Loading...
  • View Larger Image
Szerző: Maráz Zsuzsanna

Szia! Te miért kezdtél el futni?

Inkább a futás, mint a diéta

Én azért, mert volt rajtam pár kg súlyfelesleg. Nagyon szeretem a sütiket, ezért inkább a futást választottam, mint a diétát. Nekem ez volt a fő motivációm. Jól hangzana, ha azt mondhatnám, hogy az egészségtudatos gondolkodás miatt kezdtem el futni, de nem így van.

Mi nők mindig jól akarunk kinézni. Ez valahogy belénk van kódolva 😀 Sőt, még futás közben is. Ezért választunk szép cipőt és futócuccokat. Meg is nézzük egymáson, sőt, megdicsérjük egymás holmiját, ha tetszik, mert mi nők ezt simán megtehetjük.

Apropó nők

Te szeretsz csajos futásokra menni? Jössz velünk az Aldi Női futógálára?

Voltam már több alkalommal csak nőknek rendezett versenyen. Nagyon klassz hangulata van, ahol ennyi nő „csicsereg” együtt. Valahogy mindig sokkal fiatalabbnak érzem magam, és kicsit olyanok vagyunk, mint akik visszakerültek a gimibe, mert felszabadult, boldog és laza mindenki. Itt nem feszül be senki azon, hogy hogyan néz ki?! O lábú, x lábú, kövér, sovány, görbe, vagy deszka vagy, mindegy. Itt „együtt vagyunk senkik”, vagyis együtt vagyunk azok, akik szeretünk futni. Ennyi.

Ezeken az eseményeken mindenféle táv közül választhatsz a kedved szerint.

Amióta futó vagyok, azt gondolom, ez a legnagyszerűbb dolog, ami történhetett velem. De jó, hogy nem a diétát választottam! De jó, hogy kitartottam, és újra és újra lementem futni. Most ennek köszönhetően boldog, egészséges, kiegyensúlyozott vagyok. Ami pedig a legnagyobb érték, amit a futástól kaptam, azok a barátaim.

 

U.I.: Már csak két napod maradt jelentkezni a Női Gálára! Kattints ide, jelentkezz, készülj velünk, én pedig ott fogok szurkolni neked a versenyen!