Skip to content

Bringa, bringa, új bringa

Csomó dologról írhattam volna az elmúlt napokban, de nem írtam. Nincs mentségem…

De elmondom, mim van: Van egy új bringám!!! Mutatom:

Az volt a koncepció a nagy agyamban, hogy a CUBE ékszert fogkefével, selyemkesztyűben letisztítom patentra és felapplikálom a görgőre télre és veszek egy téli, kinti bringát, amivel viszont be tudok vonulni az erdőbe is és csapatni a sárban, hóban, fagyban amíg lehet, mert azért alapvetően jó-jó ez a Zwift, de mégiscsak görgőzés és görgőzzön akinek két anyja van.

Aztán megláttam Őt és elgurult a gyógyszer…

Szerelem volt első látásra és meg is hoztam az impulzus döntést, hogy kell nekem ez a bringa. Nem akartam én ilyen jó bringát venni másodbringának, edzőbringának, B bringának Tisztelt Bíróság, de így sikerült! Nincs mentségem, csak a szerelem!

Ebben a dimenzióban meg a realitásérzék már elpukkan, mint a lufi, nincsenek érvek, nincsen pro és kontra. Csak te vagy és ő van. Carbon vázzal, Sram red szettel, meg DT 240s agyakkal, ZTR kerekekkel. Pásztor Laci CX versenyző barátomat kértem meg, hogy nézzen már rá a bringára és jöjjön el velem a megtekintésre. Ahogy teltek a percek, láttam rajta, meg mondta is, hogy ha nem lenne tizenéve Trek buzi, akkor ezt a bringát ő is megimpulzusvásárolná. (Így is tett ajánlatokat bizonyos alkatrészekre, de ezeket okosan elengedtem a fülem mellett)

Szóval még nincs egy hete, hogy megszereztem, de azóta már voltunk Gárdonyban, voltunk az erdei körömön és úgy általában is olyan vagyok, mint egy gyerek, nézegetem, simogatom, emelgetem, tologatom, napközben még bevittem az irodába is, hogy egész nap lássam.

Nem tudom, mikor ér véget ez az állapot, de jelenleg ott tartok, hogy szerelős videókat, meg bringapornót nézek könnyes szemmel a youtube-on, amikor csak tehetem.

Írok majd az első bringázásokról, de közben a futás sem áll meg persze. Decemberre tervezek egy erős 10K felmérőfutást, hogy megnézzem hol tartok. Majd mutatom azt is. Szevasztok, megyek vissza bringapornót nézni!

Ui: kurvára nem értek a bringákhoz, ami már túlmutat egy defekten, az általában a szervizben köt ki, de néha a defekt is időhatékonyság miatt, de ennek most vége. Itt áll a garázs kihasználatlanul, baszódom be a kocsiba és veszek pár szerszámot és a téli projektem az lesz, hogy megtanulok bringát szerelni. Három bringához éppen ideje, meg lassan Misi is bringás korba lép, nem fog ártani ez a skill később sem.

Dr. Molnár Attila
Dr. Molnár Attila
Tovább olvasom
"Az, hogy 25 km futás után nem fáradok el, annak az eredménye, hogy ilyen edzéstervvel futok. A szakmai megalapozottság gyakorlatban is bizonyított, meghozza a várt eredményeket. Még úgy is, hogy azt érzem lassabban futok, mint tudnék és a pulzusomat is figyelnem kell, de megvan az eredménye!"
Balogh Györgyi
Balogh Györgyi
Tovább olvasom
"A jelentkezésem után időpontot kellett foglalnom az első konzultációra. Amikor csörgött a telefon, egy nagyon kedves női hang mutatkozott be Nagy Mariann edző személyében és számomra meglepő módon kérdéseket tett fel, annak ellenére, hogy az adatlapot kitöltöttem. Megbeszéltük, hogy milyen egészségügyi problémával küzdök, a z első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös munkához szükséges összhangot."
Bognár Gabriella
Bognár Gabriella
Tovább olvasom
"A Plandurance-el nincs helyhez kötöttség. Ő kiírja a TP-ben ,Te megcsinálod bárhol vagy is a nagy világban. Kiértékelik ha kell beszéltek róla. Aztán közösen örültök a sikernek mert az garantáltan nem marad el."
Előző
Következő

10 hiba, amit állóképességi sportolóként ne kövess el

Egy maratonra, triatlonra vagy más állóképességet igénylő sportra való felkészülés során rengeteg mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikerüljön az áhított cél. Az elvégzett edzésektől kezdve a megfelelő táplálkozáson át, a jó minőségű alvásig számos részlettel óraműpontossággal foglalkozunk. Kigondolt sikerreceptünk összetevői
Tovább >>

Így jártam a siófoki félmaratonnal

Eltelt néhány nap a verseny óta, pihentem, hagytam ülepedni az élményt, hogy átgondoltan megírhassam a tapasztalataimat. Mindig nagyon várom a siófoki félmaraton versenyt, egyrészt azért, mert mindig ez az egyik célversenyem, másrészt valahogy jó kilépni a rakpartról, és itthon, de
Tovább >>

Ezekre figyelj a maraton hetében, a jó eredmény érdekében

Gondolom, beletettél ebbe a felkészülésbe az utóbbi hónapokban nem kevés munkaórát, erőlködtél eleget, sok mindenről le is mondtál, hogy most így, az utolsó héten azt mondhasd: igen, felkészültem a maratonra. Persze a felkészülésünknél megesik, hogy valami keresztbe vágja, vagy nehezíti,
Tovább >>

Itt az idő, hogy elérd a csúcsformád!

A Plandurance dietetikusaként azért indítottam a Formába Jövök! programot, hogy kivezesselek a fogyókúrák útvesztőjéből és megmutassam a valóban helyes irányt a táplálkozásodban!
Tovább >>