Loading...
Triatlon – Egyéni edzésvezetés2020-05-11T15:49:05+02:00

Triatlon egyéni edzésvezetés!

Edződ van?

MÉG NINCS, IDE NEKEM A PRÓBAHÓNAPOT!

Összehangolt edzések Lőrincz Olivér szakmai irányításával, hogy folyamatosan a maximumon teljesíts!

Hello! Varga Szabolcs vagyok, én leszek az edződ!

2013 óta kerékpározom, előtte úsztam illetve futottam is. Éves szinten 14-15 ezer km-t tekerek strukturált edzések alapján. Tavaly óta kerékpáros teljesítménymérő (wattmérő) segítségével készülök a versenyekre, mely teljesen új szemléletet adott számomra. Edzőm Szöllőssy István is nagy segítséget ad tudásom gyarapításában. Edzéstervek írásán kívül, jelenleg az Eger Városi Úszóklub fiatal triatlonistáinak kerékpáredzéseit vezetem.

Nagyon jól tudunk együttműködni, maximálisan figyelembe veszi a lehetőségeimet, az időbeosztást, terepviszonyokat, hogy mit szeretek és mit nem. Mindig odafigyel a visszajelzéseimre, érdeklődik, ha kell igazít az előírt terven. Néhány hónapos közös munka után egyértelműen látszott, hogy jó úton járunk. 
Rácz Szabolcs – amatőr kerékpárversenyző

Szabolccsal 2017 óta dolgozunk együtt. Az hogy ilyen rövid idő alatt ennyit fejlődött sokban köszönhető annak is, hogy a szorgalma nem csak az edzésekre, hanem az edzéselméleti hátérre is kiterjed. Folyamatosan tanult tőlem és a szakirodalomból is. A kezdeti edző-sportoló viszony szép lassan átalakult kollegiális kapcsolattá. És úgy látom elméletből is olyan gyorsan fejlődik, mint korábban a gyakorlatból.
Szöllőssy István – UCI kerékpáredző

Úszd, tekerd, fusd ki magadból a maximumot!

 Edzések Lőrincz Olivér szakmai irányításával

Lőrincz Olivért sokan futóedzőként ismerik, de évekig volt a mountain bike sport olimpiai szakág edzője és szövetségi kapitánya. Segített megszerezni a sportág első hazai olimpiai kvótáját, ezzel egy időben pedig ő maga az MTB sport maraton és 24 órás szakágában versenyezett sikeresen. Mostanáig csak egyéni tervezés keretében foglalkozott triatlonistákkal. A triatlon edzésvezetés Olivér szakmai irányításával történik!

Saját edzővel

Kapcsolatban leszünk. Hosszútávon. Írom és követem az edzéseidet, elemzem az eredményeidet, megtervezem és rád alakítom a célodhoz vezető edzésmunkát. Nagyon fontos, hogy jól ismerjem a személyes edzéseredményeidet, hogy partnerek legyünk a munkában. Éppen ezért beszélünk! Rendszeresen és sokat. Motivállak, dícsérlek, feedback-et adok, de, ha kell akkor ostorozlak, hajtalak. Csak te vagy és a célod! Az én célom a te sikered!

 Rád építve

Nincs két egyforma ember. Nincs két egyforma családi és munkahelyi háttér. Nincs két egyforma edzésterv sem. Számtalan tényező hat az aktuális fizikumunkra, amely sportteljesítményünkre is kihat. Edzésterveidet mindig a te életedre, testedre, céljaidra és lehetőségeidre építem fel! Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ahogy az életed, úgy az edzésterved is folyamatosan alakul. Nem írok edzéstervet, folyamatos és hosszútávú edzői kapcsolatot kínálok! 

A Prémium edzésvezetés folyamata:

1:1 személyes triatlonedző

Nem edzéstervet írunk, sikeres sportoló-edző kapcsolatot építünk!

Sikerünk titka az együttműködés és a kommunikáció. Nem csak edzéstervet kapsz, hanem egy személyes edzőt is, akitől rendszeres visszajelzést kapsz, el tudod érni, tudsz kérdezni és együtt gondolkozni!

Bővebben

Induló konzultáció

Induláskor felhívunk és megbeszéljük, hogy honnan indulsz!

Megbeszéljük hol tartasz, milyen egészségügyi állapotban vagy, milyen céljaid vannak, mennyi szabadidőd van. Innentől hosszú távú folyamatos kapcsolatban leszünk.

Bővebben

Egyéni intenzitásprofil

Meghatározása alapvető fontosságú a fejlődésed szempontjából!

A közös munka elején a konzultációt követően kiírunk egy tesztedzést, amellyel felmérjük intenzitási zónáidat.

