Már triatlonozol vagy éppen elkezdenéd? Bárhol is tartasz, segítünk elérni a kitűzött céljaidat!

A szárazföld mellett a vízen is mindent beleadsz?

Legyél kezdő vagy haladó triatlonista, mi maximálisan partnereid leszünk abban, hogy fejlődj és bezsebeld azokat a díjakat, amelyek ott lebegnek a szemed előtt. A legfontosabb, hogy az edzéseid szakmailag tökéletesen össze legyenek hangolva. Bármilyen szintről is indulsz, mi biztosítjuk hozzá a professzionális edzői hátteret. Az edződnek nem csak az a feladata, hogy megtervezze az edzéseidet, hanem az is, hogy ébren tartsa a motivációd. Úgy alakítja a programod, hogy fejlődésed folyamatos legyen.

Ezeket a tipikus hibákat kerüld el az edzés folyamán

„Ez az edzésterv szimpatikus, jó lesz.”

A neten lehet találni sablonos edzésterveket, de ezek a tervek általában csak arra jók, hogy km-eket gyűjts. Szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel több tízezer felesleges terhelést teszel a magadra (mert a sablonok nem a testedben rejlő lehetőségekre alapoznak). Nálunk képzett edzővel való együtt dolgozást, egyénileg kialakított terhelést kínálunk, nem általános terveket.

„Vajon ez a tempó/táv jónak számít?”

Az a normális, ha időről időre kérdések merülnek fel benned, pl. a teljesítményeddel, a technikáddal vagy a sporthoz használt kiegészítőkkel kapcsolatban, a bizonytalanságod természetes dolog. Ideális esetben ezekre válaszokat kapsz egy hozzáértő, támogató közösségben. Ebben is segítünk!

„Mihez képest könnyed vagy intenzív tempó?”

Nagyon sokszor tapasztalom, hogy a sablonedzéstervek az intenzitás meghatározását letudják a „mérsékelt” és a „kemény” tempó megjelöléssel. Na de mihez képest gyors, intenzív, vagy lassú, könnyű egy edzés. Látható, ez így nem precíz, ezért könnyű alul, vagy épp túlterhelni a sportolót. A fejlődés egyik garanciája, mikor a szervezetedre és aktuális edzettségedre kialakított intenzitástartományokban dolgozol, mint ahogy nálunk.

„A héten nincs kedvem elindulni.”

Mindenkivel előfordul néha, hogy semmi kedve neki indulni és edzeni, de legyünk őszinték: csak akkor lesz sikeres a felkészülésed, ha minden betervezett edzést végigtolsz. Folyamatosan motiváltnak lenni persze baromi nehéz, éppen ezért arról is hétről hétre gondoskodunk, hogy megmaradjon benned a lendület.

AN8A2558a.jpg

A legfontosabb szabály: az edzést igazítjuk az életedhez

És nem neked kell az életedet az edzések köré szervezned. Mert te döntöd el, hogy

Nincs szigorú időbeosztás

Nehéz úgy mindent beleadni az edzésbe, hogy azt érzed az edződön, haladna, mert utánad még sok dolga van. És azért sem kell kapkodnod, mert a többiek rád várnak – mint pár csoportos órán.

Nincs öltözőpara

Nem kell amiatt szoronganod, mit gondolnak a külsődről a többiek, amikor átöltözöl. És neked sem kell a kisportolt csajokat vagy pasikat nézned (akkor is, ha nem akarod).

Nincs órára rohanás

Nincs idegeskedés amiatt, hogy dugóban ülsz vagy túlóráznod kell és látod, hogy elkésel a csoportos óráról vagy a személyi edzésről (ráadásul pénzt sem buksz).

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Több ezer emberrel tudjuk, hogy a módszer működik, ezért bátran vállaljuk, ha az első hónapod után úgy érzed nem azt kapod, amire számítottál, akkor a havidíjadat 100 %-ban visszatérítjük.

100% fejlődési garancia

Sőt emeljük a tétet: annyira hiszünk a munkánkban, hogy azt is vállaljuk, ha az induláshoz képest az első nagy edzésetapod (5 hónap) végére nem javul az edzettségi állapotod, akkor a következő felkészülési időszakban ingyen foglalkozunk veled.

k__p5_verseny.jpg

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

A nulladik lépést már megtetted a változás útján, mert ezt az oldalt böngészed.
Az előfizetés után mutatom az ösvényt, mert kézen fogunk és terelgetlek, merre menj tovább.

1. Beszélünk, megismerkedünk

Hogy megtudjuk, mi a célod, heti hány alkalommal és mennyi ideig szeretnél edzeni. Nagyon fontos, hogy jó partnerek legyünk a munkában, így folyamatosan tudok majd feedbacket adni a haladásodról, hogy mire van szükség a kitűzött eredmény eléréséhez. Motivállak, dicsérlek, de ha kell, akkor hajtalak.

Canva-Man-Riding-on-Silver-and-Red-Road-Bike.jpg

3. Megcsinálod a tesztedzést

Ahhoz, hogy a számodra legideálisabb terhelést kaphasd, fel kell mérnünk pillanatnyi állapotod egy teszt segítségével. Így meg tudom határozni a te szervezetedre jellemző, egyéni intenzitásprofilt, ami az edzésterveink egyik fontos alapját fogják képezni! (Amennyiben még teljesen kezdő vagy és még nem bírsz sokat tekerni, neked más módszert alkalmazunk az egyéni jellemzőid meghatározására.)

