Loading...
  • View Larger Image
Szerző: Moós Gergely

Már mozgalom a Plandurance #fittmaradok program

2020-03-19T13:51:09+02:00

A COVID-19 okozta járvány hatására mindenki ott segít, ahol lehetősége és kapacitása van. Mi, a Plandurance szakmai stábjával közösen maximálisan szeretnénk kivenni a részünket a társadalmi szerepvállalásból, ezért elindítottuk a legújabb, INGYENES #fittmaradok kampányunkat, hogy lehetőségeink szerint ezzel is segítséget nyújtsunk minden amatőr sportoló számára, és hozzájárulhassunk az egészség valamint a fittség megtartásához.

A #fittmaradok program keretében

  • Ingyenes, fenntartó edzésterveket biztosítunk
  • Plandurance #fittmaradok néven szakmai támogató Facebook csoportot indítunk
  • 11 hetes Prehab videósorozat ingyenes elérhetőségét biztosítjuk
  • Online, élő, ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk Lőrincz Olivérrel

 

Intézkedések az előfizetéses sportolóinkkal kapcsolatban

A koronavírus hatásai természetesen sportolóinkat sem kerülik el, ezért számukra:

  • Plusz heti konzultációs napot vezettünk be, amikor is időpontfoglalás nélkül tudnak az edzőjükkel egyeztetni a kialakult helyzet edzéseikre gyakorolt hatásairól, tudják módosítani az edzésnapokat, terhelést, át tudják beszélni a következő időszak közös kihívásait
  • Sportolóink számára is ingyenessé tettük a 11 hetes Prehab videósorozatot
  • Kérdőíven bekértük, hogy milyen sporteszközökkel rendelkeznek otthonaikban és edzőink felkészültek arra, hogy mindenkinek a rendelkezésére álló sporteszközökre alakítsanak ki otthon végezhető edzésmunkát 

 

Elindult a mozgalom

 

A bejelentésünk hatására 48 óra leforgása alatt több mint 500 lelkes mozogni vágyó tag csatlakozott hozzánk, akik a lehető legjobb döntést hozták, hogy ezekben a nehéz és bizonytalan hetekben a sportot választják. A kezdeményezésünk mögé beállt többek közt a terepfutás.hu, a Runner’s World és a csupasport.hu csapata is, hála az ő megosztásaiknak még több szabadidősport-kedvelő értesülhetett az akciónkról! Közben a média is tudomást szerzett a #fittmaradok programunkról, így szakmai vezetőnk, Lőrincz Olivér telefonja többet csörög a megszokottnál, sorra készülnek vele a rádiós felvételek, interjúk a különböző magazinok számára. A média szereplői is minket tekintenek hiteles szakértőnek, köszönjük!

 

A járvány minket nem állíthat meg!

Elmondhatatlanul büszkék vagyunk rátok, hogy a koronavírus terjedése miatt kialakult bizonytalan helyzetben is készen álltok a sportolásra! Hiszünk abban, hogy ez az összefogás is hozzájárulhat ahhoz, hogy átsegítsen mindenkit a nehéz időszakon. A járvány nem állíthat meg minket, sportolunk tovább és számíthatsz ránk, hogy közösen fenntartsuk az eddig megszerzett fittségeteket és erőnléteteket ezekben az előttünk álló hetekben! 

Edzőink megállás nélkül dolgoznak, hogy a kialakult körülmények ellenére továbbra is mozgásban maradjatok! Tehát arról biztosíthatunk, hogy az edzéstervezés folyamatos. A futás mellett – alkalmazkodva az újdonsült helyzethez – természetesen gondolunk az egyéb (kényszer)megoldásokra, figyelembe vesszük az egyéni lehetőségeket, így mobilizációs, erőfejlesztő gyakorlatokkal is készülünk számotokra, amiket egyszerűen az otthonaitokban, akár minden fajta eszköz nélkül el tudtok naponta végezni, de természetesen a hangsúlyt a kardioedzésre fektetjük.

 

Nem hagyunk magadra!

Akik eddig jelentkeztek a #fittmaradok programunkra, és sikeresen elvégezték a szükséges technikai lépéseket, a napokban már a tesztfutásokon is túl lesznek, attól kezdve pedig semmi nem akadályozza őket abban, hogy hétfőtől megkezdődjön az érdemi közös munka!

 

Ne maradj le, csatlakozz most! 

Kedvet kaptál, de még bizonytalan vagy? Ha bármi kérdésed van, bátorítalak, hogy csatlakozz a bárki számára elérhető, nyilvános Plandurance #fittmaradok csoportunkba, ahol edzőink is aktívan jelen vannak, segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában! 

 

Hétfőn indulunk.. Mi itt vagyunk és számítunk Rád, ne maradj le, csatlakozz te is a #fittmaradok programunkhoz!