Bővebben

Szezontervezés

A triatlonban kiemelkedően fontos a periodizáció, a formaidőzítés.

Az egész éves tervezés, a célok alapján felépített periodizáció, a szakmailag meghatározott edzőversenyek fontos mérföldkövei lehetnek a sikerhez vezető útnak.

Bővebben

Edzésmonitorozás

Az edzéseidet az iparág vezető szoftverében, a TrainingPeaksben naplózzuk.

Világos instrukciók, követhető edzéstervek és az állóképességi sportokban egyeduralkodó edző-sportoló kommunikációt segítő applikáció!

Bővebben

Akár Watt alapú tervezés

A kerékpárversenyzők körében már régóta ismeretes a watt alapú teljesítményelemzés

A wattmérő a tényleges erőt méri, magát a teljesítményt. Manapság többféle típusú és márkájú erőmérő beszerezhető és építhető kerékpárunkba.

Bővebben

Havi feedback

Minden áldott hónapban felhívunk és visszajelzést adunk az edzéseidről.

Havonta beszélünk, feedbacket adunk a fejlődésedről, és megbeszéljük a várható családi és munkahelyi programjaidat, hogy úgy tudjunk neked tervezni, hogy az illeszkedjen az életedhez!

Bővebben

Versenystratégia

Minden sportolónk minden előre rögzített versenyére versenystratégiát kap.

A versenystratégia az edzéseken megszokott instrukciókat tartalmazza, nincs más teendőd az optimális teljesítéshez csak követned kell a kiírt taktikát!

Bővebben

A VIP csomagban pedig tovább turbózzuk:

Kommentelj!

Heti edzésvezetés a kommentjeid alapján is!

Kérjük, hogy kommenteld az edzéseidet. Hétvégenként az edzésadatok és a kommentjeidet egyaránt figyelembevéve vezetjük az edzéseidet!

Bővebben

Frekventált kapcsolattartás

Kiemelt edző-sportoló viszony, heti tervezés
Hetente figyeljük a kommentjeidet és akár hetente beszélhetünk is, de ha mégis közbejön valami: semmi gond! Csak szólj és újratervezünk!

Bővebben

Van itt még valami: plandurancerként egy különleges BÓNUSZ és egy egyedi GARANCIA is jár neked!

Zárt klubtagság

⇒ 20 hetes PREHAB videósorozat a sérülések elkerülése érdekében 

⇒ Zárt facebook csoport és zártkörű események, csak klubtagok részére

⇒ 18 órányi szakmai videó, 480.000 karakternyi szakmai poszt és még mindig van mit írnunk

Fejlődési garancia

Hiszünk abban amit csinálunk! Eredmények, hozzád hasonló sportolókkal végzett munka ezernyi tapasztalata van a garancia mögött! Ha a program végén nem vagy jobb edzettségi állapotban, mint a program elején, ha a program végén teljesített tesztfutás alkalmával nem látszik a fejlődés, akkor a következő felkészülési programra a vendégünk vagy.

Milyen csomagok közül választhatsz?

Havi
Havidíj 12 havi hűségprogramban

PlandurancePremium előfizetés

249902249019990Ft-tól

havonta

JelentkezemJelentkezemJelentkezem
 • Induló konzultáció
 • Rád épített edzésterv
 • Akár Watt-alapú edzéstervezés
 • TrainingPeaks edzésmonitorozás
 • Egyéni intenzitásprofil meghatározása
 • Szezontervezés
 • Konzultációk száma: havi egyszer
 • Újratervezés: havi egyszer
 • Edzések monitorozása: havonta
 • Ügyfélszolgálati válaszidő: 48 óra
 • Versenystratégia az edzőversenyeidre is

PlanduranceVIP előfizetés

299902249023990Ft-tól

havonta

JelentkezemJelentkezemJelentkezem
 • Induló konzultáció
 • Rád épített edzésterv
 • Akár Watt-alapú edzéstervezés
 • TrainingPeaks edzésmonitorozás
 • Egyéni intenzitásprofil meghatározása
 • Szezontervezés
 • Konzultációk száma: akár hetente
 • Újratervezés: akár hetente
 • Edzések monitorozása: hetente
 • Ügyfélszolgálati válaszidő: 24 óra
 • Versenystratégia az edzőversenyeidre is
 • Dinamikus tervezés az edzéskommentek figyelembevételével

Nézd meg ezeket a pontokat, ha esetleg még kérdéses maradt számodra valami:

Az edzéstervnek csak úgy van értelme, ha illeszkedik az életedhez! Ezért a közös munka mindig egy beszélgetéssel kezdődik. Ezen a konzultáción felmérjük a céljaidat és a lehetőségeidet és ezeket figyelembe véve tervezünk.

