Haszmálati útmutató

Rendelés menete

http://www.plandurance.hu webáruházban történő online edzéstervezésre jelentkezés menetéről Ön az alábbiakban tájékozódhat.

Általános tudnivalók

A honlapon böngészni szabadon, regisztráció nélkül is lehetséges. A webáruházban kizárólag 16. évet betöltött személyek indíthatnak megrendelést, érvényes személyes és számlázási, szállítási adatok megadásával, illetve a jelen ÁSZF szerződéses feltételeinek az elfogadásával.
A webáruházban történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, az Ön által kiválasztott előfizetés megrendelésével és az előfizetési folyamat végig vitelével. Az elküldött online rendelését a webáruház rendszere rögzíti, és minden esetben azonnali automatikus e-mail üzenetben visszajelzést küld Önnek az előfizetés Szolgáltatóhoz való beérkezéséről.

A Szolgáltató megrendelésének/ajánlattételi jognyilatkozatának számára való hozzáférésétől számított 48 órán belül dönt megrendelésének/ajánlattételi jognyilatkozatának elfogadásáról, vagy elutasításáról.

Amennyiben a Szolgáltató az Ön megrendelését/ajánlattételi jognyilatkozatát elfogadja, akkor  – az Ön által megadott e-mail címre – „Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű külön visszajelzést küld Önnek megrendelése elfogadásáról, továbbá a nevezési/megrendelési adatokról és a termékszállítási információkról. Ezen  szolgáltatói visszajelzés Ön részéről történő hozzáférésével létrejön Ön és a Szolgáltató között a fogyasztói szerződés, illetve a szerződéses kötelezettség.

Amennyiben a Szolgáltató az Ön megrendelését / ajánlattételi jognyilatkozatát nem fogadja el, akkor  – az Ön által megadott e-mail címre – „Megrendelés elutasítása” megnevezésű külön visszajelzést  küld Önnek  megrendelésének az el nem fogadásáról.

Fizetési feltételek, díjak

Az elektronikus úton kötött szerződés az Ön számára fizetési kötelezettséget keletkeztet a megrendelést érintően. Ennek tudomásul vételére a Szolgáltató kifejezetten felhívja az Ön figyelmét a webáruház „Futás/Kerékpár/Triatlon” felületén – az Ön szerződési jognyilatkozatának megtétele (előfizetés elküldése) előtt – oly módon, hogy a vonatkozó funkciót a „fizetési kötelezettséggel járó megrendelésre” utaló, könnyen olvasható tájékoztató felirattal látta el.

Prémium csomag esetén az előfizetés díja csak és kizárólag előre, az OTP Simple rendszer segítségével – bankkártyás fizetéssel lehetséges. VIP és Elit csomag esetén a havidíj kifizetése az elektronikus számla alapján előre, átutalással lehetséges.

Az Ön Prémium csomagra történő előfizetésének beérkezését követően egy automatikus rendszerüzenet visszajelzi az előfizetés beérkezésének tényét, illetve az előfizetési és az automatikusan létrehozott regisztrációs adatokat (felhasználónév, jelszó, alapinformációk). Megrendelésének az elfogadását, és a”Megrendelés visszaigazolása’ megnevezésű visszajelzés megküldését  követően Önnek egy másik e-mail üzenetben mellékelve, továbbítjuk az előfizetéshez kapcsolódó számlalevelet, melyet a Szolgáltató megbízása alapján a KBOSS.hu Kft., mint számlakibocsátó (www.szamlazz.hu) automatikusan elkészít, és az Ön által megadott e-mail címre megküld.

Az előfizetésekre vonatkozóan megjelenített bruttó előfizetési díjak, illetve árak tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os ÁFÁ-t.

Teljesítési feltételek

A webáruházban megjelenített előfizetéseket kizárólag online, a webáruházon keresztül lehetséges megvásárolni.

A mindenkor kiválasztásra kerülő, adott előfizetés rendezésének napja (teljesítési napja) határozott dátumhoz kötött, mely mindenkori időpont megtekinthető az „Eseménynaptár” menü alatti felületeken.

Böngészés a weboldalon

A https://www.plandurance.hu webáruház az ismertebb internetes böngészőkön (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari) keresztül elérhető. Az oldalon történő böngészéshez előzetes regisztráció nem szükséges.
Az online edzéstervezésre való jelentkezéshez Önnek vásárolni kell egy előfizetést, a regisztrációja a vásárlás véglegesítésekor automatikusan létrejön.


Regisztráció

https://www.plandurance.hu webáruház az ismertebb internetes böngészőkön (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari) keresztül elérhető. A webáruházban történő böngészéshez előzetes regisztráció nem szükséges.

