Loading...
  • View Larger Image
Szerző: Szűcs Georgina

Új Plandurance sportág: Triatlon

2019-11-07T14:13:24+01:00

Szóval tegnap bemutattam neked Szabolcsot, mint az új kerékpár edzőnket, és sasszemmel a rövid önéletrajz szösszenetben észrevehetted, hogy Szabolcs triatlonosokat is edz. Ennek nyomán, ha már futó- és kerékpár edzések is elérhetők, akkor már nem volt bonyolult dolog beszervezni a triatlont is.

Miért olyan piszokfontos, hogy megfelelő edződ legyen?

A triatlon a kitartás, és az akaraterő sportja. A három csodálatos sport egy sportágba gyúrva, különböző távokon, különböző képességeket követelve. A triatlon a közhiedelmektől eltérően nem három különböző sport, melyet egymás után űzünk, hanem egy sport, mely a három szám összhangjával lesz teljes. Fontos, hogy egy közös egységben kell kezelni a felkészülést és a versenyzést is. A triatlon jellegéből adódóan a felkészülésre fordított idő nagy, azonban megfelelő, jól felépített edzéstervezéssel nagyon hatékonnyá és változatossá, élvezetessé tehető. A triatlon sajátja, hogy a három versenyszám egyoldalú terheléseit kompenzálja, kiváló fizikumot és terhelhetőséget biztosítva ezzel.

Itt a  Plandurance-nél strukturáltságot viszünk az edzéseidbe. Kezdetben felmérjük a képességeidet, meghatározzuk az edzészónáidat, megbeszéljük, hány napot tudsz edzésre szánni. A kerékpár és úszóedzéseidet összehangoljuk és egy rendkívül pontos strukturáltságot viszünk munkádba, mindezt 100 %-osan rád szabva. Szóval a te szervezeti paramétereid, élethelyzet lehetőségeid és céljaid maximális figyelembevételével dolgozunk, hogy  optimális edzésstresszt kaphass a töretlen fejlődésed érdekében.

Veletek szeretnék triatlonozni!

Ui: Holnap már itt is a péntek, ez egy remek alkalom, hogy beszéljünk kicsit arról, hogy hogyan tudsz velünk akár SZÉP kártyával együtt dolgozni, úgyhogy holnap is érdemes idetévedni.