4. Megtervezzük az edzéseidet

A beszélgetés és a felmérés alapján összeállítjuk az életritmusodhoz passzoló edzéstervet, mert nem akarunk belekényszeríteni egy neked kényelmetlen, sablonos rendszerbe.

5. Havonta beszélünk

Monitorozzuk az edzéseidet, konzultálunk és újratervezünk, ha kell. A személyre szabott edzésterv ezt jelenti és nem random kitalált gyakorlatsorokat vagy hónapokra előre fixált edzéstervet.

6. 4x-es figyelem a kommentjeid alapján

Az edzéseidet nemcsak feltöltheted, hanem kommentelheted is, amit az adataid mellett figyelembe veszek a következő heti edzéseid megtervezésénél.

screen_3x.jpg

Akár új egyéni rekordot is dönthetsz

Mindegy, milyen szintről indulsz.

Nálunk lesz saját edződ, aki pontosan a te szervezeti és életparamétereid alapján tervezi meg az edzéseidet, hogy bárhonnan is indulsz, biztosan a jelenlegi teljesítményedhez képest fejlődni tudj.

Válaszolunk, amikor kérdezel.

És erre 100%-os garanciát vállalunk. Egyrészt a konzultációkkor kérdezhetsz, másrészt létrehoztunk egy zárt Facebook-csoportot, ahol kifejezetten menő dolog kérdezni és ahol biztosan hasznos választ kapsz. Tudjuk, mennyire sokat jelent egy értelmes válasz, amikor elbizonytalanodsz.

Megvédünk magadtól.

Ez alatt azt értjük, hogy folyamatosan lekövetjük az edzéseidet és ha azt látjuk, hogy valamit nem jól csinálsz, akkor azonnal szólunk, újratervezünk. Tehát beavatkozunk, mielőtt túlhajtanád magad, vagy épp lustálkodnál és az egészet feladnád, mert azt látod, hogy nem haladsz előre.

Versenytaktikával állsz rajthoz.

Ha egy ideje már tekersz, akkor tudod, hogy ez a sport a fizikai mellett mentális felkészülést is igényel. Éppen ezért gondoskodunk róla, hogy magabiztosan, a számodra optimális versenytervvel és céllal, illetve azzal a tudattal indulj el, hogy a benned rejlő legjobb idővel fogsz célba érni.

Felkészültél, hogy csatlakozz a #plandurenszerek közé?

Akkor már csak pár kattintásra vagy attól, hogy megtedd az első lépéseket az új életedbe vezető úton.

A VIP csomaggal kapsz

VIP-csomag éves hűséggel havi 19.990 Ft

A VIP-csomag éves hűség nélkül havi 24.990 Ft.

A hűségidőn belül a felmondási díj ellenében tudod lemondani a közös munkát (ami az edzéstervezési csomagod kéthavi díja).

Ezek a kérdések benned is felmerülhetnek

Igyekeztünk minden lényeges infót leírni az oldalon, de előfordulhat, hogy neked olyan kérdésed van, amire nem találtál választ. Éppen ezért ebben a blokkban összegyűjtöttük a gyakori kérdéseket, de ha így is bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, akkor írj nekünk az ugyfelszolgalat@plandurance.hu e-mail címre (igyekszünk 24 órán belül reagálni).

Mennyi időt vesz igénybe egy edzés?
Annyit, amennyi az életritmusodba belefér és passzol a céljaidhoz. Ezért kezdjük a közös munkát egy beszélgetéssel, amikor arra is rákérdezünk, hogyan alakulnak a napjaid.

Muszáj okosórát vagy wattmérőt vennem?
Ha nem akarsz, nem muszáj, mert egy okostelefon és egy bluetooth-rendszerű pulzuspánt is elég ahhoz, hogy nyomon kövessük az edzéseidet. Persze szuper, ha van teljesítménymérőd, de ezt a döntést (is) teljesen rád bízzuk.

Tudtok okosórát ajánlani?
Persze, sőt ha bizonytalan vagy a választásban, akkor kifejezetten javasoljuk, hogy kérd ki a véleményünket.

Nem gond, hogy vidéki vagyok?
Egyáltalán nem. Örülünk, ha személyesen is tudunk veled találkozni, de a konzultáció minden további nélkül működik telefonon, skype-on vagy viberen is (amelyik neked szimpatikus).

Csak bankkártyával fizethetek?
Igen, jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudsz beiratkozni. A bankkártyás fizetésnél pedig nem lesz különösebb intéznivalód a fizetéssel, mert az OTP Simple minden hónapban automatikusan levonja és kiszámlázza az előfizetésed díját.

Szia! Lőrincz Olivér vagyok, a Plandurance szakmai vezetője.

Testnevelő tanári és mesteredzői (UCI) végzettséggel rendelkező edző vagyok, több mint 20 év állóképességi sportokban szerzett edzői tapasztalattal.

Sokan futóedzőként ismernek, de évekig voltam a mountain bike sport olimpiai szakág edzője és szövetségi kapitánya. Segítettem megszerezni a sportág első hazai olimpiai kvótáját, ezzel egy időben pedig jómagam az MTB sport maraton és 24 órás szakágában versenyeztem sikeresen. Egyéni tervezés keretében foglalkoztam triatlonistákkal is. A triatlon-edzésvezetés a szakmai felügyeletem mellett történik! .

Az utóbbi harminc év állóképességi sportokban megszerzett tapasztalatom és tudásom örömmel adom át az arra fogékony sportolóknak.

© 2020 Plandurance Kft. 1183 Budapest, Alpár u. 11.