Megérkezett az edzésnaplózó rendszerek új generációja!
Ismerd meg az elsők között!

SPORT ÉS OKOSÓRA INTEGRÁCIÓ

Könnyen összekötheted a legnépszerűbb sportórákkal és futó applikációkkal. A Plandurance360 kompatibilis kedvenc sport kütyüjeiddel, így tevékenységeid automatikusan feltöltődnek. Jelenleg a Garmin Connect, Google Fit, Polar, Strava, Dropbox, és Oura programok érhetőek el, de folyamatban van már a Suunto és Coros eszközök supportja is.

 • Az edzésnaplód automatikus importálása Garmin Connectből 
 • Új edzések letöltése Polar órákról
 • Fit, tcx and gpx file-ok letöltése Dropbox-ból
 • Saját fit, tcx and gpx file-ok feltöltése
 • Suunto és Coros órák  supportja folyamatban
 • Automatikus FTP kalkuláció (eFTP) Wattmérő esetén egyetlen maximális terhelésből
 • Edzésterhelés kalkuláció Watt (standard Coggan formula), pulzus  vagy tempó adatokból több sportformában is
 • A forma görbe megjelenítése, mint a fitnesz abszolút %-os értéke, utalva a pillanatnyi állapotra

INGYENES MAGYAR NYELVŰ FELÜLET

Magyar nyelvű program, hisz legjobban magyarul értjük egymást. Ezzel te, vagy akár az edződ, magyarul követheted, naplózhatod, monitorozhatod tevékenységeidet, így egyszerűbbé és pontosabbá válhat a kommunikáció, az adatok értelmezése. Szeretnénk, hogy sportolóink értsék és lássák, hogy milyen fejlődési ívet járnak be, közösen tudjuk értelmezni a konzultációk során az adatokat, és ezáltal tudatosabb legyen az elvégzett munka is. 

Itt nincs alap és prémium funkció.

A vizuálisan könnyen átlátható és befogadható program számtalan beépített elemzési lehetőséget biztosít a fejlődés nyomon követésére, de lehetőség van egyedi, teljesen új diagramok és kimutatások készítésére is. A program minden tudását és lehetőségét használhatod, olyan mélyen merülhetsz el az edzésadatokban, amilyen mélyen csak akarsz.  

EDZŐI CHATABLAK

Gördülékenyebb kommunikáció edző és sportoló között a chat funkcióval.
Az oldalba épített chat funkció megkönnyíti a kapcsolattartást edző és sportoló között, így még magasabb szintre emelhetjük a kommunikációt, így jobban tudunk törődni veled. Írhatsz az edződnek, kérdezheted egy adott edzéssel vagy versennyel kapcsolatban, de akár más sportolókkal is beszélgethetsz.

FITTSÉG, FÁRADTSÁG ÉS FORMA DIAGRAMOK

A közös munka során számos alkalom lehet, amikor szeretnéd te is nyomon követni, hogy hol tartasz,  készen állsz-e egy versenyre, hogyan fejlődtél az elmúlt időszakban. A Plandurance360 szoftverben ezek az információk immár nem csak az edződ számára elérhetők! 

 • Minden sporthoz külön zóna és küszöb beállítási lehetőség
 • Beépített, vagy saját zónák használata az egyes sportoknál
 • A meredekség korrigálás támogatott (GAP) 
 • Edzésterhelés kalkuláció watt, pulzus és/vagy tempó adatokból
 • Watt, pulzus, tempó alapú edzéstervezés lehetősége

TÖBB SPORT KEZELÉSE

TELJESÍTMÉNYGÖRBE DIAGRAM

A Plandurance360-ban azt is nyomon követheted, hogyan alakul teljesítményed a korosztályod átlagához viszonyítva. Ráadásul, ezek a teljesítménygörbék sportonként elkülöníthetőek, azaz látni fogod másokhoz mérten, milyen formában vagy futásban, kerékpárban, vagy akár úszásban is. A programban egyedi dátumtartományokat is beállíthatsz, így korábbi és jelenlegi teljesítményedet is könnyen összehasonlíthatod, és láthatod fejlődésedet.

