Add meg e-mail-címed és lépj tovább...

Már csak 3 lépés az új életmódodhoz

1. Add meg e-mail-címed és lépj tovább

Az általad választott termék:
Plandurance Prehab videósorozat

Ezek a kérdések benned is felmerülhetnek

Igyekeztünk minden lényeges infót leírni az oldalon, de előfordulhat, hogy neked olyan kérdésed van, amire nem találtál választ. Éppen ezért ebben a blokkban összegyűjtöttük a gyakori kérdéseket, de ha így is bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, akkor írj nekünk az ugyfelszolgalat@plandurance.hu e-mail címre (igyekszünk 24 órán belül reagálni).

Mennyi időt vesz igénybe egy edzés?
Annyit, amennyi az életritmusodba belefér és passzol a céljaidhoz. Ezért kezdjük a közös munkát egy beszélgetéssel, amikor arra is rákérdezünk, hogyan alakulnak a napjaid.

Muszáj okosórát vagy wattmérőt vennem?
Ha nem akarsz, nem muszáj, mert egy okostelefon és egy bluetooth-rendszerű pulzuspánt is elég ahhoz, hogy nyomon kövessük az edzéseidet. Persze szuper, ha van teljesítménymérőd, de ezt a döntést (is) teljesen rád bízzuk.

Tudtok okosórát ajánlani?
Persze, sőt ha bizonytalan vagy a választásban, akkor kifejezetten javasoljuk, hogy kérd ki a véleményünket.

Nem gond, hogy vidéki vagyok?
Egyáltalán nem. Örülünk, ha személyesen is tudunk veled találkozni, de a konzultáció minden további nélkül működik telefonon, skype-on vagy viberen is (amelyik neked szimpatikus).

Csak bankkártyával fizethetek?
Nem, ezen kívül választhatod a Szép kártyát is (ebben az esetben minden hónapban küldünk egy levelet, amivel ki tudod egyenlíteni a havidíjat). A bankkártyás fizetésnél pedig nem lesz különösebb intéznivalód a fizetéssel, mert az OTP Simple minden hónapban automatikusan levonja és kiszámlázza az előfizetésed díját.

Pénzt bukok, ha lebetegszem az 1 éves együttműködés alatt?
Úgy alakítottuk ki a programot, hogy a 12 hónap alatt összesen 4 heti szüneteltetési lehetőséged legyen, amit különösebb indok nélkül „kivehetsz” orvosi, családi vagy munkahelyi okok miatt. A kisebb szünetek természetesen kitolják a hűségidő lejáratát, de ebben az időszakban sem feledkezünk meg rólad, mert szintentartó edzésprogramot mutatunk.

Lemondhatom az előfizetést, ha mégsem tetszik a rendszer? Erre találtuk ki az ingyenes próbahónapot, sőt kifejezetten arra kérünk, hogy csak akkor készülj velünk, ha az első pár hét után úgy érzed megvan a kémia.A hűségidőn belül a felmondási díj ellenében tudod lemondani a közös munkát (ami az edzéstervezési csomagod kéthavi díja).