Dehogy! Felmérjük, hogy hol tartasz a triatlonban és optimális edzésterheléssel segítünk elérni a céljaidat akár kezdő vagy, akár a dobogóra hajtasz!

A rövid válasz: igen! Mindig örülünk, ha sportolóinkkal személyesen tudunk találkozni, de ez nem szükséges feltétele a közös munkának. A konzultáció telefonon,  skype-on vagy viberen is történhet, az edzéseket pedig a TrainingPeaks applikációban/weboldalon tervezzük. Edzőink az edzésadataidat és teljesítményedet tudják elemezni, bárhol is történt az az edzés a világban!

A futásnál igen. A kerékpárnál, ha rendelkezel wattmérővel, akkor watt alapon kerül meghatározásra, ha nincs wattmérőd akkor pulzus alapon történik az edzés. Úszásnál idő alapján kerül meghatározásra az intenzitás.

Nem feltétlenül. A közös munkához már elég egy okostelefon és egy bluetooth rendszerű pulzuspánt is. A pulzusadatok elegendőek a kerékpáros tervezéshez is. Természestesen, ha rendelkezel teljesítménymérővel, akkor watt alapon is tudjuk az edzéseidet vezetni, akár futásról, akár a kerékpározásról legyen szó!

A triatlonos edzéstervezésnél fontos szempont az edzések sorrendisége. Nem mindegy, hogy intenzív futó edzésnapot intenzív kerékpározás vagy úszás követi. Ennek megfelelően próbáld nem összecserélni az edzéseket.

Kezdőként hetente két edzés/versenyszám az a mennyiség, amivel optimálisan lehet fejlődni. Így heti 6 alkalommal számíthatsz edzésre. Természetesen időhiány miatt ez lehet kevesebb is, de az optimális fejlődés érdekében egy pihenőnappal és 6 edzésnappal érdemes tervezni.

A hűségprogram keretében te azt vállalod, hogy 6 vagy 12 hónapig velünk készűlsz és mi ezért 10/20% kedvezményt biztosítunk neked a havidíjakból a hűség teljes időszaka alatt!

A hűségprogramot azoknak a futóknak alakítottuk ki, akik évek óta velünk készülnek, de nincs akadálya, hogy már az első naptól a hűségprogramot válaszd!

Annak érdekében, hogy tudd, hogy mire vállalkozol és milyen velünk a közös munka, az egy éves időszak előtt egy ingyenes próbahónapot biztosítunk számodra. Ha a próbahónap alatt úgy érzed, hogy ez nem neked való, akkor díjmentesen felmondhatod a megállapodást. Nincs akadékoskodás, nincs kérdés.

A hűségprogram alatt 12 hónapos hűségnél összesen 4 heti, míg 6 hónapos hűségnél összesen 2 heti szüneteltetési lehetőséged van. Indoklás nélkül kivehetsz négy hét szabadságot az edzésterveink alól, nem kell feltétlen orvosi indoknak lennie, lehet olyan családi, vagy munkahelyi elfoglaltságod is, ami miatt egy-egy hétre szüneteltetést kérsz. A szüneteltetett hetek természetesen kitolják a hűségidőt, de ebben az időszakban – ha nem egészségügyi indokkal szünteltetsz – szintentartó edzésprogrammal segítünk.

Semmi gond! Éppen ezért a hűségidőszak előtt egy ingyenes próbahónappal tudsz minket tesztelni és kérlek, csak akkor élj a hűségprogram által kínált lehetőséggel, ha úgy érzed, hogy a következő 6 vagy 12 hónapban velünk szeretnél készülni!

Az egy éves időszak alatt 4×1 hét szünteltetési lehetőséged is van (a fél éves időszak alatt 2×1 hét), hiszen az élet nem áll meg, jöhet egy betegség, sérülés, nyaralás, ami miatt egy-egy hét kimarad. Ez sem gond.

A hűségidőn belül felmondási díj ellenében tudod felmondani a közös munkát. A felmondási díj az adott edzésvezetési csomagod kéthavi díja.

Nem feltétlenül. Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor a fizetés és számlázás automatikus történik, az adott csomag havidíját az OTP Simple automatikusan havi rendszerességel megterheli a bankkártyádról. Ezen felül lehetőséged van SZÉP kártyával is fizetni, amikor is az adott havidíjat nem automatikusan vonjuk le, hanem minden hónapban küldünk egy levelet, aminek segítségével ki tudod egyenlíteni az aktuális havidíjat.

Partnereink

Az oldalt a Plandurance.hu kiadója, a Doktor Webáruház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. készítette.
2360 Gyál, Károlyi Mihály utca 101. info@plandurance.hu
Adatvédelmi nyilatkozat