 • Teljesítménygörbe egyedi dátumtartományokban watt, watts/kg és MAP kalkuláció lehetőségével (Pinot & Grappe 2014)
 • Teljesítmény modellezés az Intervals.icu saját algoritmusa által meghatározott görbékből, illetve Mortons 3P és CP  modellel
 • Sub-maximális erőkifejtések megjelenítésének lehetősége
 • Saját görbe pontos megadása
 • Sportonként elkülöníthető görbék (kerékpáros wattmérők adatai, futó Stryd  adatok, evezős értékek, stb.)
 • A korosztályos átlaghoz történő  viszonyítás lehetősége

AZ AKTIVITÁSOK PULZUSZÓNA ELOSZLÁSA ÉS IDŐ/PULZUS GÖRBÉI

Az egyes tevékenységek végén pontosan látni fogod, hogy mennyi időt töltöttél az egyes pulzuszónákban, mindezt percben és százalékban is kifejezve, ráadásul diagramon is követheted a zóna eloszlások időbeli alakulását. Fejlődésedet itt is tetten érheted, hiszen ezeket az adatokat korábbi időszakok görbéivel is összehasonlíthatod.

 • Az aktivitás pulzuszóna eloszlása időben és százalékban
 • Az aktivitás  pulzus/idő görbéi 
 • A pulzus/idő görbe összehasonlítható korábbi dátum intervallból származó görbével

EDZÉS- ÉS VERSENYGÖRBÉK

A közös munka során számos alkalom lehet, amikor szeretnéd te is nyomon követni, hogy hol tartasz, készen állsz-e egy versenyre, hogyan fejlődtél az elmúlt időszakban. A Plandurance360 alkalmazásban ezek az információk immár nem csak az edződ számára elérhetők! Minden fontos információt megmutat, több mint 50 féle adat érhető el, melyek segítenek edződnek is, hogy még inkább tudja finomhangolni edzéseidet. Egy komolyabb óra edzésadataidból akár ötven féle diagramot is képes kreálni az elemzéshez.

 • A görbék fölött a legfontosabb mutatókat kiemelve láthatod
 • Több mint 40 féle görbe megjelenítésének  lehetősége
 • Egyéni, kombinált edzésgörbék megjelenítésének lehetősége
 • A tevékenységek elemzése az összes Coggan illetve más analízis módszerrel
 • Automatikus interval detektálás és jelölés a görbéken
 • Kijelölés lehetősége egy adott szegmens elemzéséhez
 • Automatikus teljesítmény és pulzus tüske detektálás és javítás
 • Teljesítmény, pulzus, frekvencia, sebesség, magasság, hőmérséklet,  meredekség és más diagramok
 • Több mint 50 féle adat minden intervallról  vagy zoomolt szegmensről
 • Minden edzés mellett chat ablak, az edzői kommunikációhoz
 • Egyedileg állítható pulzuszóna tartományok Friel 7-es felosztása szerint
 • A zónák Dr Stephen Seiler hármas zónája szerint összevonhatók
 •  

Egyéni edzéstervet szeretnél? Melyikünket választod?

Edzői csapatunk magas szakértelemmel és tudással támogatja a hozzánk jelentkező futókat. Nekünk te vagy a fontos! Legyen számodra a sport kikapcsolódás, miközben fejlődsz, és folyamatosan haladsz a kitűzött célod felé. Ismerd meg csapatunkat!

