmai anyagainkhoz és videóinkhoz!

Partnereink

Az oldalt a Plandurance.hu kiadója, a Doktor Webáruház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. készítette.
2360 Gyál, Károlyi Mihály utca 101. info@plandurance.hu
Adatvédelmi nyilatkozat