Amennyiben Ön online edzéstervezésre jelentkezne, ki kell választania az előfizetést a Futás/Kerékpár/Triatlon menüpontban, valamint a megfelelő oszlopban található “Ingyenes próbahónap” gombra kell kattintania. Az oszlopok felett látható 3 gomb (Havidíj, Havidíj 6 havi hűségprogramban, Havidíj 12 havi hűségprogramban), amelyik a 3 közül piros, az van kiválasztva. A megfelelő gombra kattintva döntheti el, hogy szeretne-e hűséget vállalni, és amennyiben igen, úgy 6 vagy 12 hónapra. A hűségszerződést az előfizetés véglegesítése előtt fogja tudni elolvasni és jóváhagyni.
Ezután a felugró ablakban ki kell választania a fizetési módot: SZÉP kártyával vagy Simplepay bankkártyás fizetéssel szeretne fizetni (prémium csomag esetén. VIP és Elit csomag esetén csak átutalással lehetséges fizetni).

A regisztrációhoz szükséges űrlap felületén az Ön nevének (vezeték- és keresztnév), e-mail címének, belföldi mobiltelefon-számának, valamint számlázási adatainak megadása szükséges. A kitöltést követően kérjük, fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatkezelési irányelveket, hűség vállalása esetén a hűségszerződést, valamint Egészségügyi Felelősségét, majd kattintson az űrlap alján található „Előfizetek” gombra. A sikeres regisztrációról visszaigazoló e-mail érkezik az Ön által megadott e-mail címre.

A regisztráció véglegesítésével – a weboldal jobb felső sarkában található „Belépés” menüpontra kattintva – Ön máris hozzáférhet saját fiókjához, a regisztráció során megadott felhasználónév segítségével. A belépéshez szükséges jelszót a rendszer automatikusan megküldi Önnek a regisztrációt követően. Saját fiókfelületén Ön megtekintheti rendeléseit, illetve itt szerkesztheti, módosíthatja jelszavát és egyéb személyes adatait is.

Amennyiben Ön már regisztrált felhasználó, de elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát, úgy a „Belépés” felületen az „Elfelejtett jelszó?” szöveges tartalomra kattintva, a webáruház rendszere küldeni fog egy linket az Ön e-mail címére, az új felhasználónév vagy jelszó készítéséhez. A linkre kattintva új felhasználónevet/jelszót generálhat oly módon, hogy ezen a felületen rögzíti azokat.

Regisztráció törlése

Amennyiben töröltetni szeretné regisztrációját, kérjük, írjon nekünk erről egy e-mailt az ugyfelszolgalat@plandurance.hu címre, és az Ön regisztrációja, illetve regisztrációs adatai haladéktalanul törlésre kerülnek. Regisztrációjának törlésével az Ön minden fiókadata (előzmények, rendelésadatok, versenyadatok, megszerzett kedvezmények stb.) törlődik, és ha később Ön mégis visszatér a weboldalunkra, ezeket az információkat már nem lehet visszaállítani.

Regisztrált adatok módosítása

Ahhoz, hogy a korábban megadott adatait Ön módosítani tudja, először be kell jelentkeznie a felhasználónevével és jelszavával. Ezt követően, a megjelenő menüpontokra kattintva, a saját fiókjának teljes adattartalma módosítható. A módosításokat követően Önnek mindig el kell mentenie a változtatásokat, különben a módosítások elvesznek, vagy ismét rögzítenie kell az új adatokat.
Ha a rendszer nem menti el az adatait, akkor egy kötelezően kitöltendő rubrikát Ön üresen hagyott. Ilyen esetben, a hiányzó adatokat ismét rögzítse és mentse.

Belépés/kilépés, saját fiók

A regisztrációt követően Ön a webáruházba történő személyes (regisztrált) belépését a „Belépés” menüpont segítségével végezheti el, amely a weboldal jobb felső sarkában érhető el. Itt adhatja meg a már előzőleg regisztrált felhasználónevét és jelszavát.

A weboldal teljes körű használatához, klubtagként a cikkek eléréséhez, előfizetőként pedig a cikkek és a PREHAB videók eléréséhez – a regisztrációkor rögzített felhasználónév és jelszó megadásával – Önnek be kell jelentkeznie a weboldal jobb felső sarkában található „Belépés” menüpontban.

A sikeres belépést követően, az Ön saját fiókjában (weboldal jobb felső sarkában található, felhasználói név szerinti menüpontban) megtekintheti a számláit, megváltoztathatja a jelszavát, illetve beállíthatja és módosíthatja személyes adatait.

Kérjük, hogy olyan e-mail címet és telefonszámot adjon meg, amit rendszeresen használ, mert minden értesítést ezekre fogunk küldeni!

Az Ön által tévesen megadott adatokért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

Amennyiben Ön szeretne kilépni a személyes fiókjából, úgy a weboldal jobb felső sarkában, a felhasználói név szerinti menüpontban található „Kijelentkezés” szöveges almenü aktiválásával kiléphet a személyes bejelentkezésből. A saját fiók elhagyásával a webáruházban tovább folytathatja a böngészést.