089A1580oliver748px.jpg
Lőrincz Olivér
Szia, Lőrincz Olivér vagyok, a Plandurance sportszakmai vezetője. Ultramaratoni távra specializálódott edzőként hosszútávfutók felkészülését irányítom és segítek állóképességük fejlesztésében. Jól ismerem azokat a felkészülési szakaszban elkövetett tipikus hibákat, melyeket a megfelelő szakértői háttér hiánya okoz. A sportolóimmal elért eredmények önmagukért beszélnek. A közös munka során belőled is kihozom, amire valóban képes vagy.
Tovább
089A1625gergo748px.jpg
Moós Gergely
Szia, Gergő vagyok, a Plandurance társalapítója és futóedzője. Talán Dagadt Köcsögként hallottál rólam először. Azóta sokat változott az életem, hiszen sportolóból edző lettem. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, vagy ha még nem megy, akkor se keseredj el, hanem gyalogolj! A lényeg, hogy kezdj el mozogni és ne add fel! Hidd el, pontosan tudom, min mész keresztül.
Tovább
089A1648kristof748px.jpg
Csatáry Kristóf
Szia, Kristóf vagyok, a Plandurance futóedzője. Szeretnélek segíteni abban, hogy olyan edzésterv alapján fuss, ami az egyéni fittségi állapotodnak megfelelő és jól beilleszthető az életedbe is. Tudom, hogy mindennap rengeteg területen kell teljesítened, ezért hétről hétre úgy építem fel az edzéseidet, hogy az idődbe is beleférjen és a fejlődésed is folyamatos legyen.
Tovább
089A2011mariann748px.jpg
Nagy Mariann
Szia, Mariann vagyok, a Plandurance triatlon- és futóedzője. Tudom, hogy milyen érzés hosszú kihagyás után edzőcipőt húzni, szembesülni a korábbinál jóval gyengébb teljesítménnyel. Türelmesen, lassan fejlődni arra a szintre, ahol már voltam egyszer. Ez az én specialitásom, a saját tapasztalatom és tanulmányaim összessége, hogy felnőttként, visszatérőként elindulhass, fejlődj és elérhess olyan célokat, amelyekhez kitartó, folyamatos munka szükséges.
Tovább
089A1744csabi748px.jpg
Sipiczki Csaba
Szia, Csaba vagyok, a Plandurance futóedzője. A futás 30 éve az életem része. Korán magával ragadott a terep varázsa, így minden szépségét és viszontagságát megtapasztaltam. Pontosan tudom, mennyi energiát és munkát kell fektetni a folyamatos és optimális fejlődésbe. Edzőként a legkorszerűbb módszerekkel tudlak vezetni, hogy teljesítményben és eredményekben is elérhesd a kitűzött céljaidat. Te megmondod mit szeretnél, én mondom, hogy mindezt hogyan tudjuk elérni.
Tovább
089A1770szabolcs748px.jpg
Varga Szabolcs
Szia, Szabolcs vagyok, a Plandurance kerékpár- és futóedzője. Ha munka mellett sportolsz, akkor különösen oda kell figyelned az edzéseid intenzitására és a mennyiségére, mert az idegrendszered is túlterhelődhet, ami miatt a fejlődésed megáll. Tehát, a futás nem fogja meghozni a várt eredményt. Első és legfontosabb feladatunk lesz, hogy feltérképezzük a te egyéni intenzitási zónáidat. Ennek ismeretében fogom szabályozni az edzéseid erősségét és mennyiségét. Mostantól biztos lehetsz benne, hogy jól csinálod és kitartásod meghozza az eredményt.
Tovább
089A1948-2zsuzs748px.jpg
Baranyi Zsuzsi
Szia, Zsuzsi vagyok, a Plandurance futóedzője. Megmutatom, hogyan lehet fokozatosan elindulni ezen a csodálatos, önismereti, önfejlesztő, energikus úton, amit futásnak hívunk. Közös erővel kihozzuk belőled a maximumot úgy, hogy közben élvezetes lesz az utazás. Számomra a fejlődésed és céljaid lesznek a legfontosabbak, neked nem lesz más dolgod, mint követned az edzésterved.
Tovább
089A1703balazs748px.jpg
Kertész Balázs
Szia, Balázs vagyok, a Plandurance futóedzője. Nagyon fontosnak tartom, hogy élvezd azt, amit csinálsz. Ha a futás a szenvedélyeddé válik, akkor az eredmények is jönni fognak. Sportolóimnak minden konzultációnál megemlítem, ne a sikert, hanem az élvezetet vadásszák. Örülök és szeretem, ha minden edzést elvégzel, de megértem, ha külső tényezők miatt ez meghiúsul. Nemcsak az edzéseidre koncentrálok, hanem a magánéletedet is figyelembe veszem. Nekem az a legfontosabb, hogy megbízzunk egymásban és a futás fontos része legyen az életvitelednek.
Tovább
089A1825stoki748px.jpg
Stokinger Zoltán
Szia, Stoki vagyok, a Plandurance futóedzője. Mint a legtöbb futó, talán te is, én is úgy kezdtem, hogy a futáshoz nem kell több, mint két láb. Minden sportágban, ha szakszerűen szeretnéd csinálni, szükséged van szakemberre. A közös munka során megtanulsz futni. Megtapasztalod te is, hogy a futás örömteli és élvezetes sport. Tudni fogod, hogyan csináld jól és szuper érzés lesz a felismerés, hogy mire is vagy képes valójában.
Tovább
089A2222-2timi748px.jpg
Losonc Timi
Szia, Timi vagyok, a Plandurance futóedzője. Azok közé tartozom, akik kíváncsiak, hogy milyen messzire tudnak elmenni. Ugyanúgy kezdtem futni, mint mindenki más. Óra nélkül, futás adatokhoz, számokhoz kapcsolódó fogalmak nélkül. Jelenleg az Ultra Trail Vipava Valley 100 mérföldes futóversenye (163 km, 6700 m szint) volt az eddigi legnagyobb kihívásom. Tudom jól, hogy mi minden kellett ahhoz, hogy idáig eljussak, évek munkája és a lépcsőfokok bejárása vezetett idáig. Neked is segítek megmászni a saját lépcsőfokaidat!
Tovább