A regisztráció utáni teendők

A regisztrációt követően a regisztrációkor megadott e-mail címre a Prémium és a VIP/Elit előfizetés esetében egy levelet küldünk, melyben videós segítséget talál a TrainingPeaks online felületére való regisztrációhoz. Ezt a felületet használjuk az online edzések rögzítéséhez és monitorozásához. Ezen kívül segítséget talál benne a legnépszerűbb sportórák beállításaihoz is. A levélben egy kérdőívet is küldünk. Kérjük, legyen kedves ezt mihamarabb kitölteni!
Prémium és a VIP/Elit előfizetés esetén a kérdőívet követően edzőnk felhívja Önt telefonon és pontosan egyeztet Önnel minden fontos részletet. Az edzéstervet ezek alapján fogja megírni az Ön TrainingPeaks naptárában.

Az online edzésprogramok igénybe vételéhez előfizetés megléte szükséges. Az igénybevétel során a szükséges és esedékes havidíjat Prémium csomag esetén az OTP Simple Oneclick ismétlődő bankkártyás fizetés szolgáltatásával fizeti Ön meg. VIP és Elit csomag esetén a havidíjat az elektronikus számla kézhez vételét követően átutalással egyenlítheti ki.
Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vevő (Kártyabirtokos) által a regisztrációs tranzakció alkalmával megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az ismétlődő fizetés történhet a Vevő aktív közreműködésre nélkül (ebben az esetben a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárul az ismétlődő fizetésekhez), vagy történhet a Vevő eseti jóváhagyásával.
Az Ismétlődő fizetés alapja, hogy a Vevő a szóban forgó kereskedői elfogadóhelyen (webshop-felületen vagy a SimplePay fizető felületén) nyilatkozik, hogy Ismétlődő fizetést kíván igénybe venni. Fontos tudni, hogy a bankkártyaadatokat nem a SimplePay, hanem kártyatársasági szabályoknak megfelelően az authorizációt végző hitelintézet tárolja le.
Figyelem(!): a bankkártyaadatok letárolása a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatok a regisztrációs tranzakció során letárolásra kerülnek az authorizációt végző hitelintézet rendszerében. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.

A Szerződő Felek kijelentik, hogy a Szolgáltatáshoz kapcsolódó, OTP Simple Oneclick nevű fizetési rendszert az OTP Mobil Szolgáltató Kft. (székhely: 1093 Budapest, Közraktár utca 30-32) üzemelteti, ami a szerződés teljesítése során a Szerződő Felek teljesítési segédjének minősül. Az OTP Simple Oneclick általános szerződési feltételei és az adatvédelmi nyilatkozata folyamatosan megismerhetők a http://simplepay.hu/ weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak.

Ön minden fizetésről visszaigazoló e-mailt kap.

Előfizetés lemondása

Előfizetését vagy az ÁSZF-be foglalt Elállási Nyilatkozat kitöltésével, vagy az oldalon belépve, jobb felül a az Adatlapom szerkesztése, majd a bal oldali menüben az Előfizetés lemondása menüpontban tudja lemondani.

Webáruház visszajelzése előfizetés esetén

Az elküldött (véglegesített) előfizetést követően a webáruház informatikai rendszere egy automatikus e-mail levelet küld az Ön előfizetési adatairól az Ön által megjelölt e-mail címre, mely elektronikus üzenet kizárólag a megrendelés Szolgáltatóhoz történő beérkezését erősíti meg.

A webáruház ezen visszajelzésével még nem jön létre fogyasztói szerződés, illetve nem jön létre szerződéses kötelezettség.

Amennyiben nem érkezne meg Önhöz a webáruház azonnali visszajelzése, úgy a rendszer nem fogadta be az előfizetését. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségünkön!

Szolgáltató visszajelzése jelentkezés esetén

Az Ön által leadott megrendelés beérkezését követő 48 órán belül a Plandurance Kft., mint az előfizetési lehetőséget nyújtó Szolgáltató az Ön előfizetéséről “Megrendelés visszaigazolása” megnevezésű külön visszajelzést küld Önnek  megrendelése elfogadásáról, továbbá a nevezési/megrendelési adatokról és a termékszállítási információkról. Ezen  szolgáltatói visszajelzés Ön részéről történő hozzáférésével létrejön Ön és a Szolgáltató között a fogyasztói szerződés, illetve a szerződéses kötelezettség, melynek szerződéses feltételeit a webáruházban közzétett – letölthető és kinyomtatható – jelen Általános Szerződési Feltételek dokumentum tartalmazza.

Amennyiben – a megrendelése beérkezését követő 48 órán belül – nem érkezne meg Önhöz a Szolgáltató visszajelzése, úgy a fogyasztói szerződés (szerződéses kötelezettség) nem jön létre. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségünkön!

Előfizetés csak bankkártyás fizetéssel lehetséges, utánvétes fizetésre nincs mód. Az Ön előfizetési összegének beérkezése után a Szolgáltató regisztrálja Önt az előfizetők között.